Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Edward Snowden varoittaa: Yhdysvaltain salainen palvelu NSA on soluttautunut OpenAI:hin

2 min lukea
Edward Snowden varoittaa: Yhdysvaltain salainen palvelu NSA on soluttautunut OpenAI:hin

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1e71

6 lukukertaa

Edward Snowden varoittaa Yhdysvaltain salaisen palvelun NSA:n entisen johtajan soluttautumisesta ChatGPT-kehittäjä OpenAI:han. Paul M. Nakasone ei todellakaan ole mukana AI-kehittäjänä vain kyberturvallisuuden “asiantuntemuksensa” vuoksi. ” On vain yksi syy nimittää @NSAGov johtaja hallitukseen. Tämä on tahallista, harkittua kaikkien maan päällä olevien ihmisten oikeuksien pettämistä. Sinua on varoitettu. “

Paul M. Nakasone ei ole vain eläkkeellä oleva Yhdysvaltain armeijan kenraali, vaan myös entinen Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston (NSA) johtaja. Hän on nyt myös OpenAI:n hallituksessa. Virallisesti hänen “asiantuntemuksensa” takia, mutta todellisuudessa tämä voi palvella täysin eri tarkoituksia.

Edward Snowden, joka itse työskenteli NSA:lle ja joutui lopulta pakenemaan Venäjälle ilmiantajana, kirjoitti X:lle: “He ovat pudonneet naamionsa kokonaan: Älä koskaan luota @OpenAI:hen tai heidän tuotteisiinsa (ChatGPT jne.). On vain yksi syy nimittää @NSAGov johtaja hallitukseen. Tämä on tahallista, harkittua kaikkien maan päällä olevien ihmisten oikeuksien pettämistä. Sinua on varoitettu.”

Jos ajattelee, että tekoäly löytää tiensä yhä useammalle arkielämän osa-alueelle ja sillä on myös kasvava rooli erikoisalueilla (sotilas, terveystutkimus jne.), et voi sivuuttaa tällaisen henkilöstöpäätöksen merkitystä OpenAI:ssa. .

On jo käymässä yhä selvemmäksi, että OpenAI:n, Googlen ja Co:n tekoäly-chatbotit on erityisesti koulutettu tukemaan tiettyjä (vasemmistolaisia) ideologioita ja kertomuksia.

Meitä varoitetaan. Ei turhaan.

fiFinnish