Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Francis Boyle, vuoden 1989 Biological Weapons and Antiterrorism Act -lain kirjoittaja, julkaisi valaehtoisen todistuksen, jossa vahvistetaan, että COVID-rokotteet ovat biologisia joukkotuhoaseita

3 min read
Francis Boyle, vuoden 1989 Biological Weapons and Antiterrorism Act -lain kirjoittaja, julkaisi valaehtoisen todistuksen, jossa vahvistetaan, että COVID-rokotteet ovat biologisia joukkotuhoaseita

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/897g

Floridassa meneillään olevassa oikeudenkäynnissä, jonka tohtori Joseph Sansone on nostanut lopettaakseen COVID-19-“rokotteiden” jakelun, tohtori Francis Boyle ilmoitti, että rokotteet rikkovat lakia, jonka hän on kirjoittanut ja jonka kongressi on hyväksynyt suojellakseen amerikkalaisia biologisilta aseilta ja joukkotuhoaseilta, kirjoittaa Ethan Huff .

7 lukukertaa

Vakuutuksen mukaan “COVID-19-injektiot”, jotka tunnetaan myös nimillä “COVID-19-nanopartikkelin injektiot” ja “mRNA-nanopartikkelin injektiot”, “ovat biologisia aseita ja joukkotuhoaseita, jotka rikkovat 18 USC:n 175 §:ää; Weapons and Firearms § 790.166 Fla. Stat. (2023)”. Jos väite onnistuu osana Emergency Petition for a Writ of Mandamus -pyyntöä , se pakottaa kuvernööri Ron DeSantisin pysäyttämään kaiken “COVID 19 -injektioiden”, “COVID 19 -nanopartikkeli-injektioiden” ja “mRNA-nanopartikkeli-injektioiden” jakelun jatkamisen Sunshine State -osavaltiossa kieltoon.

Lisäksi oikeusjuttu, jos se onnistuu, pakottaisi oikeusministeri Ashley Moodyn takavarikoimaan kaikki jäljellä olevat COVID-rokotteet, jotta lääkärit ja farmaseutit eivät voisi enää niitä käyttää.

COVID-injektiot rikkovat useita lakeja

Emergency Petition for a Writ of Mandamus jätettiin ensimmäisen kerran 3. maaliskuuta 2024 Floridan korkeimpaan oikeuteen. Sen jälkeen se palautettiin Leon County Circuit Courtiin 20. maaliskuuta 2024. Piirioikeus hylkäsi asian 9.4.2024 ja asia on nyt valituksena, jossa valituskirjelmä jätettiin muistopäivänä 27.5.2024.

Tapaus väittää, että COVID-injektioiden jatkuva jakelu rikkoo USC:n 18 §:n 175 §:ää; Aseet ja ampuma-aseet § 790.166 Fla. Tilasto (2023); liittovaltion maanpetosrikos 18 USC § 2381; maanpetos § 876.32 Fla. Tilasto (2023); kotimainen terrorismi, 18 USC § 2331; terrorismi § 775.30 Fla. Tilasto (2023); Murha § 782.04(1)(a) Fla. Tilasto (2023); ja kansanmurha 18 USC §1091; Florida Drugs and Cosmetic Act § 499.005 (2) Fla. Tilasto (2023); Petos § 817.034 Flat Stat. (2023); Lisävaruste jälkikäteen § 777.03 Fla. Tilasto (2023); ja Florida Medical Consent Law § 766.103 Flat Stat. (2023).

Tohtori Boylen, joka on yksi maailman johtavista biologisten aseiden asiantuntijoista, valaehtoinen lausunto antaa valtavasti uskottavuutta tapaukselle, joka on uskottava sinänsä, mutta joka on nyt entistäkin tieteellisemmin ja asiantuntevammin perusteltu päteväksi syytteeksi muutoin kauhistuttavasta kokeellisten injektioiden luokasta, jonka käyttöä ei olisi koskaan pitänyt hyväksyä.

Lääketieteellinen oikeudellinen neuvonantaja ja biotekniikan analyytikko Karen Kingston toimitti myös valaehtoisia vakuutuksia, joiden mukaan COVID-injektiot ovat biologisia ja teknologisia aseita. Kingston tutki todisteet, jotka koostuivat mandamuksen tosiseikkoja koskevasta osasta, samoin kuin tohtori Ana Mihalcea, MD, PhD.

“Tohtori Mihalcea on yksi maailman johtavista tutkijoista, joka tutkii itsereplikoituvan nanoteknologian vaikutuksia ruiskutettujen ihmisten veressä ja vaikutuksia ruiskuttamattomien ihmisten veressä moltingin vuoksi”, tohtori Sanson kirjoitti.

Sano vain ei COVID-seerumille

Boyle on muuten kansainvälisen oikeuden professori Illinoisin yliopiston oikeustieteellisessä korkeakoulussa. Hän suoritti AB-tutkinnon (1971) valtiotieteistä Chicagon yliopistossa, sen jälkeen hän suoritti JD-tutkinnon magna cum laude Harvardin oikeustieteellisessä tiedekunnassa ja sen jälkeen AM- ja PhD-tutkinnot valtiotieteistä Harvardin yliopistossa.

Boyle on neuvonut monia kansainvälisiä elimiä ihmisoikeuksista, sotarikoksista ja kansanmurhista, ydinpolitiikasta ja biologisesta sodankäynnistä. Yhdysvaltain kongressin molemmat kamarit äänestivät yksimielisesti hänen vuonna 1989 antamansa biologisia aseita koskevan terrorismin vastaisen lain puolesta, jonka silloinen presidentti George HW Bush allekirjoitti laiksi oikeusministeriön hyväksynnällä.

“Asiantuntijalausuntoni on, että ‘COVID-19-nanopartikkeli-injektiot’ tai ‘mRNA-nanopartikkeli-injektiot’ tai ‘COVID-19-injektiot’ täyttävät biologisten aseiden ja joukkotuhoaseiden kriteerit 18 USC § 175; Weapons and Firearms § 790.166 Fla. Stat. (2023)”, todetaan tohtorin valaehtoisessa lausunnossa. Boyle.

Christian Journalistic Reportsin (GOSPA) Fabio Giuseppe Carlo Carision mukaan joitakin biologisia aseita koskevan yleissopimuksen (BWC) tiedostoja käytettiin tutkimuksessa, joka koski kaikkia Tony Faucin johtamia yhdysvaltalaisia biolaboratorioita sekä yhtä Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevaa biolaboratoriota, jossa SARS-CoV-2:n luomisen loppuvaiheet olisi tapahtunut. Kyseinen tutkimus antoi todisteita tohtorin väitteille. Boyle ja muut COVID-injektioiden luokittelusta biologiseksi aseeksi ja joukkotuhoaseeksi.

“Siksi hänen allekirjoittamaansa valaehtoista raporttia, jonka hän allekirjoitti Affidavit-lausuntona floridalaisessa oikeudenkäynnissä mRNA-geeniseerumien pysäyttämiseksi, olisi pidettävä räjähdysherkkänä asiakirjana, joka vahvistaa, että tällaiset geenitekniikalla valmistetut farmakologiset tuotteet ovat ‘joukkotuhoaseita'”, Carisio selittää.

Toinen rokotemyönteinen British Medical Journal (BMJ) julkaisi myös tutkimuksen, jossa yhdistetään länsimaissa esiintyvien ylimääräisten kuolemantapausten määrä ja COVID-injektiot .

Tammikuun 2020 ja joulukuun 2022 välisenä aikana kootut arviot “Our World in Data” -julkaisusta osoittavat, että COVID-rokotukset ovat ainakin “osittain syyllisiä”, lainatakseni The Telegraphin Sarah Knaptonia, ylimääräisten kuolemantapausten massiiviseen lisääntymiseen “pandemian” alusta lähtien.