Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Supermarketit tuovat markkinoille “syötäviä hyönteispakkauksia” auttamaan perheitä “globaalin ruokakriisin” läpi

2 min read
Supermarketit tuovat markkinoille “syötäviä hyönteispakkauksia” auttamaan perheitä “globaalin ruokakriisin” läpi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/xo5q

Raporttien mukaan supermarketit ottavat käyttöön “syötävät hyönteiset” osana kampanjaa, jonka tarkoituksena on auttaa perheitä selviytymään “elinkustannuskriisistä” ja tulevasta “maailmanlaajuisesta ruokapulasta”.

13 lukukertaa

Bill Gates ja hänen kollegansa Maailman talousfoorumissa ovat varoittaneet pitkään, että ihmiskunta syö pian hyönteisiä ja sirkat, koska perinteisiä ravintolähteitä, kuten punaista lihaa ja kanaa pidetään liian “hiiliintensiivisinä” saavuttaakseen Agenda 2030:n ja sen kestävän kehityksen tavoitteet. (SDGs), kirjoittaa Baxter Dmitry .

Nyt näyttää siltä, ​​että maailmanlaajuinen eliitti on saanut suuret eurooppalaiset supermarketit, mukaan lukien suositun ALDI-ketjun, myymään hyönteisiä massoille Euroopassa.

Samaan aikaan Yhdysvaltain demokraatit ovat allekirjoittaneet World Economic Forumin (WEF) sopimuksen, jonka mukaan yhdysvaltalaiset elintarvikeyritykset voivat piilottaa hyönteisiä ja sirkat suosittuihin ruokiin kertomatta asiasta yleisölle.

Minnesotan senaatin demokraatit ovat estäneet tarkistuksen, joka vaatisi hyönteisiä sisältävien elintarvikkeiden merkitsemistä selkeästi pakkaukseen.

Minnesotan senaatti hyväksyi 4. huhtikuuta Farm Policy Omnibus Bill, joka tunnetaan myös nimellä SF 4225. Lakiesityksen laatijan Senin mukaan. Aric Putnam, D-St. Cloud, “ylivaltainen enemmistö” lakiehdotuksesta käsitteli Minnesotan maatalousministeriön poliittisia suosituksia.

Alphanews.org raportoi:

Ennen kuin lakiesitys hyväksyttiin, sen. Torrey Westrom, R-Alexandria, esitti tarkistuksen , joka vaatisi elintarvikkeiden asianmukaisen merkinnän, jos se sisältää joko hyönteistuotteita tai keinotekoisia “soluviljeltyjä” elintarvikkeita, kuten laboratoriossa kasvatettua lihaa.

Selittäessään muutostaan ​​Westrom sanoi: “Tämä vain sanoo, että jos ruoassasi on hyönteisiä proteiinia, krikettijauhoa, mitä tahansa, se on merkittävä. Kuluttajien on tiedettävä. Jos lihasi on kasvatettu petrimaljassa, sinun on myös tiedettävä se. Kuluttajilla on oltava tämä tieto, kun he tekevät ostoksia supermarketista.”

Vaikka Putnam oli samaa mieltä siitä, että “kuluttajien pitäisi tietää, mitä he kuluttavat”, St. Cloudin lainsäätäjä vastusti Westromin muutosta. Muutosta vastustaessaan Putnam kuvaili asiaa “tulevaisuuden ongelmaksi” ja sanoi, että lainsäätäjien on tiedettävä, mikä verovaikutus merkintävaatimuksella on ennen sen hyväksymistä.