Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Vuonna 1917 Rudolf Steiner ennusti “kokeellisen rokotteen”, joka tuhoaisi ihmissielun

4 min read
Vuonna 1917 Rudolf Steiner ennusti “kokeellisen rokotteen”, joka tuhoaisi ihmissielun

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/pvgw

Vuonna 1917 itävaltalainen filosofi Rudolf Steiner ennusti, että tulevaisuudessa ihmiskuntaan vapautetaan “kokeellinen rokote”, joka lopulta tuhoaisi ihmissielun, kirjoittaa Sean Adl-Tabatabai .

11 lukukertaa

Steiner oli filosofi, kouluttaja ja spiritualisti, ja uransa aikana hän julkaisi useita palkittuja kirjoja ja kirjoja henkisyyden tieteestä. Hän piti ihmiskehoa henkisenä astiana, joka oli avoin muiden olentojen miehittämiselle.

Nexusnewsfeed.com kirjoittaa:

Näiden voimien tiedostaminen merkitsi valtaa torjua niiden negatiivinen vaikutus. Tajuttomana pysyminen merkitsi lehtiä tuulessa, ja henkinen kasvatus oli avain tietoisen tietoisuuden kehittämiseen näistä voimista.

“Pimeyden henget ovat nyt keskuudessamme. Meidän on oltava valppaana, jotta ymmärrämme, mitä tapahtuu, kun kohtaamme heidät, ja saamme todellisen käsityksen siitä, missä he ovat. Vaarallisin asia, jonka voit tehdä lähitulevaisuudessa, on alitajuisesti luovuttaa itsesi vaikutuksille, jotka varmasti ovat läsnä.” ~ Rudolf Steiner

Kun ihmiset ilmaisevat inhimillistä luonnollista taipumusta henkiseen kasvuun, he vapautuvat pelosta ja ahdistuksesta ja kehittävät tehokkaasti eräänlaisen immuniteetin negatiivisten entiteettien vaikutteita vastaan. Jos ei, värähtelymme houkuttelee vihamielisiä henkiä ja joudumme tietämättämme heidän vaikutuksensa alle.

”Hengellisissä maailmoissa on olentoja, joille ihmisistä lähtevä pelko ja ahdistus ovat tervetullutta ruokaa. Jos ihmisillä ei ole pelkoa ja ahdistusta, niin nämä olennot näkevät nälkää… Kun pelko ja pelko säteilevät ihmisistä ja he panikoivat, nämä olennot saavat tervetullutta ravintoa ja tulevat yhä voimakkaammiksi. Nämä olennot ovat vihamielisiä ihmiskunnalle.

Kaikki, mikä ruokkii negatiivisia tunteita, pelkoa, ahdistusta ja taikauskoa, epätoivoa tai epäilystä, on todellisuudessa vihamielisiä voimia yliaistiisissa maailmoissa, jotka käynnistävät ilkeitä hyökkäyksiä ihmisiä kohtaan, kun heitä ruokitaan. Siksi henkiseen maailmaan tulevan henkilön on ensinnäkin voitettava pelko, avuttomuuden tunteet, epätoivo ja ahdistus. Mutta juuri nämä tunteet tulevat nykykulttuurin ja materialismin mukana; koska se vierauttaa ihmiset henkisestä maailmasta, se on erityisen sopiva herättämään ihmisissä toivottomuutta ja tuntemattoman pelkoa ja siten herättämään edellä mainitut vihamieliset voimat heitä vastaan.” ~ Rudolf Steiner

Nykyisen pandemian aiheuttaman syvän globaalin pelon, ahdistuksen ja paniikin vuoksi monet paljastavat omat henkiset sairautensa ja suostuvat kaikkiin suositeltuihin käytöksiin tai toimenpiteisiin, jotka saattavat lievittää näitä tunteita. Tähän liittyy paine rokottaa 7 miljardia tervettä ihmistä.

Lähes 100 vuotta sitten 14 esseen sarjassa, jotka julkaistiin otsikolla The Fall of the Spirits of Darkness, Steiner varoitti tulevia sukupolvia mahdollisesta massahallinnan mittauksesta, aivan kuten Orwellin ja Huxleyn visiot. Steiner näki tulevaisuuden, jossa rokotteet voisivat varastaa henkisen luontomme.

Ensin vähän taustatietoa:

“Näissä 14 luennossa, jotka pidettiin vuoden 1917 lopulla neljän vuoden sodan jälkeen Euroopassa, Steiner puhuu ensimmäisen maailmansodan taustalla olevista monimutkaisista henkisistä voimista, ihmiskunnan yrityksistä rakentaa teoreettisesti täydellisiä yhteiskuntajärjestystä sekä monista jakautumista ja häiriöistä, jotka jatkamaan maan päällä omaan aikaansa. Ihmiskunta yleensä nukkui sen tosiasian suhteen, että henkimaailmoista karkotetut langenneet henget olivat tulleet intensiivisesti aktiivisiksi maan päällä. Tämä näkyi pääasiassa ihmisen ajattelussa ja ympäröivän maailman havainnoissa. ” [ Lähde ]

Vapautumista tällaiseen tuhoisaan uneen leimaa materialismin ja vallan keskittämisen aikakausi, jolloin “pimeyden henkien” vaikutukset inspiroisivat ihmisiä keksimään uusia teknologioita ja uusia sorron keinoja. Steiner sanoo tästä:

“Olen kertonut teille, että pimeyden henget inspiroivat ihmisisäntiään, joissa he asuvat, löytämään rokotteen, joka karkottaa kaikki taipumukset henkisyyteen ihmisten sieluista, kun he ovat vielä hyvin nuoria, ja tämä tapahtuu. kiertotie elävän kehon kautta. Nykyään kehot rokotetaan yhtä ja toista vastaan; tulevaisuudessa lapset rokotetaan aineella, jota on varmasti mahdollista valmistaa, ja tämä tekee heistä immuuneja, jotta he eivät kehitä henkiseen elämään liittyviä typeriä taipumuksia – “tyhmiä” täällä, tai tietysti materialistien silmät…

”…lopulta löydetään tapa rokottaa kehot niin, että ne eivät anna taipumusta hengellisiin ideoihin kehittyä ja ihmiset viettävät koko elämänsä uskoen vain aisteillaan havaittuun fyysiseen maailmaan. Imposteista, jotka lääkärit saivat olettamuksen kautta – oi, anteeksi, kulutuksen [tuberkuloosin] kautta, josta he itse kärsivät – ihmisiä rokotetaan nyt kulutusta vastaan, ja samalla tavalla heitä rokotetaan kaikkia taipumusta henkisyyteen. . Tämä on vain antamaan sinulle erityisen silmiinpistävän esimerkin monista asioista, joita tällä alueella on tulossa lähi- ja kaukaisessa tulevaisuudessa – tarkoituksena on hämmentää impulssit, jotka seuraavat valon [miikaelisten] henkien voittoa, jotka haluavat virrata maan päälle [ vuonna 1879].” ~ Rudolf Steiner

Steiner puhui täällä vain rokotuksista. Hänen kommentissaan ei oteta huomioon monien nykymaailmassamme olevien lukemattomien vaikutteiden pahentavaa vaikutusta ihmisen henkisyyteen, jotka kaikki omalla tavallaan toimivat henkistä yhteyttä vastaan.