Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

“Clinton Death List” – Journalistinen analyysi monista “outoista yhteensattumista”

10 min lukea
“Clinton Death List” – Journalistinen analyysi monista “outoista yhteensattumista”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/6beg

7 lukukertaa

Billy “Boy” Clinton ja hänen vaimonsa Hillary (joka petti häntä silloisen harjoittelijan Monica Levinskyn kanssa) näyttelevät edelleen suurta roolia demokraateissa. Taustalla tietysti. Vielä nytkin he mobilisoivat toisesta rivistä Yhdysvaltain entistä presidenttiä Donald Trumpia vastaan, joka on jälleen lähtenyt Yhdysvaltain presidentinvaalien vaalikampanjaan. Paikallinen valtamedia jättää kuitenkin huomioimatta pitkät listat Bill ja Hillary Clintonin ympäristön salaperäisistä kuolemista. Mukana oli myös ihmisiä, jotka halusivat todistaa julkisesti Clintoneja vastaan ​​erilaisten tapausten ja välikohtausten vuoksi tai jopa heillä oli heitä vastaan ​​syyttäviä todisteita.

Ilmeinen salaliittoteoria, joka liittyy niin kutsuttuun “Clintonin kuolemanluetteloon” (“The Clinton Body Count”), alkoi entisen edustajan William Dannemeyerin, joka oli kerran demokraatti, sitten republikaani, kirjeellä kongressin jäsenille vuonna 1994. Siellä hän luetteli 24 henkilöä, joilla oli erilaisia ​​yhteyksiä Clintoneihin ja jotka kuolivat epäilyttävissä olosuhteissa, ja kehotti kuulemaan asiaa. Dannemeyerin luettelo “epäilyttävistä kuolemantapauksista” on suurelta osin otettu Linda Thompsonin kokoamasta luettelosta.

Tietysti Indianapolis-lakimies sai huonon maineen hyväksi todetulla tavalla – “aseiden puolestapuhujana” ja “salaliittoteoreetikona”. Hänen luettelossaan oli 34 henkilön nimet, joiden hän uskoi kuolleen epäilyttävissä olosuhteissa ja joilla oli yhteyksiä Clintonin perheeseen. Thompson kuitenkin myönsi, ettei hänellä “ei ollut suoria todisteita” siitä, että Clintonit tappoivat ketään. Itse asiassa hän sanoi, että kuolemat johtuivat todennäköisesti “ihmisistä, jotka yrittivät hallita presidenttiä”.

Useita versioita tästä “Body Count” -luettelosta on kiertänyt säännöllisesti verkossa kahden vuosikymmenen ajan. Yksi niistä on peräisin nyt poistetulta verkkosivustolta , jossa luetellaan 89 epäilyttävää Clintonin läheisten ihmisten kuolemaa Bill Clintonin presidenttikauden aikana. Mukaan lukien 59 uhria 12 lento-onnettomuudesta, 13 murhasta, 10 itsemurhasta, 4 ryöstöstä ja 3 onnettomuudesta.

Tämän väitetyn “salaliittoteorian” kriitikot, kuten Snopes , joka on osa International Fact Checking Networks -verkostoa (IFCN) , väittävät, että vuodesta 1994 lähtien useat hyvämaineiset uutiskanavat ovat kohdanneet versioita “Clinton Body Count” -luettelosta. He suorittivat omia tutkimuksiaan joistakin väitteistä eivätkä löytäneet mitään, mikä olisi ollut vedenpitävää.

“Clintonin kuolleiden lista”

Kaikista näistä tuomion profetioista huolimatta yhdysvaltalainen televisioasema CBS Las Vegas julkaisi elokuussa 2016 “Clinton Death List” -luettelon, jossa on ihmisiä, joiden sanotaan kuolleen mystisissa olosuhteissa ympäristössään, tehdäkseen tabu-aiheesta uskomattoman. Lähettäjä puhui myös “salaliittoteoriasta”, joka nousi yhä uudelleen esiin Hillary Clintonin presidenttiehdokkuuden aikana vuosina 2008 ja 2016.

Seuraavat ihmiset löytyvät “The Clinton Body Count” -sivustolta:

1 – James McDougal – Clintonin tuomittu Whitewater-kumppani, joka ilmeisesti kuoli sydänkohtaukseen ollessaan eristyssellissä. Hän oli tärkeä todistaja yhdysvaltalaisen asianajajan Kenneth Starrin tutkimuksessa presidentti Bill Clintonin Whitewater-kaupoista. Kaikki juontaa juurensa vuoteen 1978, jolloin Bill ja Hillary ostivat 500 eekkeriä maata Arkansasin Ozark-vuorilta. Heidän suunnitelmansa oli rakentaa loma-asuntoja, ja sitä varten he perustivat Whitewater Development Corporationin James ja Susan McDougalin kanssa. He työskentelivät yhdessä muutaman vuoden, ja James jopa lainasi Hillarylle 30 000 dollaria vuonna 1980. Toisessa yrityshankkeessa James avasi pienen Madison Guaranty -nimisen pankin. Madison Guaranty oli mukana Billin presidentinvaalikampanjassa, ja Hillary työskenteli hänelle myös asianajajana. Vuonna 1986 McDougal kuitenkin joutui vaikeuksiin liittovaltion tutkijoiden kanssa, ja vuonna 1989 hänet syytettiin petossyytteistä. Vaikka hänet lopulta vapautettiin, vuoden 1992 Federal Resolution Trust Corporationin (RTC) raportissa väitettiin, että Clintonit saattoivat hyötyä hänen hämäristä toimistaan ​​pankissa. Ensimmäisen presidenttivuoden aikana RTC tutki Billiä Whitewaterista ja hänen suhteistaan ​​McDougaliin. Asiasta järjestettiin viralliset senaatin kuulemiset seuraavana kesänä, mutta Clintonit vapautettiin kaikista väärinkäytöksistä. Riippumattoman asianajajan vuonna 2000 laatimassa raportissa todettiin myös, että he eivät tutkineet rikossyytöksiä.

2 – Mary Mahoney – Valkoisen talon entinen harjoittelija murhattiin Starbucks-kahvilassa Georgetownissa heinäkuussa 1997. Murha tapahtui pian sen jälkeen, kun hän päätti tuoda julkisuuteen tarinansa seksuaalisesta häirinnästä Valkoisessa talossa.

3 – Vince Foster – Entinen Valkoisen talon lakimies ja Hillary Clintonin kollega ja ystävä Rose Law Firmissä Little Rockissa. Hän kuoli ampumahaavaan päähän – väitettyyn itsemurhaan.

4 – Ron Brown – kauppaministeri ja Democratic National Committeen (DNC), Yhdysvaltain demokraattisen puolueen kansallisen organisointielimen, entinen puheenjohtaja. Hänen kerrotaan kuolleen lento-onnettomuudessa. Patologi kuitenkin ilmoitti, että Brownin kallon päällä oli reikä, joka muistutti ampumahaavaa. Hänen kuolemaansa edeltävänä aikana Brown puhui julkisesti halukkuudestaan ​​tehdä sopimus syyttäjien kanssa. Myös muut lentokoneen matkustajat kuolivat. Muutamaa päivää myöhemmin lennonjohtajan väitetään tehneen itsemurhan.

5 – C. Victor Raiser II – Keskeinen toimija Clinton Fundraising Organizationissa, hyväntekeväisyyssäätiössä, jonka Bill Clinton perusti hänen poistuttuaan Valkoisesta talosta vuonna 2001, kuoli yksityisessä lento-onnettomuudessa heinäkuussa 1992.

6 – Paul Tulley – Demokraattisen kansalliskomitean poliittinen johtaja, löydetty kuolleena Little Rockin hotellihuoneesta syyskuussa 1992. Clinton itse kuvaili häntä “rakkaaksi ystäväksi ja luotettavaksi neuvonantajaksi”.

7 – Ed Willey – löydettiin kuolleena Virginian metsästä ampumahaavalla päähän marraskuussa 1993 – väitetty itsemurha. Ed Willey kuoli samana päivänä, kun hänen vaimonsa Kathleen Willey väitti Bill Clintonin hapuilevan häntä Valkoisessa talossa. Ed Willey oli mukana useissa Clinton-varainkeräyksissä.

8 – Jerry Parks – Clintonin turvallisuustiimin päällikkö Little Rockissa, löydettiin kuolleena autostaan ​​autiolta risteyksestä Little Rockin ulkopuolella – väitetty itsemurha. Parksin poika kuitenkin kertoi, että hänen isänsä oli luonut Clintonia koskevan asiakirjan, jossa hän uhkasi paljastaa tietoja. Jerry Parkin kuoleman jälkeen tiedostot poistettiin mystisesti hänen kodistaan.

9 – James Bunch – myös väitetysti tehneen itsemurhan aseella. Hänen kerrottiin pitäneen “Mustaa kirjaa”, joka sisälsi vaikutusvaltaisten henkilöiden nimet, jotka etsivät prostituoituja Texasista ja Arkansasista.

10 – James Wilson – löydettiin kuolleena, ilmeisesti hirtettynä, toukokuussa 1993. Hänen kerrotaan myös olleen yhteydessä Whitewater-skandaaliin. 

11 – Kathy Ferguson – Danny Fergusonin entinen vaimo löydettiin kuolleena olohuoneestaan ​​ampumahaavalla päähän toukokuussa 1994. Oletuksena oli, että kyseessä oli näennäinen itsemurha, vaikka matkalaukkuja oli useita pakattuna, ikään kuin hän olisi aiemmin päättänyt matkustaa. Danny Ferguson oli syytettynä Bill Clintonin kanssa Paula Jones -oikeudenkäynnissä. Kathy Fergusonin oli määrä todistaa Jonesin puolesta.

12 – Bill Shelton – Kathy Fergusonin sulhanen. Shelton, joka kritisoi morsiamensa väitettyä itsemurhaa, löydettiin kuolleena Kathyn haudalta kesäkuussa 1994 – ilmeinen itsemurha ampumalla.

13. – Gandy Baugh – Clintonin ystävän Dan Lassaterin asianajaja, kuoli tammikuussa 1994 hyppäämällä korkean rakennuksen ikkunasta. Hänen asiakkaansa oli tuomittu huumekauppias.

14 – Florence Martin – CIA:n kirjanpitäjä ja alihankkija, joka liittyy Barry Seal -huumeiden salakuljetustapaukseen. Hän kuoli kolmeen ampumahaavaan.

15 – Suzanne Coleman – väitetysti oli suhde Clintonin kanssa, kun hän oli Arkansasin oikeusministeri. Hän kuoli takaraivossa saatuun ampumahaavaan – väitettyyn itsemurhaan. Hän oli raskaana kuollessaan.

16 – Paula Grober – oli Clintonin kuurojen tulkki (1978 hänen kuolemaansa asti 9. joulukuuta 1992). Hän kuoli auto-onnettomuudessa. 

17 – Danny Casolaro – oli tutkiva toimittaja, joka tutki Menan lentokenttää ja kehitysrahoitusviranomaista Arkansasissa. Kyse oli väitetystä varojen väärinkäytöstä ja huumeiden salakuljetuksesta Menan lentokentällä saamisesta. Ilmeisesti Casolaro viilti ranteensa kesken tutkimustyönsä.

18 – Paul Wilcher – Menan lentokentällä korruptiota tutkiva lakimies löydettiin kuolleena wc:stä 22. kesäkuuta 1993. Kolme viikkoa ennen kuolemaansa hän oli luovuttanut raportin Yhdysvaltain oikeusministerille Janet Renolle asunnossaan Washington DC:ssä.

19 – Jon Parnell Walker – Whitewater-tutkija Resolution Trust Corp. Walker hyppäsi kuolemaan parvekkeeltaan Arlingtonissa Virginiassa elokuussa 1993.

20 – Barbara Wise – kauppaministeriön työntekijä. Hän työskenteli tiiviisti Ron Brownin ja John Huangin kanssa. Kuolinsyy – tuntematon. Hänen mustelmansa saanut alaston ruumis löydettiin makaamasta verilammikosta lukitusta toimistosta kauppaministeriössä 29. marraskuuta 1996.

21 – Charles Meissner – apulaiskauppaministeri, joka antoi John Huangille erityisen turvallisuusselvityksen, kuoli pian sen jälkeen pienessä lento-onnettomuudessa.

22 – Dr. Stanley Heard – National Kiropractic Health Care Advisory Committeen puheenjohtaja ”satui onnettomuuteen” pienessä lento-onnettomuudessa yhdessä asianajajansa Steve Dicksonin kanssa. DR. Heard Clintonin neuvottelukunnassa palvelemisen lisäksi hoiti henkilökohtaisesti Clintonin äitiä, isäpuolia ja veljeä.

23. 23 – Barry Seal – huumeiden salakuljettaja ja TWA-lentäjä Menasta, Arkansasista, ammuttiin kadulla.

24 – Johnny Lawhorn, Jr. – mekaanikko, joka löydettiin kuolleena sen jälkeen, kun hänen autonsa törmäsi pylvääseen. Tässä yhteydessä Bill Clintonille tehty shekki löydettiin Lawhornin työpajaan pysäköidyn auton tavaratilasta.

25 – Stanley Huggins – tutki Madison Guarantya ja kuoli kesäkuussa 1987. Hänen väitetään tehneen itsemurhan, mutta hänen raporttiaan ei koskaan julkaistu. Madison Guaranty Savings and Loan Association oli säästö- ja lainayhdistys, jonka kotipaikka oli Little Rockissa, Arkansasissa. Vuodesta 1982 pankin omisti Jim McDougal, Clintonien ystävä. Mutta vuoden 1992 Yhdysvaltain presidentinvaalien aikana rahoituslaitos liitettiin Whitewater Development Corporationiin, joka puolestaan ​​kuului McDougalille ja Clintoneille. Bill Clintonin presidentiksi valinnan jälkeen pankki joutui Yhdysvaltain kongressin ja erityissyyttäjän Ken Starrin tutkinnan kohteeksi osana Whitewater-kiistaa. McDougalia tutkittiin selvittääkseen, oliko hän väärin ohjannut rahaa pankista Whitewateriin tai Clintonin kampanjaan vuoden 1984 Arkansasin kuvernöörivaalien aikana.

26. – Hershell Friday – Clintonien asianajaja ja varainkeruu, kuoli 1. maaliskuuta 1994, kun hänen koneensa räjähti.

27 – Kevin Ives & Don Henry – tunnettu tapaus “pojista raiteilla”. Raporttien mukaan kaksi poikaa ovat saattaneet törmätä lentokentän huumeoperaatioon Menassa, Arkansasissa. Alkuperäisen kuolinilmoituksen mukaan pojat nukahtivat rautateillä ja heidät ajettiin. Myöhemmät raportit väittivät kuitenkin, että heidät oli tapettu etukäteen. Monet muut tapaukseen osallistuneet ihmiset kuolivat ennen kuin heidän todistuksensa ehti saada suuren valamiehistön. Linda Ives jatkoi oikeuden etsimistä poikansa kuoleman johdosta. Hänen ruumiinsa kaivettiin ja tehtiin toinen ruumiinavaus. Hän onnistui muuttamaan Kevin Ivesin ja Don Henryn kuolinsyyn vahingossa murhaksi.

Seuraavilla ihmisillä, jotka myös kuolivat, oli tietoa Ives/Henry-tapauksesta:

28 – Keith Coney – hänen moottoripyöränsä törmäsi kuorma-auton selkään. Hän kuoli heinäkuussa 1988.

29 – Keith McMaskle – puukotettiin kuoliaaksi marraskuussa 1988.

30 – Gregory Collins – ammuttu tammikuussa 1989.

31 – Jeff Rhodes – löydettiin ammuttu, silvottu ja poltettu kaatopaikalta huhtikuussa 1989.

32 – James Milan – löydettiin mestautuneena. Kuolinsyyntutkija kuitenkin ilmoitti, että hänen kuolemansa johtui luonnollisista syistä.

34 – Richard Winters – epäilty Ives/Henryn kuolemasta. Hänet kuoli murron yhteydessä heinäkuussa 1989.

Lisää kuolemia Clintonien ympärillä

Nämä Clintonin henkivartijat kuolivat myös mystisesti:

35 – Majuri William S. Barkley, Jr.
36 – Kapteeni Scott J . Reynolds
37 – kersantti Brian Hanley
38 – kersantti Tim Sabel
39 – kenraalimajuri William Robertson
40 – eversti William Densberger
41 – eversti Robert Kelly
42 – Gary Rhodes
43 – Steve Willis
44 – Robert Williams
45 – Conway LeBleu
46 – Tod

Toinen kuolema – Demokraattisen kansalliskomitean (DNC) työntekijä Seth Rich murhattiin 10. heinäkuuta 2016, ja hänet “ryöstettiin” turhaan. Väitetään, että Richillä oli tietoa DNC-sähköpostiskandaalista. Tämä koski 20 000 Wikileaksin julkaisemaa sähköpostiviestiä, joissa vihjattiin, että Hillary Clinton oli heikentänyt vasemmistolaista Bernie Sandersia puolueen sisäisessä taistelussa demokraattien presidenttiehdokkuudesta vuonna 2016 .

“Faktantarkistajien” “salaliittoteoriat”

Tietenkin niin sanotut “faktantarkistajat” yrittivät kaikkensa esittääkseen nämä “salaperäiset kuolemat” Clintonien ympäristössä sattumuksina, onnettomuuksina, itsemurhoina jne.

Alla on joitain esimerkkejä:

– Clintonin tuomitun Whitewater-kumppanin James McDougalin sanotaan kuolleen sydänkohtaukseen, koska hänen väitetään jättäneen pyytämättä sydänlääkkeitään pidätettynä!

– Entisen Valkoisen talon harjoittelijan Mary Mohanen sanotaan olleen “satunnainen uhri” murhaajalle, joka ei kuitenkaan varastanut mitään.

– Vincent Fosterin, entisen Valkoisen talon asianajajan, jolla oli laajat tiedot Clintonien talousasioista ja joka oli Hillary Clintonin liikekumppani, sanotaan tehneen itsemurhan, koska hän kärsi masennuksesta ja kantoi erokirjettä.

– Ed Willeyn, jonka vaimo Kathleen väitti Bill Clintonin hapuilevan häntä Valkoisessa talossa, sanotaan tehneen itsemurhan, koska hän oli “epätoivoinen, epävakaa” ja “ylenpalttisen tuhlaaja”. Hänen itsemurhaviestinsä luki: “Anteeksi, se ei ole selitys. Toivon, että jonain päivänä annat minulle anteeksi.” Muuten, Clinton itse asiassa myönsi tavanneensa Kathleen Willeyn, mutta kielsi hänen versionsa tapahtumista. Kathleen Willey todisti Paula Jonesin seksuaalisen häirinnän oikeudenkäynnissä silloista presidenttiä Clintonia vastaan.

– Lentokoneräjähdyksen, joka tappoi Clintonin varainkeruun Hershell Friday -perjantaina, sanottiin olleen, miten se voisi muuten olla “lentäjän virhe”, joka johtui “huonosti valaistusta yksityisestä lentokentästä hämärässä pimeänä ja sateisena päivänä”.

– Jerry Parksin, Clintonin turvallisuustiimin päällikön Arkansasissa, jolla oli ilmeisesti laaja tiedosto pomonsa toiminnasta ja joka oli täynnä kymmenen luotia, sanotaan jääneen sivuun hänen entisen kumppaninsa, jonka kanssa hän riiteli katkerasti. Murha jäi kuitenkin ratkaisematta.

– Kathy Fergusonin, jonka piti todistaa Bill Clintonia vastaan ​​Paula Jonesin todistajana ja joka löydettiin ammuttuna päähän olohuoneesta pakattujen matkalaukkujen vierestä, sanotaan, että hänen poikaystävänsä Bill Shelton ajoi itsemurhaan uskottomuuden takia. . Ainoa outo asia on, että hän epäili tutkijoiden esittämää itsemurhateoriaa ja väitti sitten myös itsemurhan.

– Barbara Wisellä, kauppaosaston työntekijällä, jonka alaston ruumis löydettiin verilammikosta lukitusta toimistosta, kerrotaan olleen vakavia terveysongelmia, mukaan lukien maksaongelmia. Hänen kuolemansa johtui “luonnollisista syistä”.

– DR. Stanley Heardin, joka kuului Clintonin neuvottelukuntaan ja hoiti hänen äitiään, veljeään ja isäpuoliaan, sanotaan syöksyneen koneeseen, koska se oli “huonosti huollettu”.

– Clintonin henkivartijat Jarrett Robertson, William Densberger, Robert Kelly ja Gary Rhodes kuolivat 23. helmikuuta 1993, kun heidän armeijansa helikopteri syöksyi maahan laskeutuessaan Wiesbadeniin. Ilmeisesti siksi, että UH-60 Blackhawk meni “hallittamattomaan oikeaan käännökseen” suunnitteluvirheen vuoksi.

– Paradoksaalisimman selityksen ilmeiselle “luonnolliselle kuolemalle” Ives/Henryn tapauksessa antoi patologi Fahmy Malak, joka tutki James Milanin kuolemaa, jolla ilmeisesti oli tietoa siitä. Malak oli kuolinsyyntutkija Arkansasissa, kaikista paikoista, Yhdysvaltain osavaltiossa, jossa Clinton oli kuvernöörinä monta vuotta ja jolla oli parhaat kontaktit. Joka tapauksessa Malak itse asiassa totesi, että meistetyn James Milanin kuolinsyy johtui rei’itettyyn haavaumaan. Hänen kuoltuaan hänen pieni koiransa söi kuolleen miehen pään. Joten nelijalkainen ystävä oli vastuussa ruumiin päättömästä tilasta! Milanin miniä kuitenkin väitti, että James oli murhattu. Hän väitti, että Malak näytti hänelle kuvia päättömästä ruumiista puhtaasti leikatulla kaulalla. Milanon perhe ei kuitenkaan riitauttanut tuomiota oikeudessa korkeiden kustannusten vuoksi.

Onko kaikki sattumaa?

Jos tarkastellaan Clintoneja ympäröiviä “salaperäisiä kuolemia” objektiivisesti, monet väitteet siitä, kuinka nämä ihmiset todella kuolivat, kuulostavat itse enemmän salaliittoteorialta kuin päinvastoin!

fiFinnish