Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Jos islamilaiset uskovat tietäisivät tämän: suuria määriä sianrasvaa “kestävässä lentopolttoaineessa”

3 min lukea
Jos islamilaiset uskovat tietäisivät tämän: suuria määriä sianrasvaa “kestävässä lentopolttoaineessa”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1v87

Sianlihan rasvasta on ollut monia konflikteja islam-uskovien kanssa kaikenlaisissa asioissa – äärimmäisissä tapauksissa se voi olla syynä tunnereaktioon, joka voi johtaa jopa murhaan. Koska islamissa sikoja pidetään epäpuhtaina, uskovat eivät saa tarkoituksella tai tietoisesti joutua kosketuksiin sioista valmistettujen tuotteiden kanssa. Tätä ei luultavasti ajateltu, kun EU:n uusiutuvaa energiaa koskevan direktiivin seurauksena sianrasvaa alettiin käyttää kerosiinikomponenttina. Pitkän matkan lento vaatii lähes 9 000 sian rasvan.

Ensimmäinen ajatus tämän asian kanssa voi tietysti olla eläinsuojelu. Ja vegaanit, jotka tunnollisesti pidättäytyvät kuluttamasta eläintuotteita, saavat todennäköisesti myös järkyttävän kokemuksen. Toisaalta on tietysti hyvä ja järkevää, jos teurastetun tuotantoeläimen jokainen osa hyödynnetään – koska moraalisesta näkökulmasta katsottuna vain täydellinen kierrätys oikeuttaa eläimen lopettamisen.

Asian tausta ja lähteet löytyvät Transport & Environmentin  (T&E) tutkimuksesta ”The fat of the land”. Kirjoittanut Dr. Chris Malins Cerulogysta , paperi kattaa biopolttoaineiden kysynnän vaikutuksen Euroopan renderoidun eläinrasvan markkinoille . Kyse ei ole toteutettavuudesta, vaan todellisista olosuhteista. Eläinrasvaa ei ole tarkoitus sisällyttää lentokonepolttoaineeseen kaukaisessa tulevaisuudessa – se on jo käytännössä. Kun matkustajakone matkustaa Euroopasta Yhdysvaltoihin, tarvittava polttoaine (kerosiini) sisältää noin 8 800 sian rasvaa.

Tutkimus ja tieto -verkkoalustan raportti osoittaa, että lentopolttoaineen todellisista ainesosista tiedetään julkisesti vain vähän. Report24 tutki äskettäin tätä asiaa ( Näin likainen ilmailu todella on: hienot pölynanohiukkaset ovat haitallisia monin tavoin ) ja havaitsi, että maailmanlaajuisesti on luultavasti vain kaksi tutkimusta, jotka käsittelevät lentokoneiden turbiinien palamisjäämiä – joten ihmiskunnalla ei ole aavistustakaan mitä paskaa tapahtuu heidän päässään palamisen seurauksena ja sataa hitaasti alas. Näitä ovat myös erittäin myrkylliset nanopartikkelit ja raskasmetallit.

Eläinrasvat myös ajoneuvojen polttoaineissa

T&E:n tutkimuksessa korostetaan myös, että sianlihaa käytetään myös ajoneuvojen polttoaineena: ”Lähes 50 prosenttia kaikista eläinrasvoista Euroopassa käytetään jo biodieselin valmistukseen . Biopolttoaineiden tuotannon odotetaan kolminkertaistuvan vuoteen 2030 mennessä. Taustalla on ennen kaikkea ilmastohulluus, EU:n Green Deal ja EU:n uusiutuvan energian direktiivi (RED), joka pakottaa lentoteollisuuden ja polttoaineen valmistajat toimimaan “kestävästi” – eli väitetyn “kestävän kehityksen” taikasanalla.

Eläinten jäännöksinä käytetään heikkolaatuisia rasvoja (luokat 1 ja 2), joita ei saa käyttää ihmisravinnoksi. Nämä jauhetaan massaksi, steriloidaan korkeissa lämpötiloissa ja paineessa ja niiden sisältämä vesi poistetaan. Rasvat uutetaan lopputuotteesta ja lisätään “biopolttoaineisiin”.

Kysyntä käy läpi kattoon – mikä johtuu pääasiassa poliittisista syistä ilmastohulluuden seurauksena. Eläinrasvojen osuus polttoaineissa olisi vuonna 2023 neljäkymmentä kertaa suurempi kuin vuonna 2006.

Lentokoneiden turbiinien hieno pöly luo keinotekoisia pilviä

Tosiasia on, että kaikki nämä eläinrasvat poltetaan korkealla ilmassa ja jauhetaan nanopölyiksi. Suodatinjärjestelmiä tai katalyyttejä ei ole. Tämä hiukkasaine myötävaikuttaa massiivisesti pilvien muodostumiseen – suuri ongelma, joka tunnetaan myös maailmanlaajuisesti. Virallinen tiede on sitä mieltä, että 10–12 kilometrin korkeuteen syntyvä keinotekoinen pilvipeite (tavanomaisten reitti- ja kuljetuslentojen matkalentokorkeus) edistää ilmaston lämpenemistä.

Joten kun huomaat taivaalla lentokoneiden juonteita, jotka leviävät hitaasti maidonvalkoiseksi pilvipeiteeksi, kannattaa myös miettiä sitä tosiasiaa, että jokaisessa näistä reiteistä käsiteltiin jopa 9 000 porsaan jäänteitä, jotka näyttivät mikroskooppisena tuhkana. jossain vaiheessa sade palaa maan päälle.

Kommentoi

fiFinnish