Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

16.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Rokotettujen ihmisten aiheuttama vaara? Mikä on tähän mennessä todistettu: Tohtori Palmer selittää irtoamisen (shedding) aihetta

7 min lukea
Rokotettujen ihmisten aiheuttama vaara? Mikä on tähän mennessä todistettu: Tohtori Palmer selittää irtoamisen (shedding) aihetta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/h2xv

Lääkäri Michael Palmer jatkaa väsymättä koulutustyötään MWGFD-yhdistyksen hyväksi: Ajankohtaisessa artikkelissa hän selittää koronarokotteen yhteydessä “levitys”-aihetta. Voiko mRNA:ta tai piikkiproteiineja siirtää rokotetuilta ihmisiltä rokottamattomiin? Tietyt irtoamisen muodot on tosiasiallisesti dokumentoitu, toisista ei ole luotettavaa tietoa – ja toisten osalta on epätodennäköistä, että vaarallisia määriä erittyy haitallisesti.

MWGFD:n lähetys – julkaistu 3. kesäkuuta 2024, kirjoittaja: Dr. med. Michael Palmer

Tämä on tarkistettu kirjallinen versio luennosta, joka pidettiin 15. maaliskuuta 2023  MWGD:n verkkosymposiumissa aiheesta “Geenipohjaiset “rokotteet”  .

Alustavat huomiot

Monet ihmiset, jotka eivät ole saaneet itse ruiskeena COVID-19-rokotteita, pelkäävät haitallisia vaikutuksia kosketuksesta rokotettujen ihmisten kanssa. Oletetaan, että he voivat välittää itse rokotteen tai sen aiheuttaman piikkiproteiinin rokottamattomille ihmisille. Tätä oletettua siirtoa kutsutaan usein “vuodoksi”.

”Rokotuksesta” puhuttiin hyvin pian COVID-19-rokotteiden käyttöönoton jälkeen, nyt kolme vuotta sitten. Koko tämän ajan olen kuullut vain anekdoottisia raportteja enkä yhtään systemaattista tutkimusta. Minun on sanottava, että vaikka olen koulutettu lääkäriksi, en välitä potilaista. Joten en voi arvioida omakohtaisesti tällaisten anekdoottisten raporttien pätevyyttä.

Kuten on usein tapahtunut COVID-19-rokotteiden käyttöönoton jälkeen, tästä aiheesta on vain vähän luotettavaa tietoa. Siksi minun on luotettava ensisijaisesti uskottavuusnäkökohtiin tässä aiheessa.

1. Paracelsuksen sääntö: Annos yksin tekee myrkyn

Myrkyn vaikutus riippuu aina elimistössä olevasta määrästä. Sama koskee lääkkeiden sivuvaikutuksia. Tämä sääntö pätee myös irtoamiseen. Rokotteen tai piikkiproteiinin siirtyminen ihmisestä toiseen voi tapahtua eri tavoin, mutta niin kauan kuin nämä ovat vain pieniä määriä, haitalliset vaikutukset vastaanottajalle eivät ole uskottavia. Siksi painotamme seuraavassa erityisesti siirrettävän materiaalin määrää.  

2. Selkeä tapaus “erittämisestä”: rokotteen RNA:n havaitseminen rintamaidosta

opiskella Koehenkilöt (imettävät äidit) mRNA havaittu vuonna
Golan ym., 2021 7 0
Low ym., 2021 10 3
Hanna ym., 2022 11 5

Tässä taulukossa luetellaan kolme tutkimusta, joissa yritettiin havaita rokotteen mRNA:ta rokotettujen imettävien äitien rintamaidosta [1–3]. Kaikissa kolmessa tutkimuksessa käytettiin rt-PCR:ää havaitsemiseen. Tämä todiste saavutettiin kahdessa näistä tutkimuksista; kolmannessa tutkimuksessa käytettiin riittämätöntä näytteen valmistusmenetelmää.

Sekä Low et ai. [3] ja Hanna et ai. [2] korostavat, että heidän havaitsemiensa mRNA:n määrä oli “merkityksellinen”. On huomattava, että tätä ei voida olettaa jokaisessa yksittäistapauksessa. Tiedetään, että joissakin tapauksissa lihaksensisäiset injektiot eivät päädy lihaskudokseen vaan verenkiertoon [4]. Tällaisissa tapauksissa olisi tietysti odotettavissa paljon korkeampia veren mRNA-tasoja. Tämän seurauksena rintamaitoon siirtyvän rokotteen mRNA:n määrä on todennäköisesti paljon suurempi.

3. VAERS tietää ainakin kahdesta lapsen kuolemasta pian imettävien äitien rokotuksen jälkeen

Amerikkalainen “Vaccine Adverse Events Reporting System” (VAERS) kerää raportteja rokotteiden haittavaikutuksista eri puolilta Yhdysvaltoja. Tässä tietokannassa on ainakin kaksi ilmoitusta rintaruokittujen lasten kuolemasta pian sen jälkeen, kun heidän äitinsä oli rokotettu. Raportti VAERS ID 1166062 viittaa itse asiassa rokotukseen syynä:

 • Viiden kuukauden ikäinen vauva kuoli päivä sen jälkeen, kun imettävä äiti oli rokotettu
 • Oireet ja löydökset: ihottuma, kohonneet maksaentsyymiarvot
 • Diagnoosi: tromboottinen trombosytopeeninen purppura
 • Muuta mahdollista kuolinsyytä ei tiedetä

On täysin mahdollista, että tämä vakava, akuutti kulku johtui äidin huomaamattomasta suonensisäisestä injektiosta.

Toinen kuolemaan johtanut tapaus löytyy VAERS ID 945282:sta. Tapaushistoria tässä on vähemmän tyypillinen. Useita tapauksia imetetyistä imeväisistä, joilla on ei-kuolemaan johtava maha-suolikanavan verenvuoto, on myös raportoitu. Kaiken kaikkiaan tällaiset tapaukset osoittavat, että rokotteet voivat siirtyä äidinmaitoon myrkyllisiä määriä.

Tiedetään, että verenkierrossa olevat lipidinanohiukkaset saavat proteiinipinnoitteen, joka  saa ne näyttämään samanlaisilta kuin kehon normaalit rasvankuljetushiukkaset, niin sanotut lipoproteiinit [5]. Maitorauhaset imevät lipoproteiineja verestä ja vapauttavat ne sitten äidinmaitoon. Ei siis ole niin yllättävää, että mukana otetaan myös huomattava määrä rokotehiukkasia.

4. Onko olemassa muita reittejä, joiden kautta merkittäviä määriä rokotetta tai piikkiproteiinia voitaisiin siirtää?

Istukka myös imee lipoproteiineja ja siirtää osan niistä sikiön verenkiertoon (toista osaa käytetään progestiinihormonien synteesiin itse istukassa). Siksi voidaan odottaa, että myös istukka ja sikiö altistuvat merkittäville määrille rokotepartikkeleita. Patologi prof. Arne Burkhardt on havainnut piikkiproteiinin ilmentymisen keskenmenon istukassa. Kokeet injektiolla raskaana oleville rotille osoittivat hermoston kehityshäiriöitä jälkeläisissä [6], ja tilastolliset tutkimukset, joissa raskaana olevia naisia ​​rokotettiin, osoittivat lisääntynyttä keskenmenoa, infantiileja epämuodostumia ja muita haitallisia raskauden tuloksia [7]. Kuten äidinmaidolla, on olemassa sekä uskottava tartuntamekanismi että vastaava näyttö.

Kolmas vaihtoehto merkittävien rokotemäärien siirtämiseen on verenluovutus. En ole tietoinen tapauksista, joissa verenluovutusten sisältämät rokotteet olisivat aiheuttaneet vahinkoa vastaanottajan terveydelle. Mutta en kategorisesti sulkeisi pois tätä mahdollisuutta. Tätä asiaa käsitellään erillisessä muistiossa lähitulevaisuudessa.

5. Onko rokotteen tai piikkiproteiinin tarttuminen mahdollista muita reittejä pitkin?

Periaatteessa kyllä, mutta todennäköisesti ei merkittäviä määriä. Etenkin hiki tai sylki voi välittää vain hyvin pieniä määriä. Paljon suurempi määrä jää välttämättä rokotetun kehoon. Jos hän ei ole itse sairas, niin minusta on käsittämätöntä, että hän voisi sairastuttaa muita ihmisiä välittämällä hyvin pienen osan kehossaan olevasta myrkystä.

Siemenneste tai emättimen erite voi sisältää hieman enemmän rokotehiukkasia tai piikkiproteiinia kuin hiki tai sylki. Mutta korkeintaan pieni osa tästä tunkeutuu ihon tai sukupuolielinten limakalvojen läpi, joten haittaa rokottamattomalle kumppanille tuskin voi ajatella.

Lääketieteen ammattilaiset voivat olla huolissaan saastuneiden neulojen aiheuttamista pistovammoista. Virusinfektiot voivat tarttua täällä, mutta haitallisten määrien rokotetta tai piikkiproteiinia leviäminen ei taaskaan ole uskottavaa.

6. Poikkeukset

Näiden yleisten lausuntojen yhteydessä on tehtävä kaksi varoitusta:

 • Itsestään monistuvilla mRNA-rokotteilla (kokeellinen) pienten RNA-määrien siirtäminen voi riittää saamaan vastaanottajan sairaaksi.
 • “Adenovector”-rokotteet (AstraZeneca, Janssen) voivat rekombinoitua luonnollisten adenovirusten kanssa in vivo ja siten tulla tarttuvia.

Avainkohta on tietysti tarttuvuus. Jos siirretty nukleiinihappo voi lisääntyä vastaanottajan kehossa, niin hyvin pientenkin määrien siirtäminen voi riittää saamaan vastaanottajan sairaaksi. Näin ei kuitenkaan pitäisi olla tällä hetkellä käytettävien mRNA-rokotteiden tapauksessa.

7. Itsestään monistuva RNA voisi replikoitua vastaanottajan kehossa kuin virus

Tämä kuvio (muokattu Bloom et al.:sta [8]) havainnollistaa, kuinka “tavanomaiset” ja itsestään monistuvat mRNA-rokotteet toimivat. Jälkimmäinen ei koodaa vain rokotteen antigeeniä, vaan myös RNA-polymeraasia (RdRp), joka voi tuottaa uusia kopioita rokotteen RNA:sta kehossamme.

Tiedetään myös, että RNA:ta voidaan siirtää solujen välillä eksosomien kautta [9]. Tämän seurauksena itse monistuva RNA voisi teoriassa replikoitua kuin virus.

8. Voivatko muut mekanismit simuloida irtoamista?

Anekdoottisten raporttien mukaan jotkut rokotetut ihmiset tartuttavat sukulaisia ​​ja ystäviä yhä useammin hengitystieinfektioilla. Tämä voi johtua rokotuksen aiheuttamasta immuunivasteesta. Rokotetut ihmiset saavat huomattavasti todennäköisemmin omikronin kuin rokottamattomat [10]. Tämä osoittaa häiriötä suojautumisessa infektioita vastaan ​​ja voi vaikuttaa myös muihin viruksiin.

Rokottamattomien naisten kuukautiskierron häiriintymisestä on edelleen satunnaisia ​​raportteja, jotka ovat joutuneet kosketuksiin rokotettujen henkilöiden kanssa. Tämä on spekulatiivisesti yhdistetty naisten erittämiin feromoneihin, joiden uskotaan pystyvän synkronoimaan avoliitossa olevien naisten kuukautiskierrot. Tällainen synkronointi feromonien kautta on kiistanalainen [11–14]. Vaikka tämä teoria pitää paikkansa, jää epäselväksi, kuinka feromonierityksen häiriö rokotetuilla naisilla ei vaikuttaisi ainoastaan ​​synkronointiin rokottamattomien naisten kanssa, vaan myös rokottamattomien yksilölliseen säännölliseen kiertokulkuun.

9. Johtopäätös

Haitallisten mRNA-määrien tai piikkiproteiinien siirtymistä äidinmaidon kanssa on pidettävä hyvin dokumentoituna. Sama koskee tartuntaa äideiltä sikiöön [7]. Minulla ei ole tällä hetkellä todisteita tartunnasta veren ja verituotteiden välityksellä; Mutta olisin kiitollinen asiaankuuluvista tiedoista. Tätä kysymystä käsitellään pian toisessa artikkelissa.

Vaarallisten määrien rokotetta tai piikkiproteiinia ei kuitenkaan ole olemassa päivittäisen kosketuksen, kuten kättelemisen tai halauksen, tai edes läheisen kontaktin aikana.

Jos itse monistuvia mRNA-rokotteita käytettäisiin tulevaisuudessa, ne aiheuttaisivat ainakin teoreettisen “vuotoriskin”. Tällöin on kuitenkin syytä olettaa, että rokotettujen ihmisten kanssa kosketuksesta johtuvia sairauksia ilmaantuu vasta tietyn itämisajan jälkeen, ei heti kosketuksen jälkeen.

Lähteet

 1. Golan, Y. et ai. (2021) COVID-19 BTN162b2- ja mRNA-1273-rokotteiden lähetti-RNA:n arviointi ihmisen maidossa.  1903  DOI:10.1001/jamapediatrics.2021.1929
 2. Hanna, N. et ai. (2022) Messenger RNA COVID-19 -rokotteiden havaitseminen ihmisen rintamaidosta.  JAMA pediatrics  DOI:10.1001/jamapediatrics.2022.3581
 3. Low, J. M. et ai. (2021) BNT162b2-rokotus indusoi SARS-CoV-2-spesifisen vasta-aineen erittymisen äidinmaitoon siten, että rokotteen mRNA:ta siirtyy mahdollisimman vähän.  1805  DOI:10.1101/2021.04.27.21256151
 4. Middleton, T. et ai. (2015) Injektoitavan testosteronin undekanoaatin komplikaatiot rutiininomaisessa kliinisessä käytännössä.  Eur. J. Endocrinol.  172:511-7
 5. Francia, V. et ai. (2020) Lipidinanohiukkasten biomolekulaarinen korona geeniterapiaan.  Bioconjug. Chem.  31:2046-2059
 6. Erdogan, MA et ai. (2024) Prenataalinen altistuminen COVID-19-mRNA-rokotteelle BNT162b2 aiheuttaa autismin kaltaista käyttäytymistä vastasyntyneiden urosrottien kohdalla: Näkemyksiä WNT- ja BDNF-signaalihäiriöistä.  Neurochem. Res  49:1034-1048
 7. Thorp, JA et ai. (2023) COVID-19-rokotteet: vaikutus raskauden tuloksiin ja kuukautisten toimintaan.  Hillo. Phys. Surg.  28:28-34
 8. Bloom, K. et ai. (2021) Itsestään monistuvat RNA-rokotteet tartuntataudeille.  Gene Ther.  28:117-129
 9. Valadi, H. et ai. (2007) Eksosomivälitteinen mRNA:iden ja mikroRNA:iden siirto on uusi mekanismi geneettiseen vaihtoon solujen välillä.  Nat. Cell Biol  9:654-9
 10. Lyngse, FP et ai. (2021) SARS-CoV-2 Omicron VOC Transmission tanskalaisissa kotitalouksissa.  medRxiv  DOI:10.1101/2021.12.27.21268278
 11. McClintock, MK (1998) Missä kuukautiskierto?.  Annu. Rev. Sex Res.  9:77-95
 12. Schank, JC (2006) Onko ihmisen kuukautiskierron feromoneja olemassa?  Hyräillä. Nat.  17:448-70
 13. Shinohara, K. et ai. (2000) 5alfa-androst-16-en-3alfa-olin vaikutukset luteinisoivan hormonin sykkivään eritykseen naisilla.  Chem Senses  25:465-7
 14. Whitten, W. (1999) Feromonit ja ovulaation säätely.  Nature  401:232-3

Kommentoi

fiFinnish