Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

70 vuotta Bilderbergiä: Globalistit puhuivat Madridissa tekoälystä ja modernista sodankäynnistä

2 min lukea
70 vuotta Bilderbergiä: Globalistit puhuivat Madridissa tekoälystä ja modernista sodankäynnistä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/h4e3

Vuodesta 1954 lähtien globalistiset eliitit ovat kokoontuneet suljettujen ovien takana Bilderbergin kokouksissa. Tänä vuonna konferenssi pidettiin 30. toukokuuta – 2. kesäkuuta Espanjan pääkaupungissa Madridissa, jossa keskusteltiin globalistisista tavoitteista ja tehtiin myös suuntapäätöksiä.

Joka vuosi politiikan, liike-elämän, median ja tieteen korkea-arvoiset henkilöt tapaavat salaisissa Bilderberg-konferensseissa. Nykyään he keskustelevat tekoälystä, “sodankäynnin tulevaisuudesta” ja vastaavista Espanjan pääkaupungissa Madridissa. Toisin kuin Maailman talousfoorumissa (WEF), sen puheet ja luennot pidetään salassa. On kuitenkin myös selvää, että siellä tehdään jälleen tärkeitä päätöksiä – ja henkilöitä valitaan korkeampiin poliittisiin tilauksiin.

Ei suotta, että vuonna 2023 julkaistu tutkimus osoittaa , että ainakin 133 poliitikkoa ylennettiin tärkeisiin tehtäviin kokouksiin osallistumisen jälkeen. Lista, joka sisältää muun muassa Angela Merkelin, Emmanuel Macronin ja Bill Clintonin. Tämän mukaan ainakin 42 osallistujasta tuli myöhemmin EU:n, Naton, IMF:n ja muiden kansainvälisten järjestöjen hallitusten päämiehiä, presidenttejä tai huippuedustajia. Ursula von der Leyen, Jens Stoltenberg, Kristalina Georgieva ja António Guterres ovat bilderbergelaisia ​​syystä. Eikä pidä unohtaa, että osallistujaluettelot eivät ole täydellisiä ja osa niistä ei edes näy virallisesti niissä.

Virallisen osallistujaluettelon mukaan Saksasta olivat paikalla oikeusministeri Marco Buschmann (FDP), Springerin toimitusjohtaja Mathias Döpfner, CDU:n pomo Friedrich Merz, liittokansleri Wolfgang Schmidt (SPD) ja Christian Sewing Deutsche Bankista . Itävaltalaisia ​​olivat läsnä entinen SPÖ:n johtaja Pamela Rendi-Wagner (Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskukselle), Robert Zadrazil (UniCredit) ja Gerhard Zeiler (entinen ORF:n pääjohtaja, nyt Warner Bros.). Monien muiden pankkiirien ja media-ihmisten joukossa ovat kiinnostavia tekoälyyritysten edustajat, kuten Dario Amodei Anthropicista, Demis Hassabis Google DeepMindistä, Arthur Mensch Mistral AI:stä ja Mustafa Süleyman Microsoft AI:stä. Sotilaallista osaa johtivat muun muassa Naton innovaatio-, hybridi- ja kybersodan edustaja James Appathurai, liittoutuneiden Euroopan komentaja Christopher Cavoli, Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg ja muut läntisen sotilaskompleksin korkea-arvoiset edustajat. Unohtamatta, että Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla oli jälleen paikalla.

The Guardian raportoi, että tämän vuoden konferenssin turvallisuus oli “tiukkaa… jopa Bilderbergin standardien mukaan” ja että suojaukseen sisältyi “poliisidrooneja, jotka leijuivat hotellin päällä”. Lyhyessä lehdistötiedotteessa sanotaan, että tämän vuoden Bilderberg-kokous keskittyy sellaisiin aiheisiin kuin tekoälyn tila ja turvallisuus, “biologian muuttuvat kasvot”, ilmasto, “sodankäynnin tulevaisuus”, taloudellisiin haasteisiin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Ukraina, Lähi-itä, Kiina ja Venäjä keskittyvät.

Kommentoi

fiFinnish