Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

George Clooney työskentelee poliisin kanssa vaihtoehtoisen median lopettamiseksi

1 min read
George Clooney työskentelee poliisin kanssa vaihtoehtoisen median lopettamiseksi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/76md

7 lukukertaa

Hollywood-julkkis George Clooney on vannonut käyttävänsä varallisuuttaan ja vaikutusvaltaansa käynnistääkseen oikeudellisen hyökkäyksen vaihtoehtoista mediaa vastaan ja rangaistakseen niitä, jotka levittävät internetissä tietoa, joka kyseenalaistaa globaalin agendan ja paljastaa eliitin.

Clooney Foundation For Justice -säätiö on määrännyt lakimiehensä hakemaan salaisia pidätysmääräyksiä toimittajille ja sosiaalisen median sisällöntuottajille, joiden näkemyksistä he ovat eri mieltä, ja vetoaa Ukrainan sotaan tekosyynä globalismin vastaisen toisinajattelun tukahduttamiseen.

Ironista kyllä, George ja Amal Clooneyn sosiaalista oikeudenmukaisuutta edistävä säätiö mainitsee “suvaitsevaisuuden” ja “toimittajien suojelun” ajavien periaatteidensa joukossa.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että samppanjasosialistiset Clooneyt voivat suvaita vain mielipiteitä, joita he pitävät hyväksyttävinä, ja heitä kiinnostaa vain niiden moraalisesti vararikkoon menneiden toimittajien suojeleminen, jotka kirjoittavat kopioitaan Bill Gatesin ja George Sorosin rahoittamille suurille uutistoimistoille.

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v51lv5d-george-clooney-working-with-police-to-shut-down-alternative-media.html