Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Korkein oikeus päättää, että Covid mRNA -rokotus EI OLE ROKOTE, joten mikä se on?

3 min read
Korkein oikeus päättää, että Covid mRNA -rokotus EI OLE ROKOTE, joten mikä se on?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/7aq1

Rokotteiden puolesta kiihkoilevat rakastavat sanaa “rokote”, koska he uskovat, että se on ihmisten ainoa tapa selviytyä viruksen saastuttamasta planeetalta, jossa mikä tahansa voi tappaa sinut milloin tahansa, kuten polio, tuhkarokko ja Wuhan-virus, joka tunnetaan myös nimellä COVID- 19. Rokotteiden sanotaan olevan lääketieteen pyhä malja, ja CDC suosittelee, että kaikki lapset saavat 70 rokotusta 7-vuotiaaksi mennessä syntymäpäivästä alkaen (ajattele hepatiittipistosta tässä). Nyt saamme selville, että kaikki 270 miljoonaa amerikkalaista, jotka saivat vähintään yhden Covid-prionin, eivät saaneet vain likaista rokotetta, vaan jotain, joka ei edes täytä termiä “rokote”. Joten mistä ihmeestä he kaikki suostuivat? kirjoittaa SD Wells .

9 lukukertaa

Käynnissä on kierretty, dementoitunut koe 85 prosentilla kaikista amerikkalaisista, ja se liittyy ihmissolujen huijaamiseen tekemään miljoonia nanopartikkeleita, jotka tukkivat veren, häiritsevät keskushermostoa ja katapultoidaan syöpäsoluja. Oho. Anteeksi siitä, sanovat CDC, FDA, WHO, lääkärit, sairaanhoitajat, farmaseutit, koulujärjestelmät ja miljoonat työnantajat eri puolilla maata. Se on rokottajien kelkka, ja se tulee liian vähän, liian myöhään.

Covid-injektiot EIVÄT ole ehdottomasti rokotteita, ja korkein oikeus on päättänyt tämän, koska geenejä muuttavat injektiot EIVÄT täytä rokotteiden lääketieteellistä määritelmää, koska ne EIVÄT estä viruksen leviämistä.

Likaiset rokotteet sisältävät ja luovat kontaminantteja ihmiskehoon levittäen tauteja ja sairauksia sen sijaan, että ne luovat suojaa niitä vastaan ​​immuniteetin kautta

Tiedätkö todella mitä mRNA tarkoittaa? Olet kuullut siitä paljon vääriä tarinoita sen jälkeen, kun he ensimmäisen kerran julkaisivat ei-rokotteet. Kaikille kerrottiin, etteivät he muuta DNA:ta. Se oli räikeä valhe. Kaikille kerrottiin, että piikkiproteiinit jäävät pistoskohtaan. Valhe. Kaikille kerrottiin, että he estävät viruksen leviämisen. Toinen valhe. Kaikille kerrottiin myös, että et voi saada Covidia, jos otat “rokotteet”. Lisää hölynpölyä.

Yhdysvaltain yhdeksännen piirin muutoksenhakutuomioistuin on liittovaltion muutoksenhakutuomioistuin, ja sen pääkonttori on San Franciscossa, Kaliforniassa . Yhdeksäs Circuit on ylivoimaisesti suurin Yhdysvaltain 13 muutoksenhakutuomioistuimesta, ja siinä on yhteensä yhdeksän osavaltiota ja kaksi aluetta ja 29 aktiivista tuomaria. He vain kumosivat (sovelsivat väärin) ennakkotapauksen vanhassa tapauksessa nimeltä Jacobson v. Massachusetts, joka liittyi isorokkoinjektioiden tehokkuuteen taudin leviämisen estämisessä. Tämän ansiosta lääketieteellinen ja teollinen kompleksi saattoi väkisin rokottaa amerikkalaisia ​​tämän teorian perusteella (ilman tieteellistä näyttöä, muistakaa). Koska Covid-19-mRNA- “rokotukset” EIVÄT tehokkaasti (tai ollenkaan) “estä” viruksen leviämistä, tuomioistuin päätti, että niitä ei voida enää kutsua rokotteiksi.

CDC määrittelee itse rokotteen “tuotteeksi, joka stimuloi ihmisen immuunijärjestelmää tuottamaan immuniteetin tiettyä tautia vastaan”. Termi “rokotus” määritellään “rokotteen tuomiseksi kehoon immuniteetin tuottamiseksi tiettyä tautia vastaan”. Usko tai älä, Big Pharma ei ole koskaan testannut rokotetta nähdäkseen, estääkö se tartunnan, mutta jokainen lääkäri, tiedemies, valeuutisten ystävä ja itse valepresidentti (hiuksia nuuskiva Joe) toistaa toistuvasti lausetta, että sinun pitäisi ottaa rokote. jotta et saa Covid-tartuntaa (etkä kuole siihen). Mitä mieltä sinä olet? Rokotteet ovat aseita. Aseet.

Korkein oikeus päättää, että mRNA ei ole rokote, ja ehkä se johtuu siitä, että se on itse asiassa biologinen joukkotuhoase

Et ehkä ole vielä kuullut sitä, koska joukkomediateollisuuskompleksi (fake news) ei koskaan julkaise tätä etusivun uutisena tai ollenkaan tarinana, vaan mies, joka laati Biological Weapons and Anti-Terrorism Actin (BWAA) Vuonna 1989 nanopartikkeleita sisältävät mRNA-injektiot luokitellaan joukkotuhoaseiksi. Voi kyllä, hän teki. DR. Francis Boyle , Harvardissa koulutettu professori ja BWAA-kirjailija, on julkaissut valaehtoisen todistuksen, jossa todetaan, että Covid-19-mRNA-injektiot ovat “biologisia aseita” ja ” joukkotuhoaseita “.

Ilmeisen ilmiantajan häpäisemisestä sen verran, että tällaisilla valtuuksilla he vain halventavat omia keksittyjä salaliittoteorioitaan siitä, että ruiskeet ovat “turvallisia ja tehokkaita” ja lääketieteen “pyhä malja”. Nyt on käynyt ilmi, että ne ovat yksi vaarallisimmista asioista, jotka voivat päästä ihmiskehoon. Otettu haltuun. Hävitti.

Covid-rokotteiden oikean luokituksen mukaan ne luokitellaan seuraavasti:

  • Biologiset aseet 18 USC § 175; Aseet ja ampuma-aseet § 790.166 Fla. Tilasto (2023);
  • Liittovaltion maanpetosrikos 18 USC § 2381;
  • Maanpetos § 876.32 Fla. Stat. (2023);
  • Domestic Terrorism, 18 USC § 2331;
  • Terrorismi § 775.30 Fla. Stat. (2023);
  • Moord § 782.04(1)(a) Fla. Tilasto (2023);
  • fi Kansanmurha 18 USC §1091;

Joukkotuhoaseita kutsutaan “rokotteiksi”, jotka aiheuttavat verisuonihyytymiä, kohonnutta verenpainetta, sydänlihastulehdusta, perikardiittia, sydänkohtauksia, aivohalvauksia, PCVS:ää, SPS:ää ja keuhkovax-oireyhtymää.