Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

OVATKO NE TÄÄLLÄ? Harvardin tutkimuksen mukaan UFOt voivat kuulua maapallolla elävään “piilotettuun sivilisaatioon”

3 min read
OVATKO NE TÄÄLLÄ? Harvardin tutkimuksen mukaan UFOt voivat kuulua maapallolla elävään “piilotettuun sivilisaatioon”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/yvlu


Riippumatta henkilökohtaisesta selityksestäsi näille esineille tai ilmiöille, ei voida kiistää sitä, että ihmiset kaikkialla maailmassa, kaikista kulttuureista ovat havainneet niitä läpi ihmiskunnan historian – ja nyt meidän aikanamme, jolloin jokainen on aina kamerapuhelimella, on paljon muutakin. , kirjoittaa Paul Serran .

6 lukukertaa

UFOt ovat todellisia: niitä ei tunnisteta, ne lentävät ja ovat mitä todennäköisimmin esineitä.

Tämä ei tarkoita sitä, että kummankaan kahdesta yleisemmästä selityksestä pitäisi olla oikea – nimittäin, että ne ovat joko ulkoavaruudesta tulevia avaruusaluksia, tai muuten koko juttu on sekoitus huijauksia ja optisia illuusioita.

Harvardin tutkijoiden ryhmä on nyt yhdistänyt voimansa varmistaakseen, että kaikki UFO-mysteeriä ympäröivät erilaiset elinkelpoiset teoriat otetaan huomioon.

Kolmella Harvardin tiedemiehellä on uusi tutkimuspaperi, jossa he arvioivat, että todennäköisyydellä yksi 10:stä UFO-mysteerin todellinen ratkaisu voisi olla “kryptoterrestrial” – mikä tarkoittaa, että he kuuluisivat maapallolla elävään kehittyneeseen lajiin.

He olisivat aina olleet täällä.

Daily Mail -raportti:

“Vaikka tämä ajatus kuulostaa ensi silmäyksellä epätodennäköiseltä, monet tarkkailijat ovat vakuuttuneita siitä, että se on ainakin ajateltavissa”, ryhmä kirjoitti uudessa tutkimuksessaan, “etenkään siksi, että kokonaisia ​​alueita planeettamme on käytännöllisesti katsoen tuntemattomia.”

“Koska 80 prosenttia valtameristämme on edelleen kartoittamatta ja muinaiset mysteerit, kuten Yonaguni Jima, “japanilainen Atlantis”, puhumattakaan löytämättömistä luolista ja kuun pimeästä puolesta, he väittävät, että “piiloille” on runsaasti tilaa. “Sivilisaatio.”

Tämä uusi tutkimus on jatkoa tekijöiden, biologisen antropologian professorin Dr. Michael Masters, psykologi Tim Lomas ja Brendan Case, Harvardin kvantitatiivisen yhteiskuntatieteiden instituutin tutkimuksen apulaisjohtaja.

“Jos toinen älykäs laji olisi asunut Maassa (tai Marsissa) kauan ennen Homo sapiensia, on mahdollista, että meillä ei olisi aavistustakaan siitä”, trio huomauttaa artikkelissaan, joka ilmestyy tämän vuoden kesäkuussa Philosophy and Cosmology -lehdessä. .”

Nykyään Pentagon ja muut hallituksen jäsenet kutsuvat UFOja UAP:ksi – “tunnistamattomiksi ilmailmiöiksi (tai epänormaaliksi)”.

“Uudessa tutkimuksessa tunnistettiin useita alueita maan päällä ja lähellä maata arvokkaiksi ehdokkaiksi tutkittaessa mahdollisuuksia “cryptoterrestrial” -lajin salaisen perustan luomiseen. Yksi alue, nimeltään “Alaskan kolmio”, on syrjäinen ja harvaan asuttu alue Anchoragen, Juneaun ja Utqiagvikin kaupunkien välillä, jota kirjoittajat kuvailivat “näkeväksi hotspotiksi UAP:ille [UFO] ja muille kummallisuuksille”.

He viittaavat arkeologisiin löytöihin, jotka viittaavat muinaisten sivilisaatioiden olemassaoloon, jotka edelsivät kaikkia tunnettuja kehittyneitä lajeja – sivilisaatioita, jotka saattavat edelleen olla piilossa.

“Myös maanalaisia ​​asuttavia alueita on vielä tutkimatta, joistakin on oikeat olosuhteet elämän ylläpitämiseksi. Maan sisäinen rakenne on edelleen suurelta osin mysteeri”, ryhmä kirjoitti.

“He arvelivat, että on täysin mahdollista, että satoja kilometrejä ihmiskunnan alapuolella “toinen hominidilaji tai jopa Homo sapiensin haara olisi voinut sopeutua elämään maan alla”, vaikka se tuskin näyttäisi meiltä.”

Muita tutkijoiden tutkimia mahdollisuuksia ovat syvällä vedenalaiset tukikohdat valtamerten juoksuhaudoissa tai kuun pimeällä puolella.

Nämä olisivat voineet rakentaa muinainen kehittynyt maarotu tai pitkäaikaiset muukalaisasukkaamme.

Mitä tahansa vastaammekin tutkijoiden hypoteeseihin, yksi asia on selvä: emme koskaan opi tästä ilmiöstä enempää, ellemme ole valmiita jollakin tavalla hälventämään nykyistä väärää historiallista kertomusta.

Minulla on tästä hyvä artikkeli Substackissani: CIA UFO Docs: Identifying That Flying Objects . Päätelmäni tätä tutkiessani oli, että se on ihmisten – ei muukalaisten – kehittämää salaista teknologiaa.