Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tucker Carlson tapasi Klaus Schwabin: “Hän on kuin vanha idiootti”

2 min read
Tucker Carlson tapasi Klaus Schwabin: “Hän on kuin vanha idiootti”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/zfdh

Entinen uutisankkuri Tucker Carlson sanoi ymmärtäneensä, että maailmantalouden perustaja Klaus Schwab oli “vanha idiootti”, jolla “ei ole aavistustakaan, mistä hän puhuu” tavattuaan hänet henkilökohtaisesti, raportoi Jamie White .

9 lukukertaa

Maanantaina “Shawn Ryan Showssa” käydyssä laajassa keskustelussa Carlson kuvaili sattumaa tapaamistaan ​​86-vuotiaan globalistin kanssa eräässä Lähi-idän tapahtumassa.

“En tunne Klaus Schwabia, mutta olen nähnyt hänet läheltä ja hän on kuin idiootti”, Carlson sanoi. “Hän on kuin vanha idiootti, joka näyttää hieman seniililtä ja jolla ei ole aavistustakaan, mistä hän puhuu.”

“Hän ei ole lainkaan vaikuttava. Ja se oli vain yksi muistutus siitä, että mitä lähemmäksi pääset vaikkapa Victoria Nulandia – joka pohjimmiltaan aloitti nykyisen sodan Ukrainassa – hän on todella surullinen lihava tyhmä tyttö.”

”Joten mitä lähemmäs pääset, sitä enemmän ymmärrät, että hallitsevat ihmiset ovat keskinkertaisia. He ovat häviäjiä. Heillä ei ole aavistustakaan, mitä he tekevät”, hän sanoi.

Hän selitti arvionsa globalistisesta uuskonventiosta, joka on vallannut Yhdysvaltain hallituksen ja sanelee ulkopolitiikkaa.

“He ovat heikkoja ihmisiä. Heitä motivoi viha ja kateus. He eivät ole ihmisiä, jotka rakensivat nykyistä yhteiskuntaamme, jossa elämme. He eivät rakentaneet kaikkea rakentamisen arvoista, kauniista rautatieasemistamme sähköverkkoomme, infrastruktuuriimme, Harvardin yliopistoon, lakisääteisiimme ja kaikkeen, mikä on mahtavaa Amerikassa.”

Entinen Fox News -juontaja jatkoi: ”He eivät luoneet mitään. He eivät pysty siihen. Ja he ovat vihaisia ​​siitä, ja he ovat vihaisia ​​sillä tavalla kuin primitiiviset kateelliset ihmiset ovat vihaisia, he eivät juhli kauneutta, he tuhoavat kauneuden.”

“Näet tämän ryhmän. Se on mielestäni yksi pääasiallisista pahuuden tekijöistä. Ja he haluavat vain purkaa sen. He rakastavat sitä, Carlson lisäsi.

Schwab erosi WEF:n puheenjohtajan tehtävästä viime kuussa 50 vuoden johtamisen jälkeen, mutta hän ottaa “ei-toimeenpanevan” roolin.