Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Paavi Franciscus kehottaa Pride-järjestäjiä ottamaan mukaan “pedoseksuaalit”.

5 min lukea
Paavi Franciscus kehottaa Pride-järjestäjiä ottamaan mukaan “pedoseksuaalit”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/49v0

Jos luulit, ettei paavi Franciscus voisi millään tavalla tehdä selväksi, että hän on väärä profeetta, joka pyrkii aktiivisesti horjuttamaan kristinuskoa, olit väärässä.

Jos luulit, että paavi, joka korvasi konservatiivisen paavi Benedictin Obaman, Clintonin ja Sorosin järjestämässä globalistisessa vallankaappauksessa, ei löytänyt vielä häpeällisempiä tapoja kavaltaa seuraajiaan, olet jälleen väärässä, kirjoittaa Baxter Dmitry .

Varautukaa, sillä paavi Franciscus on ilmaissut tukensa lapsia häiritsevien ihmisten avoimelle hyväksymiselle valtavirran yhteiskuntaan.

Paavi Franciscus on ylittänyt itsensä tällä kertaa laskemalla saatanalliset korttinsa pöydälle mitä räikeimmällä tavalla liittyessään globalistisen eliitin sotaan lapsiamme vastaan.

Pride-festivaalin järjestäjien on päästävä yli ennakkoluuloistaan ​​ja sisällytettävä pedofiilit LGBTQI+-sateenkaariyhteisöön, sanoo paavi Franciscus, joka väittää, että meidän ei pitäisi tuomita niin sanottuja “pedoseksuaaleja”, jotka ovat seksuaalisesti kiinnostuneita lapsista, ennen kuin olemme kävelleet kilometriä heidän kengissään.

Franciscus sanoo, että meidän pitäisi poistaa sana “pedofiili”, koska se leimaa ihmisiä, jotka tuntevat seksuaalista vetovoimaa lapsiin ja väittävät, että heidän käyttäytymisensä voi olla “moraalista”.

Franciscus rohkaisisi Priden järjestäjiä seuraamaan Old Dominion -yliopiston sosiologian professoria Allyn Walkeria, jonka kirja “A Long Dark Shadow: Minor Attracted People and Their Pursuit of Dignity” kirjoitettiin edistämään pedofiilien hyväksyntää.

Walker selitti ajatustensa taustalla olevia motiiveja vastaten kysymyksiin äskettäisessä suorassa lähetyksessä.

”Käytän kirjan nimessä ja läpi koko kirjan termiä alaikäinen vetovoimainen henkilö tai MAP useista syistä. Ensinnäkin, koska mielestäni on tärkeää käyttää terminologiaa ryhmille, joita jäsenet haluavat muiden käyttävän heille, ja MAP:n kannattajat, kuten Before You Act, ovat kannattaneet termiä MAP. He puolustivat sitä pääasiassa, koska se on vähemmän leimaavaa kuin muut termit, kuten pedofiili.

Paavi Franciscuksen pedofiili-mielinen asenne on raivostuttanut papiston seksuaalisen hyväksikäytön uhrit, ja se on ymmärrettävää.

Selviytyneet reagoivat raivokkaasti sen jälkeen, kun Franciscus kieltäytyi lupaamasta “nollatoleranssia” pedofiilipapeille ja piispoille, jotka peittelevät rikoksiaan, kun hän sulki Vatikaanin huippukokouksen.

Paavi Franciscuksen kommentit aiheuttivat myrskyn Vatikaanissa, mutta niiden, jotka ovat kiinnittäneet huomiota Franciscuksen yhä rajumpaan käyttäytymiseen, ei pitäisi olla yllättyneitä.

Tämä on paavi, joka aloitti paavikautensa julistamalla, että Raamattu oli väärä ja että evoluutio ja alkuräjähdysteoria olivat todellisia.

Tämä on paavi, joka kehotti ihmiskuntaa luottamaan Maailman talousfoorumin perustajaan Klaus Schwabiin, joka julisti, että hän on nyt tärkeämpi kuin Jeesus Kristus ja mies, jolla on suunnitelma palauttaa luonnon ensisijaisuus maailmassa antamaan takaisin. .

Tämä on sama paavi, joka käyttää jokaisen tilaisuuden julistaakseen, että Schwabin pahan WEF:n on päivitettävä raamatullinen korpus.

WEF:n Agenda-avustajana paavi Franciscus puhuu sujuvasti jumalanpilkkaa ja työskentelee aktiivisesti kristinuskon heikentämiseksi ja globalististen syiden edistämiseksi.

Tämä on sama paavi, joka heitti painonsa mRNA:n teknokraattisen käyttöönoton taakse ja julisti, että kristityt, jotka kieltäytyvät injektoimasta mRNA-geeniterapiaa, ovat “harhaoppisia”, jotka Jumala tuomitsee ankarasti.

Heinäkuussa paavi Franciscus kutsui Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin ja Alex Sorosin tapaamaan hänet yksityiseen asuinpaikkaansa Casa Santa Martassa. Matteuksen 7:16:n mukaan tunnet heidät heidän hedelmistään, ja kolmikko vietti iltapäivän keskustelemalla globalistisista prioriteeteista, mukaan lukien tarpeesta tyhjentää maapallo.

Paavi Franciscuksen käänteinen versio kristinuskosta on hämmentävä monille, mutta kuva selvenee, kun ymmärtää, ketä paavi todellisuudessa palvelee.

Kristityillä on täysi oikeus tuntea itsensä syvästi petetyksi tämän paavin toimesta, joka rikkoi vuosisatojen kristillisen perinteen, kun hän kertoi laumalleen, että on vaarallista olla henkilökohtaisessa suhteessa Jeesukseen.

Mikä herättää kysymyksen: Onko paavi Franciscus Antikristus?

Vuonna 2017 paavi Franciscus vaati ” yhden maailmanhallituksen ” ja “poliittisen auktoriteetin” perustamista väittäen, että yhden maailmanhallituksen luominen on välttämätöntä “ilmastonmuutoksen” kaltaisten ongelmien torjumiseksi.

Puhuessaan ecuadorilaiselle El Universo -sanomalehdelle paavi sanoi, että Yhdistyneillä Kansakunnilla ei ole tarpeeksi valtaa ja sille on annettava täysi hallituksen valvonta “ihmiskunnan eduksi”.

Hän korosti, että tämä sisältää amerikkalaiset, joita paavin mielestä maailmanhallituksen pitäisi hallita “oman edun vuoksi”.

Paavi Franciscus uhmaa nyt aktiivisesti Raamatun kirjoituksia pyrkimällä kohti “yhden maailman uskontoa”.

Vuonna 2019 paavi Franciscus allekirjoitti historiallisen liiton maailman suurimpien uskontojen johtajien kanssa, mikä tuo meidät paljon lähemmäksi yhden maailman uskontoa, joka on yksi Uuden maailmanjärjestyksen tärkeimmistä tavoitteista.

Paavi Franciscuksen laatiman ja Vatikaanin virallisilla verkkosivuilla julkaistun asiakirjan mukaan kaikkia uskontoja tulisi pitää tasa-arvoisina ja islam on Jumalalle yhtä hyväksyttävä kuin kristinusko.

Sitten hän järkytti maailmaa pitämällä islamilaisia ​​rukouksia ja Koraanin esittelyjä Vatikaanissa ja suorittamalla pakanallisen seremonian puutarhassa lähellä Vatikaania.

Tässä vaiheessa sinun on kysyttävä itseltäsi, mitä muuta Jorge Bergoglio voi tehdä vakuuttaakseen maailman, että hän on väärä profeetta?

Entä jos lähetettäisiin koko maailmalle seremonia, jossa ylistetään Luciferia, ilmoitettaisiin hänen tulevasta saapumisestaan, ja sitä seuraisi jumalanpilkkaavien saatanallisten dogmien tulva?

Paavi Franciscus ei ole selventänyt Luciferin, antikristuksen, henkilöllisyyttä, mutta Vatikaanin tarkkailijat väittävät, että jesuiittapaavi viittaa itseensä.

Siitä hetkestä lähtien, kun kardinaali Jorge Bergoglio tuli paaviksi vuonna 2013, “profetioiden asiantuntijat” nousivat ilmaan väittäen, että uusi paavi on “Pietari Roomalainen”, “Pyhän Malakian profetian” täyttymys ja että Franciscus on tahto. viimeinen paavi ja maailmanloppu.

Pyhän Malachyn, irlantilaisen pyhimyksen mukaan, joka ennusti oikein 111 edellistä paavia ennen 112. paavin nimittämistä, “Pietari Roomalainen” olisi Antikristus.

Tuomiopäivän fanit ovat löytäneet tapoja sovittaa jokainen lause vastaavaan paaviin kautta aikojen. Tämä koskee myös Johannes Paavali II:ta, joka liittyy lauseeseen nro 110 “Auringon työstä”, koska hän syntyi auringonpimennyspäivänä ja myös haudattiin auringonpimennyspäivänä . Benedict

Sitten on nro 112. Pyhän Malakian mukaan: ”Pyhän Rooman kirkon äärimmäisessä vainossa… Roomalainen Pietari istuu, joka ruokkii lampaita monissa koettelemuksissa; kun nämä ovat päättyneet, seitsemän kukkulan kaupunki tuhoutuu, ja kauhea tuomari tuomitsee kansansa. Loppu.”

Mikä on “Pietarin Rooman” ja Argentiinassa syntyneen paavi Franciscuksen välinen yhteys?

Hänen vanhempansa olivat italialaisia ​​Roomasta tulleita maahanmuuttajia, ja hänen syntymänimensä sisälsi nimen Petrus. Teologit ovat vakuuttuneita siitä, että Franciscus on antikristus. Johtavan tutkijan Michael K. Laken sanotaan sanoneen, että “katoliset ja evankeliset tutkijat ovat pelänneet tätä hetkeä vuosisatojen ajan.”

Maailma on nyt käännekohdassa. Taistelu raivoaa ihmiskunnan sielusta. Globalistit ja heidän teknokommunistiset unelmansa autoritaarisesta hallinnosta uhkaavat kuluttaa ihmiskunnan ja tuhota sivilisaation sellaisena kuin me sen tunnemme.

Paavi Franciscus on tehnyt enemmän kuin selväksi, kenen puolella hän on. Hänen häpeällinen kieltäytyminen rankaisemasta lapsia ahdistelevia pappeja ja hänen häpeämätön tukensa pedofiilien hyväksymiselle yhteiskuntaan ovat viimeiset naulat hänen arkkuun.

Meidän on pidettävä tätä jesuiittapaavia tarkasti silmällä näinä kriittisinä aikoina.

Kommentoi

fiFinnish