Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Miten geneettisesti muunnetut ihmiset ja kaikki, jotka saivat Covid-mRNA-injektioita, muistuttavat etäsesti DNA-mutaatiokasveja, kuten geneettisesti muunnettua maissia ja geneettisesti muunnettua soijaa?

3 min lukea
Miten geneettisesti muunnetut ihmiset ja kaikki, jotka saivat Covid-mRNA-injektioita, muistuttavat etäsesti DNA-mutaatiokasveja, kuten geneettisesti muunnettua maissia ja geneettisesti muunnettua soijaa?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/6wwx

Useimmat geneettisesti muunnetut viljelykasvit sisältävät myrkkyjä toisesta kasvista tai hyönteisestä, joka tappaa muita näitä kasveja syöviä hyönteisiä. Esimerkiksi lisäämällä Bt (Bacillus thuringiensis) -geenin maissikasvin DNA:han tutkijat antoivat suositulle vihannekselle hyönteisresistentin ominaisuuden, kirjoittaa SD Wells .

Toisin sanoen tämäntyyppisistä siemenistä peräisin oleva maissi tuottavat kaikki sisällään “proteiinimyrkkyjä”, jotka tappavat hyönteisiä liuottamalla niiden sisäosia, mikä tekee niistä myös hedelmättömiä. Maissiporat (toukat), lankamadot ja juurimatot hävitetään, koska maissin DNA:ta on muunnettu, mutatoitu ja se tuottaa juuri tarpeeksi myrkkyä tuhotakseen ne. Yli 94 prosenttia kaikesta Yhdysvaltain maissista ja soijasta on geneettisesti muunneltuja, mikä tarkoittaa, että nämä yhä suositut amerikkalaiset peruskasvit tuottavat nyt torjunta-aineita sisältäpäin, joten ajattele ihmisiä, jotka syövät niitä. Tämä vie meidät mRNA- “rokotteisiin”.

mRNA tarkoittaa, että injektoituja ihmisiä on nyt muunnettu geneettisesti tuottamaan “proteiinimyrkkyjä”, joita heidän oma kehonsa yrittää tuhota

Oletko koskaan kuullut termistä autoimmuunisairaus? Jos et, niin pian ja hyvin usein. Se alkaa terveimmistäkin ihmisistä, jotka farmaseuttinen kartelli on aivopesnyt saadakseen “ikuisen” myrkkypotin, joka sisältää ihmissolujen huijaamisen tuottamaan viruksen kaltaisia ​​”proteiini”prioneja, joita tuotetaan loputtomasti (lääketieteellisiä kertomuksia vastaan) ja leviävät koko kehoon. Tämä viestii ihmisen immuunijärjestelmälle, että kaikki elimet ovat ulkomaisten hyökkääjien hyökkäyksen kohteena, ja immuunijärjestelmä stressaantuu, jatkuvasti hyperaktiivinen, ja myös sydän ja keskushermosto alkavat hajota.

Kuten geneettisesti muokattu maissi ja geenimanipuloitu soija , Covid-pistosruiskeen saaneen ihmisen DNA-järjestelmä on nyt myrkyllinen tehdas, joka tuottaa proteiineja, mutta hyönteisten ja matojen tappamisen sijaan ihmiskeho tuhoaa itsensä. Toisin sanoen yksi on “rutto” itse ja immuunijärjestelmä tunnistaa sen tällä tavalla. Ihmetteletkö edelleen, miksi Covid-rokotetut massat putoavat edelleen kuin kärpäset selittämättömien sydänkohtausten, spontaanien aborttien ja aivohalvausta aiheuttavien kuitujen verisuonihyytymien vuoksi?

Nämä mRNA-injektoidut ihmiset kävelevät nyt bioasetehtaita , eivätkä heidän lääkärinsä saa koskaan puhua niistä. Lääketeollisuudella on jokaisella työntekijällä papukaija ja helisevät kaikki väärät kertomukset (disinformaatio) siitä, kuinka mRNA pysyy injektiokohdassa ja kuinka se tuottaa piikkiproteiineja vain muutaman kuukauden. Valheita. Tuottavatko geneettisesti muunneltu maissi ja soija matoja tappavia proteiineja vain muutaman viikon? Tämä ansaitsee huolellisen harkinnan.

Älä koskaan anna Big Pharman muuttaa sinua geneettisesti. Tällä hetkellä kehitetään lisää mRNA-pistoja väestön hallitsemiseksi, ei-toivottujen eliminoimiseksi (kaikki paitsi elitistit ja heidän orjansa) ja tasavallan muuttamiseksi kolmannen maailman helvetiksi.

Lisää mRNA:ta on matkalla infektoimaan edelleen 270 miljoonaa amerikkalaista “proteiinimyrkkyillä”, jotka tunkeutuvat kaikkiin elimiin, mukaan lukien sydämeen ja aivoihin.
Seuraavaksi on kokeellinen lintuinfluenssan mRNA-geenin mutatoiva injektio, jota kutsutaan “rokotteeksi”. Se on ilkeä, sitä ei ole testattu ihmisillä, ja se tuhoaa entisestään ihmisen geneettisen koodauksen saadakseen ihmissolut luomaan myrkyllisiä viruspartikkeleita (piikkiproteiineja tai prioneja), jotka ohjaavat immuunijärjestelmää hyökkäämään missä tahansa, koko kehossa ja aivoissa. Nämä mikroskooppiset nanohiukkaset pystyvät myös hyytymään, tukkimaan verta ja tarttumaan verisuonten, elinten ja sikiön seinämiin. Se on jo varastossa ja käyttövalmis, vaikka lintuinfluenssalla ei ole vielä todistettu olevan “lisätoiminto” (eli se voi tarttua eläimestä ihmiseen ja ihmisestä toiseen).

Kommentoi

fiFinnish