Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Nykyaikaiset injektoistandardit ovat kyseenalaisia

8 min read
Nykyaikaiset injektoistandardit ovat kyseenalaisia

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/oxp1

Äskettäinen lääketieteellinen tutkimus havaitsi yhteyden tatuointien ja pahanlaatuisen lymfooman välillä, mikä lisää 21 %:lla tämäntyyppisen syövän riskiä tatuoiduilla henkilöillä. Lancetissa julkaistussa artikkelissa todetaan, että tatuointimuste sisältää tunnettuja syöpää aiheuttavia aineita. Silti tatuointien suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosikymmeninä, kirjoittaa Dr. Clayton J. Baker .

8 lukukertaa

Muinaisista ajoista lähtien ajatukseen asioiden ruiskuttamisesta kehoon on yleensä suhtauduttu vastenmielisesti. Suonensisäisen huumeiden väärinkäytön kauhulla ja AIDSin haamulla oli molemmat osansa. Silti on olemassa luonnollinen pelko ihon tunkeutumisesta, joka on – tai ainakin oli – luontainen ihmisen psyykelle: ajatellaan vain vampyyrimytologian jatkuvaa suosiota kauhugenren pääkappaleena.

Erityisesti lapset ovat aina vihanneet neuloja, ja hyvästä syystä: ensinnäkin se on selkeä tunkeutuminen heidän fyysiseen henkilöänsä, ja toiseksi se sattuu. Vastahakoisen lapsen pidättäminen antamassa rokotetta (usein samalla kun hän väittää, että se on heidän omaksi edukseen) on jatkuva lakmuskoe lääketieteen opiskelijoille heidän valitessaan erikoisalaansa. Loppujen lopuksi, jos et ole halukas voittamaan pieniä lapsia ja työntämään neuloja heidän ihonsa läpi, sinun on vaikea ansaita elantosi lastenlääkärinä.

Arvioni mukaan ihmisen vastenmielisyys injektioiden antamista kohtaan on sekä täysin luonnollista että mukautuvaa selviytymiseen. Iho on kehon suurin ja tärkein este infektioita ja vammoja vastaan.

Kuka luonnossa yrittää tunkeutua ihomme läpi? Loiset, myrkyttäjät ja saalistajat. Hyttyset ja muut purevat hyönteiset. Veren imevät iilimatot. Pistevät hyönteiset, kuten hornetit ja ampiaiset. Myrkylliset eläimet, erityisesti käärmeet. Suuret petoeläimet, jotka syövät sinut, jos voivat, isoista kissoista krokotiileihin ja haihin.

Ja tietysti muut ihmiset aseineen.

Luonnossa ihon lävistyksen seuraukset ovat vakavia ja mahdollisesti kohtalokkaita.

Suuri verenvuoto voi tietysti johtaa kuolemaan. Mutta pienetkin vartalon suojan vauriot voivat johtaa kaikenlaisiin vaarallisiin infektioihin.

Esimerkiksi malaria, yksisoluisen eläimen (alkueläimen) aiheuttama tartuntatauti ja edelleen merkittävä kuolinsyy kehitysmaissa, tarttuu hyttysistä. Lymen tauti, jonka aiheuttaa todennäköisesti laboratoriossa muutettu Borrelia Burgdorferi -bakteeri ja joka on kaikkialla Yhdysvalloissa, tarttuu punkin puremien kautta. Ehkä banaalimpi, mutta yhtä vaarallinen: Lähes kaikki avoimet haavat, jos niitä ei oteta huomioon, voivat saada useiden bakteerien – tai jopa sienten – tartunnan ja johtaa sepsikseen ja kuolemaan.

Joten miksi olemme niin innokkaita saamaan ihomme läpäisemään näinä päivinä? Tatuoinnit, lävistykset, lääkeinjektiot ja tietysti rokotteet ovat nykyään paljon yleisempiä kuin muutama vuosikymmen sitten.

Tatuoinnit eivät ole vain paljon yleisempiä nykyään, ne ovat myös paljon monimutkaisempia, usein kokonaisia ​​raajoja tai jopa kokonaisia ​​ihmisiä. En ole vielä diagnosoinut tatuoinnin aiheuttamaa lymfoomatapausta, mutta olen nähnyt useita ikäviä tapauksia tatuoinnin aiheuttamasta selluliittista ja aiemmin hepatiitti C -infektioista ilman muita tunnettuja riskitekijöitä.

Vartalolävistykset ovat noudattaneet samaa kaavaa kuin tatuoinnit: enemmän lävistyksiä ja äärimmäisempiä esimerkkejä. Korvat, joissa kussakin 10 korvakorua. Nenälävistykset sekä sieraimiin että väliseinään. Kulmakarvat, huulet, kieli (se parantaa tiettyjä seksuaalisen stimulaation muotoja, minulle kerrotaan), nännit, napa ja tietysti sukuelimet. Ja olen varma, että unohdan jotain.

Nykyään monet yleisesti käytetyt lääkkeet perustuvat injektioihin. Monet immunomodulaattorit autoimmuunisairauksiin annetaan injektiona, kuten Humira, Enbrel ja Skyrizi. Joillakin on musta laatikko -varoitukset henkeä uhkaavista sivuvaikutuksista. Silti niitä myydään kuin kuumakakkuja.

Hormonaalisia injektiolääkkeitä, kuten anabolisia steroideja ja ihmisen kasvuhormonia (HGH), käytetään yleisesti – ja niitä käytetään väärin – edistämään lihasten kasvua, parantamaan urheilullista suorituskykyä ja pidentämään nuoruutta. Toisaalta testosteronin suppressoreita, kuten Lupron, ruiskutetaan eturauhassyöpäpotilaille ja miehille, jotka haluavat vaihtaa vaimoa.

Insuliini on ollut olemassa noin 100 vuotta, ja suurimman osan ajasta se oli ainoa injektiolääke diabetekseen. Nykyään tyypin 2 diabeteksen räjähdysmäisen lisääntymisen jälkeen markkinoille on tullut useita uusia injektoivia diabeteslääkkeitä. Ne ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi (ja kannattaviksi), ja niitä käytetään nyt myös ei-diabeettisiin diagnooseihin, erityisesti painonpudotukseen.

Diabeteslääke semaglutidista on tullut niin suosittu painonpudotushoitona, että

  • Sillä on kolme kauppanimeä (Ozempic ja Wegovy ovat injektoitavia versioita. Suun kautta otettava valmiste tunnetaan nimellä Rybelsus).
  • Valmistaja, Novo Nordisk, on noussut Euroopan arvokkaimmaksi yhtiöksi , jonka markkina-arvo on suurempi kuin lääkkeen alkuperämaan Tanskan koko kansantalous.
  • Sen saatavuutta on vaikeuttanut kova kysyntä ja mustat markkinat ovat kehittyneet niin sanotun “skinny jab”in ympärille.

Yhteenvetona ruiskeena käytettävien lääkkeiden nykytilanteesta totean, että jos olet mies ja haluat olla enemmän mies, siihen on ruiske. Jos olet mies ja haluat olla nainen, sitä varten on ruiske. Jos olet lihava mies ja haluat olla laiha, siihenkin on ruiske.

Ja sitten on rokotteet.

Sen jälkeen kun presidentti Reagan allekirjoitti National Childhood Vaccine Injury Act of 1986 -lain (NCVIA), joka suojasi rokotevalmistajat ikuisesti vastuulta, markkinoille tuotujen rokotteiden määrä on lisääntynyt dramaattisesti. Tämä näkyy CDC:n rokotusaikatauluihin lisättävien rokotteiden lukumäärässä. CDC:n lasten ja nuorten aikataulun mukaisten rokotteiden määrä kasvoi vain seitsemästä vuonna 1986 (miten olimme onnekkaita!) 21:een vuonna 2023 .

Covid-mRNA-injektiot ovat lisänneet toistuvien injektioiden määrää erittäin paljon. Jotkut potilaat, jotka ovat aktiivisesti hakeneet jokaista suositeltua tehosteannosta viimeisen kolmen vuoden aikana, ovat nyt saaneet yhteensä 6 tai 7 Covid-injektiota.

Big Pharma näkee mRNA-alustan selkeästi plug and play -mallina lukemattomille uusille lääkkeille. Lisäksi, vaikka mRNA-tuotteet ovat itse asiassa geeniterapioita, niitä laskutetaan aktiivisesti “rokotteiksi”, jotta ne pysyvät NCVIA:n vastuun vastaisen sateenvarjon alla.

Moderna kuvailee omilla verkkosivuillaan parhaillaan kehitteillä olevaa mRNA-rokotteita muun muassa influenssaa, hengitysteiden synkyyttivirusta (RSV), sytomegalovirusta (CMV), Epstein-Barr-virusta (EBV), ihmisen immuunikatovirusta (HIV) ja norovirusta vastaan. , Lymen tauti, Zika-virus, Nipah-virus ja apinarokko.

Nykyisellä H5N1-paniikilla, jota edistävät Covid-hahmot, kuten Deborah “Scarf Lady” BIrx, peli on selvä.

Covid ei ollut poikkeama. Covid oli kenraaliharjoitus.

Muuten, monet rokotteet sisältävät alumiinia. Alumiini on todistetusti hermomyrkky. Mutta älä huoli, äiti. Lapset ovat sitkeitä, muistatko?

Monet rokotteet sisältävät timerosalia. Timerosaali on elohopeayhdiste. Elohopea on todistetusti hermomyrkky – Hatuntekijä-hulluuden syy , koska elohopeaa käytettiin huovan valmistuksessa. Kauan ennen Lymeä Connecticut tuli tunnetuksi samannimisestään taudistaan, Connecticutin Danburyn muotikeskus tunnettiin ”Danbury Shakesista”.

Mutta älä huoli, äiti. Rokotteet ovat määritelmän mukaan turvallisia ja tehokkaita, muistatko?

Potilaille kerrottiin, että Covid-mRNA-injektiot eivät sisältäneet mahdollisesti syöpää aiheuttavaa SV40-DNA:ta. Tietenkin tiedämme nyt, että he ovat saaneet tartunnan, ja kun syöpädiagnoosit lisääntyvät , erityisesti nuorilla, potilaita kehotetaan, kuten sydänlihastulehduksen kohdalla, uskomaan “asiantuntijoita” omien valheellisten silmiensä sijaan.

Mutta onnen viimeinen raja saavutetaan, kun raskaana oleva nainen kutsutaan juhliin.

Historiallisesti raskaana olevia naisia ​​on yleisesti ja oikeutetusti pidetty lääketieteessä erittäin alttiina iatrogeenisille (hoidon aiheuttamille) vaurioille. Tämän seurauksena he olivat mahdollisimman suojassa tältä – mikä tarkoitti, että he saivat mahdollisimman vähän hoitoja ja interventioita.

Tälle vanhanaikaiselle – tai ehkä vain vanhalle – lääkärille se tosiasia, että raskaana oleville naisille suositellaan nyt sekä Covid-19-mRNA-rokotteen että uuden RSV-rokotteen ottamista, on positiivinen todiste:

  • Covidia edeltävä standardi primum non nocere (“ensimmäinen, älä vahingoita”) lääketieteen etiikassa on kuollut ja haudattu. Anna ostajan varoa.
  • Ennen kuin toisin todistetaan, on oletettava, että lääketeollisuuden ensisijaisena tavoitteena on edistää jotakin agendaa, politiikkaa ja/tai tuotetta yksittäisen potilaan hyvinvoinnin sijaan.

Ennen kuin minua syytetään kaikkien ihonalaisten neulojen kieltämisen ja kaikkien parenteraalisten lääkkeiden kieltämisen puolesta, haluan selventää, mitä sanon ja mitä en sano.

Injektiolääkkeille on varmasti laillisia käyttötarkoituksia. Selkeä esimerkki: lukemattomat tyypin 1 diabeetikot ovat voineet elää täyttä elämää lääketieteellisessä farmakopeassa olevan insuliinin ansiosta. Jos ruiskeena annettavaa insuliinia ei olisi ollut saatavilla, miljoonat ihmiset olisivat kuolleet viimeisen vuosisadan aikana. Laskimonsisäiset lääkkeet ovat myös pelastaneet miljoonia ihmisiä, erityisesti vakavasti sairaita ja sairaalahoidossa olevia potilaita.

Injektiolääkkeillä on kiistatta roolinsa. Mutta niiden käyttöön liittyy tunnettuja ja tuntemattomia riskejä ja haittoja. Nykyinen ajattelutapa, joka näyttää olevan “jos on lääketieteellinen ongelma, siihen on ruiske”, on erittäin ongelmallinen.

Injektio on jossain määrin injektiota limboon. Yleisesti ottaen 3 yleisintä ei-laskimoinjektiotyyppiä ovat ihonsisäinen, ihonalainen ja lihaksensisäinen. Oikealla tekniikalla kokenut lääkäri tai sairaanhoitaja voi tehdä mitä tarvitaan erittäin tarkasti.

Kuitenkin voi tapahtua myös haitallisia onnettomuuksia, kuten suonensisäinen injektio (suoraan verisuoneen). Kokemattomien ja/tai vähän koulutettujen henkilöiden, kuten apteekkarien, apteekkiassistenttien, lääkintäavustajien ja jopa täysin ei-lääketieteellisten henkilöiden salliminen antaa injektiot, kuten usein tapahtui Covidin kanssa, lisää komplikaatioiden riskiä.

Ehkä vaarallisin puoli tässä injektioon perustuvassa ajattelutavassa terveydenhuollossa on sen luoma virheellinen näkemys todellisuudesta. Liikalihavuusepidemian syynä on liiallinen kalorien saanti, epäterveellinen ruokavalio ja liikunnan puute. Se ei ole seurausta koko väestön Ozemmpian alijäämästä.

Meillä on immuunijärjestelmä syystä. Ihmisen immuunijärjestelmä on palvellut lajiamme hyvin maan päällä ollessamme. Se on taitava, kykenevä ja henkeäsalpaavan monimutkainen – paljon enemmän kuin Anthony Faucin ja Stephane Bancelin ymmärrys, voin lisätä. Se ei auta immuunijärjestelmää tai meitä hyperstimuloimaan sitä kymmeniä kertoja lapsuudessa injektiolla injektion jälkeen ja sitten tukahduttamaan sen myöhemmin elämässä vielä useammalla injektiolla, kun se menee hulluksi.

Ihmisen immuunijärjestelmä ei tarvitse raakaa, laboratoriossa valmistettua aluketta jokaista kohtaamaansa antigeeniä varten. Tiedän, ettei tähän lähestymistapaan ole rahaa, mutta silti: anna sen tapahtua. Anna sen tehdä työnsä.

Meillä ei ole nahkaa turhaan. Se on olemassa suojaamaan kehomme sisäosaa ulkomaailman haitallisilta elementeiltä. Kun rikomme tämän suojan, altistamme itsemme ilmeisille vaaroille (kuten verenvuodolle) ja näkymättömille vaaroille (infektiot, toksiinit ja immuunijärjestelmää vastaan ​​kohdistuvat hyökkäykset). Jos et usko, että iho on monimutkainen immunologinen elin, kysy vain keneltä tahansa lävistysharrastajalta, jolla on nikkeliallergia , tai vielä paremmin joiltakin Covid-rokotteen saajilta, joille kehittyi Stevens-Johnsonin oireyhtymä ( täällä , täällä ja täällä ).

Nykyinen äärimmäisen röyhkeä asenne tätä tärkeää kehon koskemattomuutta kohtaan, jota sekä Big Pharma/Big Medicine että koko kulttuurimme edistävät, on suuri virhe.

Luonnolliset reitit ihmiskehoon, olipa kyse sitten ravinnosta, ilmasta tai lisääntymisestä, eivät kulje ihon läpi. Tämä menetelmä vieraiden aineiden tuomiseksi on luonnostaan ​​luonnoton, epänormaali ja mahdollisesti vaarallinen. Jos se on todella tarpeellista ja tehty oikein, sitä tulee käyttää, mutta jos ei ole välttämätöntä, sitä tulee välttää.

Jos peräännyt ajatuksesta, että neula tunkeutuu ihoosi ja pistää sinulle jotain, se on normaali, järkevä ja itsesäilyttävä reaktio. Saatat huomata, että tämä vastenmielisyys neuloja kohtaan on samanlainen kuin tunteisit hyttysestä, iilimatosta, käärmeen puremasta tai jopa veitsestä selässäsi. Tämä ei ole sattumaa.

Loisia, myrkkyaineita ja petoeläimiä on monenlaisia ​​kokoja, muotoja ja tyyppejä. Varmista, että olet mahdollisimman tietoinen kaikesta, mitä annat tehdä sinulle. Kuuntele omaa Jumalan antamaa kehoasi. Luota omiin vaistoihisi. Opi sanomaan ei. Suojaa kehosi koskemattomuutta. Suojele itseäsi.