Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Ranska: mRNA:n kritiikki on jatkossa rangaistavaa

3 min read
Ranska: mRNA:n kritiikki on jatkossa rangaistavaa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/vbb0

14 lukukertaa

Uusi rikos Ranskassa voi tulevaisuudessa saada vankilaan ihmisiä, jotka rohkaisevat ihmisiä pidättymään asianmukaisesta lääketieteellisestä hoidosta (“tieteen” mukaan). Laki käsiteltiin kansalliskokouksessa 14.2.2024. Kriitikot kutsuvat lakia “Artikla Pfizeriksi”.

Ranskassa hyväksyttiin keskiviikkona ilman erityistä huomiota laki, joka voi kriminalisoida resistenssin mRNA-hoidolle. Jokainen , joka neuvoo olemaan käyttämättä mRNA:ta tai muita ” ilmeisesti sopivia” hoitoon nykyisen lääketieteen tietämyksen perusteella, voidaan jatkossa tuomita Ranskassa vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi tai saada jopa 45 000 euron sakot.

Sorto lääketieteen kriitikkoja vastaan

Se oli vaikea asia, mutta Macronin hallinto sai lopulta haluamansa. 4 artikla on keskeinen uudessa laissa, joka ensin poistettiin, mutta sitten palautettiin. Tämä luo uuden rikoksen ja kriminalisoi ” pyynnön lopettaa terapeuttinen tai profylaktinen lääkehoito tai pidättäytyä siitä” sekä “pyyntö käyttää käytäntöjä, jotka esitetään terapeuttisina tai profylaktisina “. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa resistenssi mRNA-hoidolle (ja muille yritysten lääketieteellisille menetelmille) voidaan kriminalisoida tulevaisuudessa.

Esimerkiksi biologi Annelise Bocquet on vastaavasti järkyttynyt. Hän kirjoittaa keskiviikkoiltana: ” Kansainvälisille ystävilleni ja kollegoilleni: Ranskassa hyväksyttiin tänään laki, joka kuvaa mRNA-LNP-injektioiden vastustusta “lahkopoikkeamana”. Siitä tuomitaan enintään kolmen vuoden vankeusrangaistus ja 45 000 euroa.

Lain räjähtävin sanamuoto, jota voidaan soveltaa mRNA-kriitikoihin, löytyy kohdasta 2:

” Pyynnöstä luopua tai luopua terapeuttisesta tai profylaktisesta lääkehoidosta tuomitaan yhden vuoden vankeusrangaistukseen ja 15000 euron sakko , jos tämä tehtävä tai laiminlyönti esitetään kohdehenkilöiden terveydelle hyödylliseksi , vaikka sillä on tämänhetkisen lääketieteellisen tietämyksen mukaan todennäköisesti vakavia seurauksia heille fyysisellä tai psyykkisellä tasolla .​​​​​​​​​​​​​​​”

Artikkeli Pfizer: hyväksytty laki alkuperäisellä kielellä.

Antidemokraattinen toimintatapa

Suurin osa oppositioryhmistä – sosiaalidemokraattista ryhmää lukuun ottamatta – piti lakia niin sanotun “vaihtoehtoisen lääketieteen” ennakkoarviona ja uhkana ilmiantajille. ” Tämän vaarallisen lahkon kehityksen vastaisen taistelun vilpittömyys ei saa olla täydentävien hoitokäytäntöjen tai fytoterapeuttisten tuotteiden kulutuksen rankaisemista lailla “, sanoi Jean-François Coulomme vasemmistolaisesta “La France insoumise” -liitosta. Thomas Ménagé Le Penin ”Rassemblement nationalista” kutsui lakia yksinkertaisesti ”vapauden vihamieliseksi kehitykseksi”.

Aluksi hallituksen suunnitelmat epäonnistuivat ja 4 artikla voitiin poistaa laista. Tämä johti välittömästi polemiikkaan hallituksen taholta. Eräs Macronin puolueen poliitikko puhui sitten “liittoutumisesta tiedettä vastaan”, jota hän “häpeä”.

Mutta keskiviikkona hallitus voitti – Macronin hallinnolle tyypillisellä manööverilla. Ranskan parlamentin kirjeenvaihto kertoo asiasta näin:

Hallituksen ja enemmistön päättäväisyyteen ei olisi voinut luottaa. Keskiviikkona 14. helmikuuta lakiehdotuksen käsittelyn päätteeksi oikeudellisten asioiden valiokunnan puheenjohtaja Sacha Houlié (Renessanssi) käytti täysistunnossa puheenvuoron pyytääkseen toista kuulemista lain 101 artiklan mukaisesti. Kansalliskokouksen työjärjestys. Siinä todetaan, että “toinen kuuleminen on laillisesti mahdollista hallituksen tai asiasta vastaavan komitean pyynnöstä”.

Brigitte Liso on siksi esittänyt tarkistuksen 4 artiklan palauttamiseksi – ja sanamuodoksi uudelleen. Vaikka esittelijä korosti, että rikos ei ole täytetty, “jos todistetaan henkilön vapaasta ja tietoisesta suostumuksesta”, hän teki myös selväksi, että uusi sanamuoto tuo lisäulottuvuuden ilmiantajien suojeluun. 9. joulukuuta 2016 avoimuudesta, korruption torjunnasta ja talouselämän nykyaikaistamisesta. Tarkistuksen tekstissä toistettu tavoite, jonka mukaan “ilmentajan ilmoittamat tai paljastamat tiedot 6 §:ssä säädetyin edellytyksin” aiemmin mainitun lain “ei ole provosointia” tämän lain 4 artiklassa tarkoitettuna laskuttaa.

Tämä hieman muutettu luonnos hyväksyttiin ensimmäisessä käsittelyssä äänin 151 puolesta, 73 vastaan, käytännössä ilman keskustelua.

Le Penin sirpaleen “Les Patriots” -puolueen johtaja Florian Philippot oli varoittanut tällaisesta hallituksen liikkeestä jo viikkoa ennen tätä toimintaa. Hän kutsui artiklaa 4 “Pfizer-muutokseksi”. Hän kirjoitti tuolloin Kansalliskokous haluaa ottaa sen uudelleen käyttöön Järjestysneuvoston tuella (tietenkin!…), vaikka jopa valtioneuvosto luokittelee sen vapauden vastaiseksi, siinä kaikki!

Nyt Macronin hallinto on toteuttanut suunnitelman ja ajanut läpi “Pfizer-muutoksen”. Se, mitä Ranskan parlamentissa tällä hetkellä koetaan, on “räikeää esifasismia”, siellä asuva tarkkailija kertoo TKP:lle: “Rangaistus, kurinalaisuus, pakottaminen kaikkialla. Pfizerin artikkeli on toinen luku. ” Kenelle uusi rikos on suunnattu, selvisi eduskunnan keskustelussa. “Seuraava pandemia on tulossa” oli argumentti, joka kuultiin hallitukselta.

Toim Huom! Vaikka artikkelissa puhutaan että kyse olisi esityksestä, kyseinen laki on hyväksytty 24.2.2024!