Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Haitallista sukupuoli-ideologiaa: Yhä useammalla lapsella ja nuorella “sukupuolidysforia”

3 min read
Haitallista sukupuoli-ideologiaa: Yhä useammalla lapsella ja nuorella “sukupuolidysforia”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/0t25

15 lukukertaa

Yhä useammalla lapsella ja nuorilla diagnosoidaan “sukupuoli-identiteettihäiriö”. Pääsyynä lienee yleinen transsukupuolisuushulluus, varsinkin kun “sosiaalinen tartunta” on hyvin todennäköinen vaikutuksille alttiiden nuorten keskuudessa. Kirurgiset ja lääketieteelliset sukupuolenvaihdot eivät ole vain haitallisia, vaan ne muistuttavat rikollisia ihmiskokeita.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana niiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten määrä Saksassa, joilla on diagnosoitu “sukupuoli-identiteettihäiriö”, on kasvanut vähintään kahdeksankertaiseksi. Tämä käy ilmi liittotasavallassa avohoitoa saavien 5–24-vuotiaiden sairausvakuutustiedoista, kuten German Medical Journal raportoi . Lääkärit laskuttavat palveluistaan ​​neljännesvuosittain pakollisen perusvakuutuksen kautta. Vuonna 2013 23:lla 100 000 nuoresta ja nuoresta aikuisesta Saksassa diagnosoitiin “sukupuoli-identiteettihäiriö” (vähintään neljänneksellä kalenterivuodessa). Vuonna 2022 se oli 176 per 100 000. Erityisesti 15–19-vuotiaat naispuoliset nuoret kärsivät.

Tämän kasvun syyt ovat epäselviä. Tutkimuksen tekijät mainitsevat useita mahdollisia selityksiä: Häiriön todellisen lisääntymisen lisäksi huomion lisääntymisellä, leimautumisen vähenemisellä, paremmalla sairaanhoidolla, sosiaalisella tartunnalla ja ylidiagnoosilla voi olla merkitystä. Mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että lapset, joilla ei ole todellista “sukupuoli-identiteettihäiriötä”, saavat tämän diagnoosin väärin.

“Sosiaalinen tartunta” on laajalti tunnettu nuorten keskuudessa. Siitä huolimatta, että he “leikkaavat” itsensä tai käyttäytyvät yhtäkkiä oudosti katsottuaan YouTube- tai TikTok-videoita, esimerkkejä on monia. Varsinkin 11-16-vuotiaat lapset ovat erittäin alttiita vaikutuksille ja ryhmään kuulumisen tunne on valtavassa roolissa. Ei suotta, että ensimmäiset alakulttuurit syntyvät usein tässä ikäryhmässä. Aiemmin punkit, skinheadit, gootit ja vastaavat ovat nyt luultavasti “itsetunnistushäiriöisiä ihmisiä”.

Vuodesta 2017 lähtien “sukupuoli-identiteettihäiriö” on diagnosoitu erityisen usein. Tämä jyrkkä nousu osuu samaan aikaan Saksan liittovaltion perustuslakituomioistuimen päätöksen kanssa, joka päätti marraskuussa 2017 luoda kolmannen vaihtoehdon siviilisäädyn merkintöjen “nainen” ja “mies” lisäksi henkilöille, jotka “pysyvästi” eivät tunnista itseään miehiksi. eikä nainen Määritä sukupuoli.

Saksan sairausvakuutustietoja analysoineet tutkijat tarkastelivat paitsi sitä, onko “sukupuoli-identiteettihäiriö” diagnosoitu, vaan myös hoidon keston. He halusivat selvittää, oliko ongelma väliaikainen vai pitkäaikainen. Yli puolet nuorista kaikissa ikäryhmissä sai “sukupuoli-identiteettihäiriön” diagnoosin vain tilapäisesti: viisi vuotta alkuperäisen diagnoosin jälkeen keskimäärin 36 prosenttia sairastuneista lapsista ja nuorista sai edelleen avohoitoa. 15–19-vuotiaista naisista se oli 27 prosenttia. “Deutsches Ärzteblatt” -lehden analyysin kirjoittajat neuvovat, että tämä havainto tulisi ottaa huomioon ennen kuin sairastuneet ihmiset aloittavat sukupuolenvaihtohoidon.

“hoidon” aiheuttama peruuttamaton vahinko

Hoidolla “murrosiän estäjillä” tai sukupuolenvaihtohormoneilla voi olla peruuttamattomia seurauksia sairastuneille, mukaan lukien hedelmättömyys. Koska Saksassa on paljon nuoria, joilla on tällaisia ​​diagnooseja, joilla ei enää ollut “sukupuoli-identiteettihäiriötä” viisi vuotta myöhemmin, tutkimuksen tekijät varoittavat kiireellisistä hoidoista, joita ei voida enää korjata. Tämä yksinkertaisesti tuhoaa monia ihmishenkiä ilman syytä. Kirjoittajien mukaan ei pidä sivuuttaa sitä tosiasiaa, että hoitavat lääkärit totesivat ”sukupuoli-identiteettihäiriön” lisäksi muun psykiatrisen sairauden lähes kolmella neljäsosalla nuorista. Yleisimmät olivat masennus- ja ahdistuneisuushäiriöt, joita seurasivat rajapersoonallisuushäiriöt, ADHD ja posttraumaattiset häiriöt. Mutta sillä ei pitäisi olla väliä transsukupuolisten teollisuuden kannalta.