Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

“Ala metsästää tuoretta lihaa!” – ahdistelua ja seksuaalista häirintää EU-parlamentissa!

15 min read
“Ala metsästää tuoretta lihaa!” – ahdistelua ja seksuaalista häirintää EU-parlamentissa!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/05kh

6 lukukertaa

Muuttoliikkeestä ja ilmastonsuojelusta keskustellaan vielä EU-parlamentissa vähän ennen eurovaaleja, mutta kulissien takana on aivan erilainen ongelma: vallan väärinkäyttö, kiusaaminen, henkinen häirintä, seksuaalinen häirintä ja jopa suora väkivalta. Ja kaikki omassa kodissasi! Mutta (melkein) kukaan ei raportoi siitä! EU:n työntekijät jopa valittavat “tuoreen lihan metsästämisestä” – naiset varoittavat toisiaan tietyistä kansanedustajista. EU-parlamentti kieroutuneena hullunhuoneena. Aihe, jota kukaan ei todellakaan tarvitse niin lähellä tärkeitä eurovaaleja! Tässä on koko, järkyttävä totuus…

Sophie L. (nimi muutettu) on nuori, 20-vuotias ja harjoitteli (nimettömässä) ryhmässä EU-parlamentissa Brysselissä. Siellä vuoden 2023 puolivälissä juhlissa, jossa oli kansanedustajia, avustajia ja neuvonantajia, hän joutui myöhemmin tallennetun seksuaalisen väkivallan uhriksi. Epäilty tekijä: Saksalaisen kansanedustajan apulainen, joka haputeli häntä intiimimmissä paikoissa juhlien jälkeen ja yritti myös laittaa kätensä hänen T-paidansa alle…

Sophie L. on esimerkki monista muista seksuaalisista häirinnöistä ja muista rajanylityksistä EU:n parlamentissa ja muissa EU:n toimielimissä. Ja yhden monista masentuneesta kansanedustajasta syyllinen noutomatkalla. Vaikka parlamentissa näyttää olevan tilastoja kaikesta, näille rikkomuksille ja rikoksille ei ole yhtään! Samat, joskus näkyvät nimet mainitaan suljettujen ovien takana yhä uudelleen ja uudelleen. Avustajat, tarkkailijat ja työntekijöiden edustajat ovat pitkään puhuneet kiusaamisen, seksuaalisen väkivallan ja vallan väärinkäytön kulttuurista. Ja syyllisten, enimmäkseen poliitikkojen, rankaisemattomuus.

Maaliskuussa 2024  MeToo EP  -aloite julkaisi kyselyn  , johon osallistui yli 1 100 työntekijää. Kaksi kolmasosaa heistä oli naisia. Pelottavat tulokset: 50 prosenttia koki kiusaamista, noin 15 prosenttia koki seksuaalista häirintää ja lähes 7 prosenttia jopa fyysistä väkivaltaa. Rikospaikka: Työpaikkasi EU-parlamentissa – kaikista paikoista, joissa koko Eurooppaa varten laaditaan lakeja, joiden oletetaan suojelevan kaikkia kansalaisia ​​hyökkäyksiltä työpaikalla ja seksuaaliselta väkivallalta.

Muun muassa saksalainen Stern -lehti tutki viikkoja EU-parlamenttia ja muita EU:n toimielimiä ja löysi erilaisia ​​seksuaalisen väkivallan ja tunkeutumistapauksia sekä henkistä häirintää. Siinä joskus sanotaan: ”Kyse on merkittävistä kristillisdemokraateista, jotka heittelevät kansioita ja huutavat ympäriinsä, se koskee parlamentin työntekijöitä, jotka väijyttävät nuoria naisia ​​kokouksissa ja lähettävät heille myöhemmin salaa otettuja kuvia naisista. Ja korkea-arvoisista virkamiehistä, joiden raiskaustuomiot vaietaan. Osa tapauksista on jo ollut lehdistössä, monet eivät ole vielä tulleet julkisuuteen.

Ei pidä unohtaa – myös miespuoliset työntekijät ovat terrorin, vakavan kiusaamisen ja seksuaalisen väkivallan uhreja EU:n työpaikoilla. Huipulla ovat kuitenkin nuoret naiset, joille esimerkiksi EU-parlamentista on tullut “pelon talo”. Joillekin heti kun astut hissiin. Ja juuri tämä pelko ja ahdistus hallitsee kärsiviä. “Täällä on kansanedustajia, joissa varoitamme toisiamme: jos sinulla on hame, älä mene sinne”, sanoo saksalaisen kansanedustajan avustaja. Ja toinen nuori työntekijä lisää: “Ne, jotka kärsivät, pelkäävät menettävänsä työpaikkansa, koska kansanedustajat voivat käyttää vaikutusvaltaansa tuhotakseen heidän uransa.”

EU-parlamentti myöntää epäsuorasti väärinkäytöksen

EU-parlamentin pelko- ja kiusaamisen kartelli, heti kun työ ja yksityiselämä sekoittuvat juokseviin rajoihin, toimii ilmeisesti erinomaisesti. Sillä vaikka työntekijät raportoivat pahoinpitelystä tai tekevät valituksia, syytöksiä ei useinkaan tutkita tai edes rangaista. Usein heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa. Parlamentin jäseniä ympäröivä mandaatin ja vallan suojaava kotelo näyttää tuhoutumattomalta. Ja vielä yksi asia: Mitä EU:n virkamiehet todella ajattelevat “alaisistaan”, käy selväksi myös toinen esimerkki demokratiavajeesta: juuri siellä, missä vuosittain luodaan satoja direktiivejä, päätöslauselmia ja asetuksia, ei sovelleta kansallista työlakia. Vain niin sanotut “henkilöstösäännöt” , mikä ei tarkoita muuta kuin sitä, että EU:n toimielimet eivät ainoastaan ​​luo omia sääntöjään , vaan myös panevat ne itse täytäntöön ja jopa valvovat niitä itse . Kyyninen tsemppiä demokratialle! Loppujen lopuksi asia on näin: Jos yksi EU-komissaari tai kansanedustaja, niin sanotusti “hengen veljiä”, hallitsee toista, ei valistumiselta voi odottaa paljoa, vaan pikemminkin “silmien ummistamisesta”.

Mutta mitä EU-parlamentti sanoo itse syytöksistä? Puhuja hylkää kaiken, hukkaa itsensä ja armot, kuten “ihmisarvon ja tasa-arvon kunnioittaminen” ovat talon pylväitä, ja: “Parlamentti osoittaa nollatoleranssia häirintää ja muita sopimattoman käytöksen muotoja kohtaan.” parlamentin työjärjestyksen  ja  käytännesäännön  mukaisesti, jotka kaikkien kansanedustajien on allekirjoitettava.

Näissä käytännesäännöissä todetaan (kirjoittajan painotus):

1. Euroopan parlamentin jäsenten on tehtäviään suorittaessaan käyttäydyttävä arvokkaasti, kohteliaasti ja kunnioittavasti ja ilman, että he loukkaavat tai syrjivät kaikkia Euroopan parlamentissa työskenteleviä henkilöitä.

2. Tehtäviään suorittaessaan jäsenet käyttäytyvät ammattimaisesti ja erityisesti pidättäytyvät nöyryyttävistä, loukkaavista, loukkaavista tai syrjivistä lausunnoista ja muista toimista, jotka ovat epäeettisiä, nöyryyttäviä tai laittomia henkilökunnan kanssa tekemisissä.

3. Jäsenet eivät saa toiminnallaan yllyttää tai kannustaa henkilöstöä rikkomaan, kiertämään tai jättämään huomiotta sovellettavia lakeja, parlamentin työjärjestystä tai tätä säännöstöä, eivätkä he saa suvaita vastuullaan olevan henkilöstön tällaista käytöstä.

4. Euroopan parlamentin tehokkaan toiminnan varmistamiseksi jäsenten on käytettävä asianmukaista harkintavaltaa varmistaakseen, että kaikki heidän vastuullaan olevaan henkilöstöön liittyvät erimielisyydet tai ristiriidat ratkaistaan ​​nopeasti, oikeudenmukaisesti ja tehokkaasti.

5. Tarvittaessa jäsenten on toimittava ripeästi ja täysimääräisesti yhteistyössä konflikti- tai häirintätilanteiden (psykologisen tai seksuaalisen) käsittelyyn liittyvissä menettelyissä, mukaan lukien vastaaminen ripeästi häirintää koskeviin väitteisiin . Jäsenten tulee osallistua heille järjestetylle erityiskoulutukselle konfliktien ja häirinnän välttämisestä työpaikalla sekä hyvästä toimistokäyttäytymisestä.

6. Jäsenet allekirjoittavat julistuksen, jossa he vahvistavat sitoutumisensa noudattamaan tätä säännöstöä. Kaikki julistukset, olivatpa ne allekirjoitettu tai ei, julkaistaan ​​parlamentin verkkosivuilla.

7. Jäseniä, jotka eivät ole allekirjoittaneet tätä säännöstöä koskevaa julistusta, ei voida valita parlamentin tai minkään sen elimen virkamiehiksi, nimittää esittelijöiksi tai osallistua viralliseen valtuuskuntaan tai toimielinten välisiin neuvotteluihin.

EU-parlamentin puhemies huomauttaa myös, että eduskunta on parantanut toimintatapojaan vuonna 2023 estääkseen häirinnän paremmin. Esimerkiksi sovittelupalvelu olisi perustettu auttamaan kansanedustajia ja heidän työntekijöitään “ratkaisemaan vaikeita työsuhteita”.

Itse asiassa on olemassa lehdistötiedote 10. heinäkuuta 2017 paljastavalla otsikolla: “Parlamentti tiukentaa häirinnän vastaista politiikkaa.” Siinä todetaan muun muassa, että työpaikkojen on oltava “turvallisia ja arvokkaita” ja että “vastaamista on parannettava ja edistettävä”. -häirintätoimet eduskunnassa” on prioriteetti. Tämä myöntää avoimesti, että tällainen ongelma todella on olemassa, riippumatta siitä, mitä tekosyitä EU:n tiedottaja esittää! Lisäksi paperi on kärsivällinen, kuten sanonta kuuluu, mutta entä jos kansanedustajat eivät noudata kaikkea tätä, koska he tietävät, että heidän toimistonsa suojelee heitä? Sen mukaisesti sanonta kuuluu: “Varis ei nokkaa toiselta silmää!”

Vihreät, kaikkien ihmisten

Kukapa olisi uskonut – jopa Vihreiden puolueryhmä, joka aina ja näennäisesti näyttää olevan niin “ihmisarvo” suuntautunut, on nyt kirjaimellisesti hukkumassa sisäisiin tapauksiin! Siellä on ainakin viisi valitusmenettelyä. Selkeimmin erottuu joukosta 30-vuotias vihreiden poliitikko Malte Gallée. Ei tietenkään pelkästään ylimielisyyksiensä vuoksi, esimerkiksi kun hän astelee Brysselin parlamentin seitsemännen kerroksen savuterassilla hopeisissa, kimaltelevissa korkokengissään, AfD:n toimistojen ohi tai kun hän ajaa skootterilla eduskunnan käytävillä kuin taapero.

Pikemminkin aikoinaan nuorimpana EU-parlamentin saksalaisena jäsenenä juhlittu mies, joka liikkui lähes jatkuvasti valtaa kohti, kirjaimellisesti putosi korkealta, kun hän kohtasi asianosaisten MeToon syytöksiä. Noin tusina työntekijää ja harjoittelijaa syyttävät nyt entistä vihreiden kansanedustajaa ja toiveikastaan ​​heidän seksuaalisesta häirinnästä. Mutta Icarus-parlamentaarikko kohautti sen sanomalla salaperäisesti, ettei näin ollut tapahtunut “hänen maailmassa”. Sitten hän erosi.

Malte Gallée ei ole ainoa vihreä, joka on joutunut tulen kohteeksi. Huippuehdokas Terry Reintke viihtyi ilmeisesti myös hänen kanssaan . Tämä johtuu siitä, että hänen sanotaan jättäneen asiaankuuluvat tiedot huomiotta kuukausien ajan. Kaikista ihmisistä hän loi hashtagin #MeTooEU vuonna 2017! Lisäksi Reintke oli yksi ensimmäisistä naisista EU-parlamentissa, joka kertoi avoimesti omista kokemuksistaan. Deutschlandfunk -haastattelussa hän sanoi häirinnästä: “Tämä hiljaisuuden kulttuuri on murrettava.”

Mutta tekojensa tai pikemminkin “ei-toimiensa” vuoksi Gallée-tapauksessa uhrit tuntevat itsensä hylätyiksi. Väitteistä huolimatta EU:n vihreiden ryhmä ei ole ryhtynyt vakaviin toimiin uhrien suojelemiseksi. Eduskuntaryhmä painosti heitä myös olemaan kommentoimatta syytöksiä. Omatkin ihmiset kääntyivät eduskuntaryhmän johtajuutta vastaan, esimerkiksi avoimessa kirjeessä , jossa todettiin: ”Eduskuntaryhmämme johto julistaa ja lupaa olla häirintäsuojelun edelläkävijä. Olemme kuulleet kerta toisensa jälkeen, että häirinnän torjuminen ryhmässämme ja sen ulkopuolella on ehdoton prioriteetti, kun taas todellisuus osoittaa, että johtajuus ei tehnyt mitään, kun uhrit pyysivät apua.

Häirintäsyytökset – ja vielä pelottavampaa – ilmeinen peittely ei ole vain epämiellyttävää, vaan myös järkyttävää.” Reaktio tähän oli kuitenkin paljon häpeällisempi ja paljastavampi: Terry Reintke hylkäsi lehdistökyselyn tästä perusteluilla. “ei pystynyt järjestämään sitä ajoissa”, koska hän on “täysin mukana vaalikampanjassa” ja “tulevan vaalikauden neuvottelujen valmistelussa”. Vasta tämän väärennöksen jälkeen ryhmä ilmeisesti pyrki puuttumaan sisäisiin valituksiin ja rikkomuksiin. Sillä on muun muassa oma “työryhmä” ja “ulkoinen arviointi”, kuten sitä kutsutaan.

Vainoamista ja ahdistelua

Myös entinen työntekijä Jeanne Ponté tallentaa sisäistä mätää EU-parlamentissa. Hän on sitoutunut taistelemaan seksuaalista väkivaltaa ja häirintää vastaan ​​Brysselissä. Omien lausuntojensa mukaan häntä häiritsi kerran Saksan silloisen liittokanslerin Angela Merkelin pitkäaikainen uskottu. Entinen CDU:n kansanedustaja on nyt eläkeläinen ja todennäköisesti edelleen hyvin rahallisesti korvattu. Naisia ​​myös varoitettiin hänestä, sillä hän jopa otti valokuvia heidän hameensa alla, kun he kiipesivät portaita. Toisilla oli hauskaa salaa valokuvaamalla häntä ja lähettämällä hänelle kuvia sähköpostitse, lähinnä vainoamalla häntä.

Vuonna 2018 Jeanne Ponté ja muut aktivistitoverit perustivat MeToo EP -ryhmän , joka on sittemmin tuominnut kaikenlaisen väärinkäytön, vallan epätasapainon, väkivallan ja häirinnän työpaikoilla. Koska nämä aiheet lakaistaan ​​liian usein maton alle. Ponté & Co. vaatii pakollista häirinnän vastaista koulutusta Euroopan parlamentissa, häirintävalituksia käsittelevien parlamentin neuvoa-antavien valiokuntien uudelleenorganisointia oikeudenmukaisemmaksi, avoimemmaksi ja epäpolitisoidummaksi sekä ulkopuolista ja ennen kaikkea neutraalia välittäjää. Samoin ilmiantajien, eli sellaisten, jotka antavat tietoja tällaisista väärinkäytöksistä, suojelu mahdollisten “kostotoimien” välttämiseksi. Lisäksi ennaltaehkäisy ja tietoisuuden lisääminen, mukaan lukien “nollatoleranssipolitiikka” häirintää kohtaan ja kaikkien olemassa olevien rakenteiden ulkoiset tarkastukset sen estämiseksi Euroopan parlamentissa.

Se, että jotain tällaista jopa tarvitaan “eurooppalaisen demokratian korkeimmassa talossa”, on surullista ja häpeällistä!

Tekijät suojelevat itseään

Tekijillä, eli “ongelmilla upseereilla”, ei ilmeisesti ole paljon pelättävää. Heille määrätään harvoin sanktioita, todennäköisemmin “karkotetaan”. Sen sijaan Strasbourgilla ja Brysselillä näyttävät olevan omat puolueensa ja poliittiset säännöt.

Mediatietojen mukaan häirintätapaukset päättyvät yleensä uhrien vetäytymiseen. Koska heitä vastaan ​​eivät käänny vain tekijät, vaan myös hallinto, joka usein pelkää myöntää ainakin henkilöstöjohtamisen heikkouksia. Sama pätee todennäköisesti myös muihin EU:n toimielimiin, kuten EU:n komissioon, eli viime kädessä “Euroopan hallitukseen”, jonka on tarkoitus valvoa eurooppalaisten lakien noudattamista. Kuten hyvin tiedetään, tämä koskee myös omia työntekijöitään suojelevia.

Raiskaus veronmaksajien “kustannuksella”.

Margus Rahuoja oli Viron johtaja liikkuvuuden ja liikenteen pääosastossa. Häntä syytettiin 26-vuotiaan ranskalaisen naisen, jonka pomo hän oli, raiskaamisesta tyttärensä syntymän kunniaksi vuonna 2015 järjestetyssä yritysjuhlissa. Hän tietysti kiisti syytökset. Siitä huolimatta oli oikeudenkäynti, jonka lopullinen tuomio tuli vuonna 2022. Rahuoja sai kuitenkin edelleen palkansa, joka oli 15 000 euroa kuukaudessa, seitsemän vuoden ajan (2015-2022). Yhteensä noin 1,5 miljoonaa euroa Euroopan veronmaksajien kassasta.

EU:n komissio kuitenkin joskus kiistää, ettei se rankaise riittävästi seksuaalisesta häirinnästä eikä tarjoa riittävästi apua uhreille. Sen sijaan viitataan jälleen uusiin menettelyihin ja yhteyspisteisiin.

Kun naispoliitikoista tulee “invasiivisia”.

Mutta ei vain miehiä, vaan myös naisia ​​pahoinpidelty. Tässä yhteydessä on mainittava esimerkkinä tunkeileva Karolin Braunsberger-Reinhold, CDU:n edustaja Sachsen-Anhaltista. Matkan aikana vaalipiiriinsä ja sitä seuranneen vaelluksensa “Wine Mile” -reittiä pitkin hän häiritsi seksuaalisesti kahta alaista ollessaan täysin humalassa eikä pystynyt lähtemään ulos. Mies ja nainen. Hän väitti kertoneen avustajalleen, että hän oli biseksuaali ja halusi “levähtää”. Myös sanoja, kuten “f…”, käytettiin. Myöhemmin hän haputeli työntekijänsä rintaa.

Ainakin näin lukee EU:n häirintävalituskomitean 25-sivuisessa sisäisessä loppuraportissa, johon BILD lainasi 3.3.2023 . Mutta Karolin Braunsberger-Reinholdia ei rangaistu, kuten hän äänekkäästi ilmoitti. EU-valiokunta totesi, että “kokonaisuudessaan mitään sanktioita” ei ollut perusteltua häntä kohtaan kansanedustajana ja ihmisenä. Kun BILD kohtasi EU-parlamentin puheenjohtajan Roberta Metsolan tapahtumien kanssa, hän ei halunnut kommentoida. Juuri näin se toimii “edustajatalossa”.

Lisää uskomattomia tapauksia Euroopan seksi- ja väkivaltaparlamentista

– Renewin tanskalaisen Karen Melchiorin sanotaan olevan tunnettu työntekijöiden kiusaamisesta.

– Ruotsin oikeistolainen kansanedustaja Peter Lundgren tuomittiin kotimaassaan, koska hän laittoi molemmat kädet puoluetoverinsa neulepuseron alle Ruotsin parlamentissa.

– Kreikan vasemmistolainen Alexis Gergoulis joutui vastaamaan EU-komission työntekijän raiskauksesta.

– Liberaali Monica Semedo joutui arvostelun kohteeksi avustajiinsa kohdistuvasta henkisestä väkivallasta. Yhdessä vaiheessa luxemburgilainen oli jopa suljettu parlamentista 15 päiväksi. Ja toisen kerran hänen 348 euron päivärahansa estettiin kymmeneksi päiväksi, vaikka hän kiisti kaikki syytökset.

Lisäksi Follow the Money -tutkimusalustan tuoreessa tutkimuksessa  havaittiin , että joka neljäs Euroopan parlamentin jäsen on jo syyllistynyt rikkomukseen tai rikokseen. Tarkemmin sanottuna: 704 kansanedustajasta 163 henkilöä oli sekaantunut korruptioon, petokseen ja kavallukseen tai kiusaamiseen ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Nämä tosiasiat yksinään ovat syvästi oivaltavia.

“Hän masturboi pöydän takana” – Uskomattomia tapaustarinoita EU:n edustajista

Alla on joitain esimerkkejä Euroopan parlamentin jäsenten (miesten ja naisten) häirinnästä ja seksuaalisesta ja fyysisestä väkivallasta, jotka on  julkaistu MeToo EP (anonymisoitu) -blogissa (tekijän painotus).

– Olen vasta 23-vuotias ja siksi minulla on vielä pitkä ura edessä. Harjoitteluni viimeisten kuukausien aikana huomasin kuitenkin olevani epämiellyttäviä tilanteita. Olin juomassa osastoni jäsenten kanssa, kun yhtäkkiä yksi viisikymppinen mieskollega tuli luokseni ja kysyi minulta, mitä aion tehdä koulutukseni jälkeen. Olin tuskin puhunut hänen kanssaan harjoittelujaksoni aikana, joten meillä ei ollut läheistä suhdetta.

Hän alkoi kertoa minulle, että jos haluan jäädä Euroopan parlamenttiin, minun pitäisi “vetoa kaikkiin hänen kaltaisiinsa miehiin ja käyttää ‘ihania taitojani’, jotka minulla on nuorena ja kauniina naisena”. Sillä hetkellä en tiennyt miten reagoida. Kun ajattelen nyt tätä hetkeä, toivon todella, että olisin sanonut jotain. Sitten hän kertoi minulle, että minun pitäisi mennä vanhempien miesten toimistoihin ja sanoa, että haluan sopimuksen ja että olen valmis tekemään “mitä tahansa” saadakseni sen. Hän käski minun kertoa miehille, että olen lesbo, lainaten häntä, “koska se saa meidät vieläkin enemmän syttymään”. Olin syvästi tyrmistynyt. Se oli ensimmäinen kerta, kun minulle tapahtui jotain tällaista. Tietenkin hän ehdotti myös tiettyjen Euroopan parlamentin pääosastojen johtajien kohdistamista. Hän sanoi minulle, että jos olisin älykäs, noudattaisin hänen neuvojaan.

– Entinen miespuolinen europarlamentaarikko, joka on nyt melko menestynyt konsulttina Espanjassa, piti sopivana lähettää minulle jatkuvasti viestiä LGBTQI+ -treffisovelluksessa. Joskus hän jopa kutsui minut palattuaan Madridiin.
Viestissään hän kirjoitti: “Tule päivälliselle. Olen menossa kanssasi johonkin mukavaan. Vain muutama juoma…” Hän vaati, vaikka tein selväksi, etten ollut kiinnostunut. Kaiken tämän jälkeen minun oli vaikea uskoa, että tämä oli tunnettu Euroopan parlamentin jäsen. Joten sanoin hänelle, että vierailisin hänen toimistossaan nähdäkseni, oliko se todella hän, ja kerroin hänelle, että hänen käytöksensä oli sopimatonta.
Koputin oveen ja hän käski minun tulla sisään. Ja juuri silloin hän masturboi pöytänsä takana. Seisoin ovella jäätyneenä ja järkyttyneenä. Hän yritti päästä lähemmäksi, vieläkin näkyvä erektio housuissaan, ja sitten halasi minua. Olin jäässä; En tiennyt, mitä minun pitäisi tehdä. Inhottuneena sanoin vain, että minun on lähdettävä.  Haluan todella, että tämä mies, joka on oletettavasti heteroseksuaali ja naimisissa, lopettaa nuorten miesten ahdistelun ja asemansa hyödyntämisen.

– Olin avustajana Euroopan parlamentissa vuosina 1994–1999. Kerran useita saksalaisia ​​CDU:n kansanedustajia oli Maxburg-ravintolassa. Kun menin alakertaan wc:hen, miespuolinen sijainen tuli ja antoi minulle ei-toivotun suudelman suulle. Olin täysin järkyttynyt.

– Eräänä päivänä seisoin kollegan kanssa taloni kahvilan sisäänkäynnillä. Kello oli 12.00 eikä siellä ollut vielä ketään. Vain kollegani ja minä juttelimme ennen kuin menimme ruokalaan. Mies tuli luokseni ja työnsi minut fyysisesti syrjään päästäkseen laatikossa olevaan roskakoriin ja heittämään purukuminsa siihen. Kysyin häneltä, miksi hän tunsi tarvetta työntää minua. Sitten hän hyökkäsi sanallisesti kimppuuni ja sanoi, etten tiennyt kuinka käyttäytyä kuin nainen ja että olen vain kusipää. Olin järkyttynyt ja kysyin häneltä, minkälaista kieltä hän käytti. Hän vastasi: Kuulit oikein. Kahden viikon ajan pelkäsin syödä ruokalassani SQM-rakennuksessa. Ja vasta kuukautta myöhemmin sain vihdoin ajan EP Medical Servicen psykologille. Mies on edelleen siellä ja välillä tuijottaa minua aggressiivisesti. En ole edes varma, onko tämä häirintää vai ei, mutta minusta on häiritsevää, että hän silti katsoo minua otsansa läpi ja pudistaa päätään kuin olisin roskakoriin heitettävissä oleva paska.

 Ensimmäisen työviikon aikana Euroopan parlamentissa minua varoitettiin, että eräs europarlamentaarikko (eli uskonnollisen järjestön päällikkö) on “kiusoittaja” ja että minun pitäisi yrittää välttää olemasta kahdestaan ​​hänen kanssaan. Jonkin ajan kuluttua puhuin toisen harjoittelijan kanssa hississä äidinkielelläni. Yhtäkkiä Euroopan parlamentin jäsen, josta minua oli varoitettu, astui hissiin. Hän katsoi minua ja halusi tietää kuka olen, kenelle työskentelin ja teki muita edistysaskeleita minua kohtaan. Ennen kuin pääsin ulos hissistä, hän halasi minua pyytämättä lupaani. Myöhemmin hänet erotettiin kirkosta toistuvan seksuaalisesti sopimattoman käytöksen vuoksi.

– Muutama kuukausi sitten kollegani ja minä olimme juomassa toimistossamme. Muutaman drinkin jälkeen kollegani alkoi esittää flirttailevia kommentteja. Aluksi en huomannut siitä paljoakaan. Kuitenkin, kun ilta vaihtui yöksi ja join vielä muutaman drinkin, hän alkoi tanssia ympärilläni. Hän jopa yritti naida minua ja oli ilmeisesti melko kiihtynyt. Tunsin oloni erittäin epämukavaksi ja minun piti työntää hänet pois. Hän ei vieläkään ymmärtänyt, joten minun piti puolustaa itseäni ja yrittää työntää hänet pois. Lopulta hän juoksi karkuun. Seuraavana päivänä hän käyttäytyi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämä kohtaaminen jätti minuun syvän levottomuuden tunteen, ja nämä tunteet kummittelevat minua edelleen tähän päivään asti.

– Eräänä päivänä istuin pöytäni ääressä, kun kynä putosi pöydän alle. Juuri kun kumarruin pöytäni alle noutamaan sen, eräs Euroopan parlamentin jäsen omasta valtuuskunnastani tuli sisään ja sanoi: “Menetkö jo pöydän alle? Nopeaa menoa!”

– Olin ulkomaanmatkalla EP:n virallisen valtuuskunnan mukana.

Imetin tuolloin, mikä johtaa joskus epämiellyttäviin tilanteisiin, kuten maitotahroihin. Olin matkalla takaisin viralliseen hotellihuoneeseeni tuon päivän jälkeen ja juutuin hissiin kahdestaan ​​parlamentin jäsenen kanssa .

Hän tuli luokseni, kosketti rintaani ja kysyi, voisiko hän “imeä tissiäni”. Olin kauhuissani, kävelin ulos ja sain ilkeämpiä viestejä käyttöönoton aikana, en koskaan ajanut hissillä yksin, tarkistanut kolminkertaisesti, että ovi oli lukossa, ja pysyin työtoverin luona loppupäivän. Palasin takaisin enkä koskaan paljastanut tietoja kenellekään, koska pelkäsin menettäväni sopimukseni. Se oli muutama vuosi sitten. Tämä Euroopan parlamentin jäsen on edelleen virassa.

– Eräs europarlamentaarikko kertoi minulle kerran, että hän haluaisi palkata itäeurooppalaisia ​​naisia, koska hän uskoo, että he tekevät mitä tahansa saadakseen “länsimaiset passit”. Hän jatkoi, että tällä perustelulla hän voi ymmärtää, miksi Euroopan parlamentin jäseneni palkkasi minut. Kun hän oli kanssani kahdestaan, hän korosti toistuvasti, että hänen korkeasta iästään huolimatta voin olla varma, että hänen seksielämänsä oli “mehukasta”. Toisen kerran hän kysyi minulta joululoman suunnitelmistani. Vastasin, että aion käydä perheeni luona jouluna. Hän nauroi minulle ja sanoi, että minun täytyy olla tyhmä, koska en ilmeisestikään pystynyt “löytämään miestä ostamaan minulle joululoman meren rannalla”. Hän huomautti minulle kerran, että toimin “jäämäisesti” verrattuna muihin kollegoihin, jotka “osasivat käyttää korkokenkiä” ja että asetin siksi itseni epäedulliseen asemaan. Valitettavasti en voinut välttää häntä ja minun oli pakko Jotta voin tehdä työni, minun on oltava hänen kanssaan yhteydessä melkein joka päivä.

Aseta risti oikeaan paikkaan eurovaaleissa

On todella uskomatonta, kuinka rikollisia ja kieroutuneita jotkut Euroopan veronmaksajien rahoilla rahoitetut kansanedustajat käyttäytyvät. Ja miehiä ja naisia. Ilman häpeää, ilman rajoja, mutta hiljaisuuden ja pelottelun käskyillä, kuten mafian kaltainen omerta, joka tietää hyvin, ettei heille voi tapahtua mitään – tai ei paljoakaan.

Viime kädessä EU:n toimielimet, ennen kaikkea EU-parlamentti ja EU-komissio, ovat jo osittain rappeutuneet kieroutuneeksi hullukodiksi ja bordelliksi, jossa laittomuus näyttää vallitsevan tässä suhteessa, vaikka ne näennäisesti yrittävätkin noudattaa vakiintuneita sääntöjä.

Tämä kaikki tulee pitää mielessä, kun Euroopan parlamentin uusi kokoonpano valitaan 9.6.2024.