Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Uudet tutkimukset lisäävät yhä enemmän tieteellistä näyttöä, joka yhdistää COVID-19-rokotteet syöpään

3 min lukea
Uudet tutkimukset lisäävät yhä enemmän tieteellistä näyttöä, joka yhdistää COVID-19-rokotteet syöpään

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/8kp8

Useat viimeaikaiset tutkimukset ovat lisänneet kasvavaa määrää tieteellistä näyttöä, joka yhdistää COVID-19-rokotteet syöpään. Ensimmäinen tutkimus on uusi preprint, joka osoittaa, että SARS-CoV-2-virus- ja mRNA-rokotteiden piikkiproteiini estää tärkeän proteiinin, joka suppressoi kasvaimia, mikä saattaa lisätä syövän ilmaantuvuutta, kirjoittaa Cassie B.

Tutkimuksen, jonka otsikko on “SARS-CoV-2-piikin S2-alayksikkö estää p21- (WAF1), TRAIL Death Receptor DR5- ja MDM2-proteiinien p53-aktivaatiota syöpäsoluissa”, ovat kirjoittaneet Brownin yliopiston tutkijat , jotka halusivat tutkia, onko Rokotteen piikkiproteiinin S2-komponentti ja virus olivat vuorovaikutuksessa kasvainsuppressoriproteiinin kanssa, joka tunnetaan nimellä P53, jolla on olennainen rooli DNA-vauriovasteessa ja -korjauksessa. He havaitsivat, että S2-komponentti suppressoi P53:a, mikä havainto “tarjoaa potentiaalisen molekyylimekanismin, jolla SARS-CoV-2-infektio voi vaikuttaa kasvainten muodostumiseen, kasvaimen kasvuun ja herkkyyteen kemoterapialle.”

Tämä tarkoittaa, että viruksen piikkiproteiinin komponentti voi laukaista kasvainten kehittymisen ja estää syöpähoitojen positiivisia vaikutuksia. Vaikka heidän tutkimuksessaan keskityttiin viruksen piikkiproteiiniin, tutkijat sanoivat, että tuloksilla on vaikutusta myös mRNA-kuviin, koska ne ohjaavat kehoa tuottamaan samaa piikkiproteiinia, joka löytyy viruksesta.

He kirjoittivat: “Tuloksemme vaikuttavat piikin S2-alayksikön biologisiin vaikutuksiin ihmissoluissa riippumatta siitä, esiintyykö piikki primaarisen COVID-19-infektion tai mRNA-rokotteiden vuoksi, jotka käyttävät sen ilmentymistä edistämään antiviraalista immuniteettia.”

Tämä tutkimus vahvistaa aiempia löydöksiä, kuten lokakuussa 2020 julkaistussa Translational Oncologyssa julkaistussa tutkimuksessa, jossa havaittiin S2-proteiinien ja P53-kasvainsuppressoriproteiinin välinen vuorovaikutus, sekä Journal of Viruses -lehdessä lokakuussa 2021 julkaistu vertaisarvioitu tutkimus, jossa tehtiin samanlainen tutkimus. löytäminen.

Toinen uusi tutkimus, joka osoittaa yhteyden COVID-19-rokotteiden ja syövän välillä, on “Review: N1-methyl-pseudouridine (m1?): Friend or foe of cancer?”, joka julkaistiin huhtikuussa International Journal of Biological Macromolecules -lehdessä. Johtopäätös oli, että 100 % pesudouridiinia sisältävä mRNA voi edistää syöpää, eikä sitä pitäisi käyttää mRNA-hoidoissa.

“Näytetään, että 100 % N1-metyylipseudouridiinin (m1?) lisääminen mRNA-rokotteeseen melanoomamallissa stimuloi syövän kasvua ja etäpesäkkeitä, kun taas modifioimattomat mRNA-rokotteet tuottivat päinvastaisia ​​tuloksia, mikä viittaa siihen, että COVID-19-mRNA-rokotteet voisivat edistää syövän kehittymistä. “, tutkimuksen tekijät huomauttavat.

Onkologian asiantuntijat selittävät mRNA COVID-19 -injektioiden vaaroja

Onkologian professori Angus Dalgleishin mukaan tutkijat ovat tunnistaneet neljä mekanismia , joilla injektiot voivat lisätä syöpää. Dalgleish raportoi, että huomattuaan syövän uusiutumisen lisääntyneen melanoomaklinikallaan, hän päätti kaivaa lisää havaittuaan, että yksi asia, joka niillä kaikilla oli yhteistä, oli äskettäinen mRNA-COVID-19-rokote. Kollegoiden kanssa käydyissä keskusteluissa kävi ilmi, että tämä suuntaus oli havaittavissa myös muissa maissa, ja useat kollegat ilmaisivat huolensa uusien syöpätapausten lisääntymisestä erityisesti nuoremmilla ihmisillä.

Ensimmäinen hänen tunnistamansa mekanismi on T-soluvasteiden suppressio rokotteen tehosteiden jälkeen. Muita mekanismeja ovat PD-L1:n lisääntyminen, plasmidi-DNA:n kontaminaatio SV40-tehostajasekvenssillä ja IgG4-luokan vaihto.

Monet muut onkologit tulevat nyt esiin ja kiinnittävät huomiota vaaroihin. Japanin johtava syöpälääkäri, Masanori Fukushima kehotti äskettäin Maailman terveysjärjestöä tutkimaan laukausten vaaroja aiemmin näkemättömien “turbosyöpien” lisääntymisen valossa. Arvostettu onkologi sanoi, että mRNA COVID-19 -injektiot ovat “pohjimmiltaan murhaa” ja “tieteen väärinkäyttöä”.

Kommentoi

fiFinnish