Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Väärennösten aika: Kuinka globalistit huijaavat massoja

5 min lukea
Väärennösten aika: Kuinka globalistit huijaavat massoja

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/nopp

Kun otetaan huomioon Hollywoodin maailmanlopun katastrofimenestyselokuvien jatkuva virta, monet ovat yleensä johdannaisia ​​kohtaamiemme tosielämän katastrofiskenaarioista. Globalistit ajavat pahaa agendaansa eteenpäin ja aika on loppumassa niiden tehokkaaseen torjumiseen. Ne ovat todellinen eksistentiaalinen uhka ihmiskunnalle, kirjoittaa Leighton Gray .

Tämä on väärennettyjen säätiöiden idealisoinnin uhka. Se herättää kysymyksen: muistetaanko historiallinen aikakautemme “väärennösten aikakautena?” Elämme ekosysteemissä, joka on täynnä valeuutisia, vääriä politiikkoja, vääriä vapauksia ja valevihaa, monien muiden “väärennösten” joukossa.

Maailmamme on edelleen rakennettu kahdelle hirviömäiselle valeperustalle: valheelliselle edistykselle ja valeliberalismille. Vuodesta 1968 lähtien Trudeaus (Pierre ja Justin) ovat määritelleet edistyksen uudelleen ja luonnehtineet sitä jonakin, jonka vain he/iso hallitus voivat tarjota. Ihmisten innovaatioiden, taiteellisten saavutusten, työmoraalin ja yksityisyrittäjyyden huomiotta jättäminen on luonut harhaanjohtavan progressivismin aallon. Tämän progressivismin julkisivun alla Pierre Trudeau esitteli peruskirjan joukona vapauksia, joita vain hallitus voi tarjota. Tämän valheellisen kertomuksen alla Trudeaust ovat kehittäneet liberalismin brändin, joka vaatii, että vain uudet lait, uudet politiikat, uudet sosiaaliset ohjelmat ja äskettäin löydetyt oikeudet voivat koskaan tehdä meistä vapaita. Kummallista kyllä, tämä on vain satulannut meidät hallitusketjujen raskaaseen painoon.

Tämä edustaa dramaattista muutosta Kanadan ajattelutavassa, ajattelutavassa, jossa aikoinaan arvostettiin yksilönvapautta, yksityistä omaisuutta ja sananvapautta. Kanada ei ole tässä yksin; mielipidemittaukset ympäri maailmaa osoittavat, että ihmiset ovat hirveän tyytymättömiä. Miksi massojen viihdyttämiseen tarkoitettujen uusien vempaimien jatkuvasta kasvusta huolimatta meistä on tulossa yhä töykeämpiä?

Voisiko olla, että me ihmiset – rodusta, uskonnosta tai kansallisuudesta riippumatta – olemme ohjelmoituja etsimään jotain muutakin kuin kiiltäviä väärennöksiä, ohikiitäviä nautintoja ja rakennettuja hätätilanteita, jotka pirullisesti huutavat huomiotamme? Ehkä jossain jokaisen sosiaalisen median addiktin huonosti käytettyjen aivojen takana on yksinäinen sielu, joka kaipaa epätoivoisesti aitoa totuutta. Ehkä kasvava osa väestöstä näkee tämän kimaltelevan globalistisen häkin valheellisena.

Mitä lopulta tapahtuu, kun petokset, petokset ja huijaukset saavat maailman hulluksi? Yhteiskunnalliset vallankumoukset alkavat. Etsiessään mielekästä elämää ihmiset hylkäävät heitä hallitsevat väärennetyt viranomaiset.

KOULUTUS

Ensimmäisten joukossa ovat väärennetyt akateemiset laitoksemme. Kautta historian koulutus on nähty yleislääkkeenä sosiaalista eriarvoisuutta vastaan. Yleisesti ymmärrettiin, että sivistyneen tiedon perustan antaminen opiskelijoille antoi heille työkalut paremman elämän rakentamiseen. Sitoutuminen koulutetun ja omavaraisen yhteiskunnan luomiseen oli jyrkässä ristiriidassa eurooppalaisten korkeakoulujen kanssa, jotka keskittyivät juurtuneen aristokratian ylläpitämiseen. Ymmärsimme, että oppimisen edistäminen kaikissa yhteiskuntaluokissa edistää samanaikaisesti yksilön vapautta eikä valtion tyranniaa.

Nykyisessä koulutusilmapiirissä on tapahtunut poliittisesti korrektien yksilöiden luomista, jotka ovat ryhmäajattelun vallassa. Todellisen tiedon ja todellisen ajattelun arvostamisen sijaan hallitus arvostaa hienoja tutkintoja, jotka kuvaavat yksilön alistumista hallituksen järjestelmään. Väärennetyt koulutukset ja väärennetyt tutkinnot ovat sen sijaan luoneet yhteiskunnan, joka on huonosti valmistautunut taistelemaan yksilönvapauden puolesta nousevan hallituksen tyrannian uhkaa vastaan. “Väärennetyn aikakauden” ylläpitäminen on kannattavaa vain, jos kansalaisilla ei ole älyllistä kykyä vastustaa.

Joten sosiaalinen vallankumous alkaa koulussa tai koulun ulkopuolella. Kiinnostus kotiopetusta kohtaan kasvaa edelleen. Kirkkaat nuoret mielet, joita rasittavat nykyään ylihinnoiteltuissa kouluissa opetetut dogmit, löytävät pian parempia tapoja oppia. Todelliset ajattelijat nousevat länsimaisen tieteen rikkaan kaanonin sijasta älyllisiä vankiloita vastaan, jotka opettavat WOKE-hölynpölyä. Vanhemmat kieltäytyvät alistamasta lapsiaan luokkahuoneiksi naamioitujen marxilaisten indoktrinaatioleirien rasistisille ja seksualisoiduille opetussuunnitelmille. Ilman kurinalaisuutta saadut tutkinnot nähdään kalliina väärennöksinä.

RUOKA

Seuraava uhka on kasvava riippuvuutemme jalostetuista elintarvikkeista. Tämä suuntaus, jossa käsitellään jalostettuja elintarvikkeita, joita kuljetetaan usein pitkiä matkoja sekaisten jakelujärjestelmien kautta, on luonut elintarvikkeiden jakeluun historiassa vertaansa vailla olevan haavoittuvuuden.

Sata vuotta sitten eläneiden preeriaviljelijöiden ruokatarjonta oli terveellisempää ja turvallisempaa kuin nykypäivän kaupunkilaisilla. Nykyään olemme teollisten elintarviketuottajien orjia sekä monia elintarvikkeita ja maataloutta valvovia sääntelyvirastoja.

Meillä on tapana tukahduttaa tai hylätä hälytykset siitä, että Pohjois-Amerikan elintarvikeketju, innovaatiojohtaja, voisi olla alttiina seismisille häiriöille. Olemme omaksuneet laajentumisen paikallisesti tuotetun ruoan kustannuksella suurissa kaupungeissamme ja lähialueillamme. Sen sijaan olemme nyt antaneet periksi ajatukselle, että ruoan kuljettaminen eri puolille maata on parempi tapa ruokkia ihmisiä. Esimerkiksi useimmat Albertan maitotuotteet toimitetaan Quebecistä, mikä tukee heidän kauppakartelliaan.

Useimmille kuluttajille ei ole heti selvää, kuinka herkkä tämä näennäisesti ihmeellinen järjestelmä on häiriöille tai jopa tuhoutumiselle. Tavaroiden joukkoliikenteeseen liittyvät uudet riskit, kuten satamien ruuhkautuminen ja valtateiden tukkeutuminen , alkavat aiheuttaa tuhoa. Ukrainan sodan mahdollisuus tai Taiwanin hyökkäys on korostanut kasvavan elintarvikejärjestelmämme herkkyyttä. Olemme nyt haavoittuvampia kuin koskaan.

Globalisaatio on tuonut meille suuria kustannussäästöjä ja tehokkuutta, mutta se peittää todelliset uhat. Olemme siirtyneet pois paikallisesta maataloudesta omaksuaksemme “ison”, mikä on johtanut hauraaseen ruoanjakelujärjestelmään, joka on herkkä kaikelle auringon alla.

PÄÄTELMÄ

Kun hallituksen petoksesta ja manipuloinnista tulee niin outoa, että kaikki näyttää valheelta, perinteiset valvontamekanismit hajoavat. Pitkään lepotilassa olleet populaatiot heräävät tilan aiheuttamasta hypnoottisesta transsistaan ​​kuin nälkäinen karhu, joka nousee lepotilasta – aluksi horjuvaa, mutta pian julmaa.

Lenin kerskasi kerran pahaenteisesti: “Anna minulle neljä vuotta opettaa lapsia, niin kylvämäni siemen ei koskaan repeydy juurineen.” John D. Rockefeller vaati itsekkäästi: “En halua ajattelijoiden kansakuntaa; Haluan työläisten kansan.” Nämä tunteet ovat tuhonneet länsimaisen nerouden ja joustavuuden viimeisen vuosisadan aikana, eikä vahinkoa voida korjata yhdessä yössä. Yhteiskunta, joka on oppinut olemaan ajattelematta itse, on yhteiskunta, joka ei tiedä muuta tapaa kuin totella sokeasti.

Kuten Dr. Thomas Sowell sanoo:

”Nykyisestä ilmastosta huolimatta toivoa on vielä. On olemassa todellisia älyllisiä ajattelijoita, jotka jatkavat äänensä korottamista. Nämä ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka kieltäytyvät antamasta Bill Gatesia, Klaus Schwabia ja muita väärennettyjä asiantuntijoita hallita elämäänsä väärennetyillä rokotteilla ja digitaalisilla tunnuksilla. He kieltäytyvät olemasta osa immateriaalioikeuksia. He kieltäytyvät olemasta osa “väärennösaikakautta”.

Kommentoi

fiFinnish