Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Pandeeminen kiihkoilu: keinotekoista pelottelua lintuinfluenssalla

2 min read
Pandeeminen kiihkoilu: keinotekoista pelottelua lintuinfluenssalla

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/a8db

9 lukukertaa

Maailman terveysjärjestö ja useat Maailman talousfoorumille uskolliset hallitukset näyttävät olevan innokkaita julistamaan uuden lintuinfluenssapandemian. Paniikki herää jatkuvasti, vaikka siihen ei itse asiassa ole mitään syytä. Ei ainakaan ennen kuin laboratoriovuotoja tapahtuu ja geneettisesti muunnettuja viruksia pääsee luontoon.

Saatat muistaa lehdistössä kerrottuja uutisia, että meksikolainen mies kuoli lintuinfluenssatartunnan seurauksena. Valtavirta ei kuitenkaan kerro, että tämä mies oli jo vakavasti sairas ja virus havaittiin vain epäluotettavalla PCR-testillä. Ei pidä unohtaa, että lintuinfluenssaviruskannat ovat liikkuneet ympäri maailmaa useiden vuosien ajan ja levittävät pääasiassa muuttolintuja.

Siitä huolimatta viranomaiset näyttävät olevan innokkaita pelottelemaan ihmisiä keinotekoisesti. Sen lisäksi, että kokonaisia ​​kanatiloja teurastetaan, jos testit ovat positiivisia, vaan nyt myös kokonaisia ​​nautakarjaa teurastetaan. Jälkimmäinen johtuu myös siitä, että jälkiä näistä viruksista on löydetty myös raakamaidosta (vaikka tavallisella käsittelyllä pastöroinnilla on joka tapauksessa neutraloiva vaikutus, joten viruksesta voitiin havaita vain fragmentteja).

Ongelmana on, että tällaisella joukkoteurastuksella on valtava vaikutus elintarvikehuoltoon. Esimerkiksi Yhdysvalloissa kanan ja kananmunien lisäksi myös maitotuotteiden ja naudanlihan hinnat nousevat merkittävästi. Koko toimitusketju romahtaa, koska viranomaiset ylireagoivat. Tällä hetkellä ihmisillä ei ole mitään syytä huoleen lintuinfluenssasta. Tämän aiheuttamat infektiot ovat – jos niitä esiintyy – erittäin lieviä ja nopeasti paranevia . Mutta kuten Dr. Kuten David Bell toteaa , WHO näyttää etsivän epätoivoisesti uutta pandemiaa.

Siitä tulee ongelmallista vasta, kun “aseelliset” lintuinfluenssavirukset leviävät keinotekoisesti laboratoriossa tehokkuustutkimuksen kautta. Kuten Report24 on aiemmin raportoinut , asiaankuuluvaa tutkimusta tehdään Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Siellä työskentelevät tutkijat, professorit Fouchier ja Kawaoka, työskentelevät tehdäkseen näistä viruksista vaarallisia myös ihmisille. Virallisesti tietysti vain siksi, että he haluavat helpottaa mahdollisten rokotteiden parissa työskentelemistä. Mutta mitä tapahtuu, jos laboratoriossa on vuoto, kuten SARS-CoV-2?

Kun katsot kaikkia toimia ympäri maailmaa, ihmettelet, haluavatko viranomaiset globalistien, Big Pharman lobbaajien ja WEF-lakeijien pakottamina todella tällaista lintuinfluenssapandemiaa. Ja tämä kaikki “Great Resetin” ja teknokraattien täydellisen hallinnan vuoksi maailmassa?