Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Hyväksytyt IHR-muutokset vahvistavat valvontaa ja vaativat maita puuttumaan “väärään tietoon” – mutta mailla on 10 kuukautta aikaa hylätä ne.

11 min read
Hyväksytyt IHR-muutokset vahvistavat valvontaa ja vaativat maita puuttumaan “väärään tietoon” – mutta mailla on 10 kuukautta aikaa hylätä ne.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/il75

10 lukukertaa

Maailman terveyskokous on uutisoinut paljon siitä, että se hyväksyi kansainvälisen terveyssäännöstön muutokset. Ei ole yllättävää, että tämä uutisointi on tapahtunut riippumattomissa tiedotusvälineissä eikä yritysten tiedotusvälineissä.

Seuraavassa on lyhyt kuvaus viime päivien artikkeleista, podcasteista ja lehdistötilaisuuksista eri lähteistä. Huolenaiheita ovat muun muassa sopimus, jonka mukaan hallitukset “puuttuvat” väärään ja disinformaatioon, sekä sanamuoto, joka vahvistaa valvontaa entisestään – ja luo näin pohjan valvontaan, uhan ilmoittamiseen, uhan torjumiseen, joukkorokotuksiin pakottamiseen ja pakottamiseen tähtäävälle lähestymistavalle.

On tärkeää huomata, että mailla on 10 kuukautta aikaa varata tai hylätä säännökset, lukuun ottamatta niitä maita, jotka hylkäsivät vuoden 2022 tarkistukset, joten niillä on 18 kuukautta aikaa. Siksi meidän on jatkettava tietoisuuden lisäämistä ja painostettava hallituksiamme hylkäämään tarkistukset ennen maaliskuun 2025 loppua.

Olemme lisänneet loppuun artikkelin Maailman terveysjärjestön tiedeneuvostosta, “ryhmästä valitsemattomia ihmisiä, jotka hallitsevat tulevaisuuttasi”.

Tedros julistaa voiton, 1. kesäkuuta 2024

WHO:n diktaattoripäällikkö Tedros Adhanom Ghebreyesus sanoi tiedotusvälineille järjestetyssä tiedotustilaisuudessa pandemiasta, valmiudesta ja vastatoimista sekä muusta kehityksestä 77. maailman terveyskokouksessa:

“Tänään maailman kansat tekivät historiaa Maailman terveyskokouksessa. Kahden vuoden neuvottelujen jälkeen ne hyväksyivät kansainvälisen terveyssäännöstön vahvan muutospaketin, joka perustuu covid-19-pandemiasta saatuihin kokemuksiin. Kansainvälinen terveyssäännöstö päivitettiin viimeksi 19 vuotta sitten. Tänään hyväksytyillä muutoksilla vahvistetaan maailmanlaajuista valmiutta, seurantaa ja reagointia kansanterveydellisiin hätätilanteisiin, myös pandemioihin.

“Vaikka pandemiasopimusta ei ole vielä viimeistelty, terveyskokous on viitoittanut tietä eteenpäin. Se on päättänyt pidentää hallitustenvälisen neuvotteluelimen toimeksiantoa, jotta pandemiasopimusta koskevat neuvottelut saataisiin päätökseen mahdollisimman pian ja viimeistään ensi vuoden WHO:n yleiskokoukseen mennessä.

“IHR:n muutosten onnistuminen osoittaa, että jakautuneessa ja eripuraisessa maailmassamme maat voivat yhä kokoontua yhteen löytääkseen yhteisen asian ja yhteisen perustan.”

30 minuutin tiedotustilaisuus lähetettiin suorana lähetyksenä Twitteriin 1. kesäkuuta 2023. Voit katsoa koko tiedotustilaisuuden TÄSTÄ. Ja voit katsoa 77. WHO:n WHO:n verkkosivuilta 77. maailman terveyskokouksen koko päätösistunnon TÄSTÄ. Videolla, joka on merkitty otsikolla “Yhdeksäs täysistunto”, Tedros Terroristin puhe alkaa aikaleimalla 1:33:36. Hän aloittaa sanomalla: “Toivottavasti ette ole kyllästyneet minuun”. Vastaus meiltä on: “Kyllä, olemme kyllästyneet teihin.”

Maailman terveysjärjestön lehdistötiedote, 1. kesäkuuta 2024.

Maailman terveyskokous, sen 194 jäsenmaan vuotuinen kokous, hyväksyi tänään paketin kriittisiä muutoksia kansainvälisiin terveyssääntöihin (2005). IHR:n uusiin muutoksiin sisältyy pandemiahätätilan määritelmä, sitoutuminen solidaarisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen, sopimusvaltioiden komitean perustaminen ja kansallisten IHR-viranomaisten perustaminen.

Maat sopivat jatkavansa neuvotteluja ehdotetusta pandemiasopimuksesta. WHO:n jäsenvaltiot päättivät pidentää joulukuussa 2021 perustetun hallitustenvälisen neuvotteluryhmän toimeksiantoa, jotta se saisi pandemiasopimuksen neuvottelut loppuun vuoden kuluessa, vuoden 2025 WHO:n yleiskokoukseen mennessä tai mahdollisuuksien mukaan aikaisemmin vuoden 2024 WHO:n yleiskokouksen erityisistunnossa.

Hylätkää WHO:n laiton vallankaappaus: Tedros rikkoo järjestönsä “perustuslakia” uhatakseen meitä, 4. kesäkuuta 2024.

Myöhään lauantai-iltana Genevessä Bidenin hallinto, kommunistinen Kiina ja muut salaliittolaiset käynnistivät laittomasti uuden mekanismin “globaalin hallinnon” tyrkyttämiseksi meille kaikille. Kun Maailman terveysjärjestö WHO muutti laittomasti Maailman terveysjärjestön kansainvälisiä terveyssääntöjä (IHR) antaakseen pääjohtaja Tedros Ghebreyesusille ennennäkemättömän vallan polkea suvereniteettimme ja vapautemme jalkoihinsa, WHO ilmoitti, että tällaista valtaa käytetään tyrannimaisesti väärin, muun muassa rikkomalla juuri näitä sääntöjä.

Tedros jätti huomiotta kansainvälisen terveyssäännöstön 55 artiklan 2 kohdan, jossa edellytetään, että kaikki siihen tehtävät muutokset on asetettava saataville “vähintään neljä kuukautta” ennen kuin ne voidaan hyväksyä. Sitten pääjohtaja kieltäytyi järjestämästä nimenhuutoäänestystä oikeudellisesti sitovan kansainvälisen sopimuksen hyväksymisestä. Sen sijaan Tedros ilmoitti huoneessa, jossa oli noin 30 prosenttia jäsenvaltioista – paljon vähemmän kuin tarvittava päätösvaltaisuus – että IHR:n muutosten hyväksymisestä vallitsee “yksimielisyys”.

WHO:n IHR-muutokset hyväksyttiin laittomasti, 5. kesäkuuta 2024

Maailman terveyskokous (tiiviissä yhteistyössä Yhdysvaltojen terveysministeriön ja Bidenin hallinnon kanssa) on työskennellyt nykyisen (2005) kansainvälisen terveyssäännöstön (IHR) sopimuksen “päivittämiseksi”.

Vakiintunutta protokollaa ja menettelyjä räikeästi laiminlyöden valmisteltiin laajamittaisia IHR-muutoksia suljettujen ovien takana, ja sitten molemmat esitettiin käsiteltäväksi ja hyväksyttiin Maailman terveyskokouksessa kirjaimellisesti viime hetkillä kokouksessa, joka venyi myöhään lauantai-iltaan, kokouksen aikataulun viimeiseen päivään.

Neljän kuukauden tarkasteluaikaa koskeva vaatimus jätettiin huomiotta kiireessä, jotta yleiskokoukselta saataisiin jotain konkreettista aikaan. Varsinaista äänestystä näiden tarkistusten vahvistamisesta ja hyväksymisestä ei järjestetty. WHO:n mukaan tämä saavutettiin “yksimielisyydellä” tämän valitsemattoman sisäpiirin konklaavin kesken eikä äänestyksellä. Monien WHO:n jäsenvaltioiden edustajat eivät olleet paikalla, ja niitä, jotka olivat paikalla, kannustettiin olemaan hiljaa.

Kyseessä oli selvästi sisäpiirin klikki, joka toimi yksipuolisesti kiertääkseen tavanomaisen prosessin, ja se kuvastaa samanlaista prosessia, jota käytettiin Tedros Ghebreyesusin nimittämiseksi uudelleen pääjohtajan virkaan.

Kansainvälisen terveyssäännöstön muutokset on hyväksytty, “Me kansa olemme kärsineet tyrmäävän tappion”, 2. kesäkuuta 2024

“Maailman terveysjärjestöjen 77. yleiskokous ON hyväksynyt merkittävän paketin muutoksia kansainvälisiin terveyssääntöihin. Me ihmiset olemme kärsineet tyrmäävän tappion. Taistelu jatkuu”, James Roguski sanoi.

“Äskettäin hyväksytyt muutokset helpottavat valtavaa maailmanlaajuista farmaseuttisen sairaaloiden hätätilateollisuuskompleksin rakentamista, joka pyrkii laukaisemaan jatkuvia ‘pandemiahätätilanteita’, joita ‘asiaankuuluvat terveystuotteet’ pahentavat entisestään,” Roguski lisäsi.

Entinen kongressiedustaja Michele Bachmann, joka on myös seurannut tiiviisti neuvotteluprosessia WHO:n WHO:n maailman terveyskokouksessa, sanoi tämän sähköpostihälytyksessä tänä aamuna seuraavaa: “Pohjimmiltaan WHO muuttuu globaalista, vain neuvoa-antavasta elimestä toimeksiantojensa kansainväliseksi toimeenpanijaksi.”

[Seuraavana päivänä Bachmann keskusteli Steve Bannonin kanssa WHO:n perustamisesta neuvostovaltioon, jossa hän toisti sähköpostinsa sisällön. Katso video alla.]

IHR:n muutokset ovat käytännössä merkityksettömiä, ne ovat hyvänlaatuisia, 1.–3.6.2024

DR. Meryl Nass on julkaissut sarjan artikkeleita, jotka antavat erilaisen näkökulman WHA77:ssä allekirjoitettuun asiakirjaan.

Ensimmäinen hänen julkaisemansa artikkeli oli sinä päivänä, jona IHR:n muutosten uusi versio julkaistiin Genevessä olevien diplomaattien allekirjoitettavaksi. Uusi versio on päivätty 1.6.2024. ”Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että vaikka minulla oli vain vähän aikaa lukea tämä, dokumentti näyttää periaatteessa siltä, ​​mitä olen ennustanut koko viikon. Se on “vanilja” versio, josta kaikki kauheat esineet on poistettu yhtä poikkeusta ja yhtä osittaista poikkeusta lukuun ottamatta”, hän kirjoitti. “Ainoa vastenmielinen asia on sopimus “käsitellä” väärää tietoa ja disinformaatiota.”

Toisessa artikkelissaan Dr. Nass teki luettelon “luodeista, joita juuri väistimme”. “Jotkut ihmiset ovat huolissaan siitä, että IHR:n muutokset ovat menneet läpi. ÄLÄ”, hän kirjoitti. Ja toisti, että “yksi huono asia jäi IHR:ään, ja se oli “käsitellä” väärää tietoa ja disinformaatiota, mutta IHR ei kertonut kansoille, kuinka siihen pitäisi puuttua.”

Kolmannessa artikkelissaan hän korosti olennaisia ​​muutoksia kansainvälisen terveyssäännöstön (2005) uudessa tekstissä ja liitti analyysinsä PDF-tiedostona. Analyysinsa liitteenä hän kirjoitti (korostus hänen):

On olemassa kaksi suurta argumenttia (ja monia vähäisiä, jotka olen aiemmin eritellyt TÄSSÄ ja TÄSSÄ) että WHO ei ole noudattanut omia menettelyjään ja siksi:

  1. IHR:stä eilen tehdyn päätöksen pitäisi olla mitätön, koska lopullista kohdennettua muutossarjaa ei esitetty jäsenmaille 4 kuukautta ennen niiden käsittelyä, kuten IHR:n 55 artiklan 2 kohdassa edellytetään, ja
  2. vuonna 2022 hyväksytyistä tarkistuksista ei äänestetty täysistunnossa, joten niiden pitäisi olla mitättömiä

Mikään jäsenmaa ei ole kuitenkaan tässä vaiheessa kyseenalaistanut näiden menettelyjen pätevyyttä, ja jos eivät tee, ihmiset ja heidän valitut edustajansa eivät ole löytäneet keinoa pysäyttää WHO:ta.

Olettaen, että WHO:ta ei kiistetä sen monista menettelytaparikkomuksista, voimme odottaa seuraavaa:

  • Maissa, jotka ovat tehneet varauman tai hylänneet vuoden 2022 muutoksille, mukaan lukien Slovakia, Uusi-Seelanti, Iran, luultavasti Alankomaat ja mahdollisesti muut maat, äskettäin hyväksytyt muutokset astuvat voimaan kahden vuoden kuluttua, 1.6.2026 – elleivät nämä maat tehdä varauksen tai hylätä ne 18 kuukauden kuluessa.
  • Kaikkien muiden maiden osalta muutokset astuvat voimaan vuoden kuluttua, 1.6.2025, elleivät ne varaa tai hylkää 10 kuukauden kuluessa.

Tämä tarkoittaa, että jokaisella kansakunnalla on vähintään 10 kuukautta aikaa välttää kaikki säännökset, joista se ei pidä äskettäin muutetussa asiakirjassa. Sen täytyy vain kirjoittaa WHO:lle ja sanoa, että se hylkää kaiken, mistä se ei pidä.  Yhdysvalloissa seuraava presidentti voi tehdä tämän 1. huhtikuuta 2025 asti.

Slovakian diplomaatti ei “rikkonut yksimielisyyttä” lopettaakseen asiakirjan hyväksymisen, mutta pian sen jälkeen, kun hänelle tarjottiin tilaisuus, ilmoitti, että Slovakia hylkää muutetun IHR:n.

Olen kuullut, että ihmiset ovat tyytymättömiä asiakirjan eri säännöksiin  ymmärtämättä, että suurin osa asioista, joista he eivät pidä, sisältyvät nykyiseen IHR:ään ja ovat olleet siellä monta vuotta.  Esimerkiksi rokotetodistukset ovat aina olleet IHR:ssä. Muutokset rokotetodistuksiin ovat ehdotttuun verrattuna vähäisiä, ja ne ovat suosituksia, eivät WHO:n määräyksiä.  Niiden ei tarvitse olla digitaalisia, mikä on ratkaisevan tärkeä asia – sillä ne olivat portti digitaaliseen identiteettiin, digitaaliseen rahaan ja massiivisesti lisääntyneeseen valvontaan.  Ne on allekirjoitettava lääkäriltä, ​​mikä oli jo totta monissa maissa.Eilen muutettu IHR on hyvänlaatuinen. Olen korostanut olennaisia ​​muutoksia auttaakseni lukijoita vahvistamaan tämän, Meryl Nass, 3. kesäkuuta 2024

Neljännessä artikkelissaan Dr. Nass kirjoitti: “IHR-muutokset hyväksyttiin, koska 2 vuoden neuvottelujen jälkeen WHA:n oli omaksuttava jotain kasvojensa pelastamiseksi, ja globalisteille oli käynyt selväksi, että he eivät tekisi paremmin, jos he viivyttelivät päätöstä. Tämä oli erittäin hyvä.”

“Pandemiasopimuksen neuvotteluja jatketaan, mutta sekin on suurimmaksi osaksi rouhittu. Emme kuitenkaan tiedä vuoteen, mikä on sopimuksen lopullinen muoto. Pysymme valppaina. Jatkamme pandemiavalmiuden kouluttamista”, hän sanoi.

Ja sitten hän jakoi vertailun muutetun IHR:n helmikuun 2023 versiosta hyväksyttyyn tekstiin.

WHO ottaa uuden askeleen kohti kuoppaa, 4. kesäkuuta 2024

Viime viikolla sekä tulevan pandemianhallinnan keskittämisen puolestapuhujien että vastustajien fanfaarien keskellä maailma jatkoi valitettavaa kompastumistaan ​​takaisin vanhanaikaiseen kansanterveysfasismiin. Maailman terveyskokous (“WHA”) hyväksyi muutospaketin vuoden 2005 kansainvälisiin terveyssäännöksiin (“IHR”), ilmeisesti vain muutama tunti sen jälkeen, kun sen IHR-työryhmä oli hyväksynyt lopullisen tekstin.

Muutokset vesittyivät aikaisemmista ehdotuksista, joiden mukaan maat sitoutuisivat asettamaan kansalaistensa terveyden ja ihmisoikeuksien osa-alueet yhden henkilön ohjaukseen Genevessä. Siitä huolimatta ne luovat elintärkeän perustan kansanterveyden edelleen kumoukselle kohti toistuvaa mutta tuottoisaa pelon lietsomisen, tukahduttamisen ja pakottamisen kierrettä.

Pandemiasopimusluonnos (sopimus) oli palautettu jatkoneuvotteluja varten enintään 12 kuukaudeksi. Näyttää todennäköiseltä, että uudistettu Intergovernmental Negotiation Body (INB) on tulevina kuukausina varovaisempi tapa hallita keskustelua, ja maihin kohdistuu ulkoisia paineita. Pandemiaa kohti on paljon vaakalaudalla, satojen miljardien voitot, jos covid-19 on opas. Maat, joilla on suuria lääkealan etuja, ottavat tämän vakavasti. Samoin Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto, jotka ovat aiemmin osoittaneet vahvaa tukea.

WHA:n hyväksymät IHR-muutokset vaikuttavat enimmäkseen harmittomilta, ja niistä on raportoitu laajalti. Tärkeä hyöty WHO:lle ja sen tukijoille (lähes 80 % sen työstä on suoraan sen rahoittajien määrittelemä) on kuitenkin sanamuoto, joka vahvistaa edelleen valvontaa – avaintekijää, johon muu tulevaisuuden pandemioiden liiketoiminta perustuu. Tämä on hyväksytty, ja sen toteuttamiseen on halukas työvoima.

Pohjaa on luotu valvonta-julista uhka-lukitus-pakotettu joukkorokotuslähestymistapa, joka on ollut ideana lääkealan piirissä jo yli vuosikymmenen ajan.

YK, WHO ja WEF on juuri julistettu terroristijärjestöiksi Floridan republikaanien piirikunnan kokouksessa, 3. kesäkuuta 2024

Lee County Republican Assembly, joka on ruohonjuuritason konservatiivinen republikaanijärjestö, hyväksyi päätöslauselman, jossa julisti YK, WHO ja WEF terroristijärjestöiksi.

Päätöslauselmassa myös leimataan yhteistyö näiden järjestöjen kanssa maanpetokseksi Yhdysvaltoja ja Floridan osavaltiota vastaan. Valitettavasti Lee Countyn republikaanipuolueen johtokunta kieltäytyi antamasta julistusta äänestettäväksi koko toimeenpanevassa komiteassa, joka olisi todennäköisesti myös hyväksynyt päätöslauselman.

WHO ja YK antoivat kolminkertaisen laillisen ilmoituksen WHA77:n aikana, 28. toukokuuta 2024

77. Maailman terveyskokouksen (“WHA77”) aikana eteläafrikkalainen aktivisti, toimittaja ja asianajaja Shabnam Palesa Mohamed toimitti WHO:ta/WHA:ta koskevan tärkeän asiakirjan, joka sisältää julistuksen mitättömyysjulistuksesta, kiistalausunnosta ja vastaväitteestä.

Ilmoituksen johdannossa lukee:

1. Ilmoitus kiireellisestä mitättömäksi julistamisesta Maailman terveysjärjestön ultra vires -käyttäytymisestä, josta on osoituksena myös yksityisen rahoituksen eturistiriidat.

2. Ilmoitus kiireellisestä kiistalausunnosta Maailman terveysjärjestön velvollisuudesta noudattaa oikeusvaltioperiaatetta kansainvälisten terveyssääntöjen (2005) 55 artiklan 2 kohdan mukaisesti.

3. Ilmoitus kiireellisestä vastalauseesta asiaan liittyvää Yhdistyneiden Kansakuntien julistusta kohtaan, jossa ei oteta huomioon diplomaattisia arvoja Yhdistyneiden Kansakuntien toiminnassa, koska se liittyy pandemioita koskevaan poliittiseen julistukseen, ei-sitova.

Voit myös ilmoittaa hallituksellesi ja valitsemattomille WHA77-edustajille. Lataa 6-sivuinen ilmoitus TÄÄLTÄ .

Kansainvälinen lakimiesten lehdistökonferenssi 77. Maailman terveyskokouksen tuloksista, 1.6.2024

1. kesäkuuta 11 asianajajan ryhmä yhdeksästä maasta piti Genevessä lehdistötilaisuuden 77. World Health Assemblyn tuloksista. Paneeliin kuuluivat sveitsiläinen asianajaja Philipp Kruse ja Dr. Renate Holzeisen , italialainen taloustieteilijä ja lakimies, joka oli mukana isännöimässä ja moderaattorina tapahtumaa.

Lehdistötilaisuuden tarkoituksena oli antaa ensimmäinen kriittinen analyysi oikeudellisesta ja perustuslaillisesta näkökulmasta siitä, mitä 77. Maailman terveyskokous on päättänyt tai jättänyt tekemättä.

“Koko tämä aihe on laajalti aliraportoitu ja sitä ei ymmärretä tarpeeksi, joten me lakimiehet koemme velvollisuutemme tiedottaa maailmalle – ja kansalle ja myös eri maiden edustajille – niiden kauaskantoisista vaikutuksista. kaksi uutta oikeudellista välinettä, Kruse sanoi.

Muita panelisteja olivat amerikkalainen Reggie Littlejohn , Suverenty Coalitionin toinen puheenjohtaja , saksalainen Dr. Beate Pfeil, israelilainen Alfred Schwartz, italialainen professori Guiseppe Tritto, saksalainen lakimies ja kirjan ” WHO-Pandemicvertrag ” kirjoittaja Beate Bahner, ranskalainen Laetitia Rigault, hollantilainen Meike Terhos, uusiseelantilainen Sue Gray ja eteläafrikkalainen Shabnam Palesa Mohamed.

Konferenssin aikaan WHA77 oli vielä kesken, eikä päätöstä kansainvälisten terveyssäännösten muutoksista ollut vielä tehty.

Esittelyssä WHO:n tiedeneuvosto, joka aikoo hallita elämääsi, 28. toukokuuta 2024

Kun lähestymme WHO:n vallankaappausyrityksen viimeistä vaihetta , on aika paljastaa ryhmä valitsemattomia ihmisiä, jotka hallitsevat tulevaisuuttasi ja heidän hälyttävää agendaansa.

Joulukuussa 2023 WHO julkaisi raportin ” MRNA-teknologian mahdolliset hyödyt ja rajoitukset rokotetutkimuksessa ja -kehityksessä tartuntatautien ja virusperäisten syöpien hoitoon “, joka luo pohjan radikaaleille muutoksille, jotka tulevat pian voimaan kaikkiin EU:n kansalaisiin. maailma: tee geeniterapiasta (mRNA) keskeinen teknologia tartuntatautien ja syövän torjunnassa ja vastusta tällaisia ​​tekniikoita vastaan.

Raportin kirjoittanut ryhmä on Maailman terveysjärjestön tiedeneuvosto, joka heidän verkkosivunsa mukaan “toimii tieteellisen johtajuuden äänenä ja neuvoo suoraan pääjohtajaa tärkeissä tieteellisissä kysymyksissä… Tiedeosasto helpottaa Neuvoston toiminta WHO:n tieteen, tutkimuksen ja innovaation tärkeimpien painopisteiden asettamisessa ohjelman erityispiirteistä riippumatta ja keskittyen aloille, joilla on puutteita.”