Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Korkean kuolleisuuden lintuinfluenssa saattaa jo olla suunniteltu tarttumaan nopeasti ihmisiin, varoittaa CDC:n entinen johtaja Robert Redfield

4 min lukea
Korkean kuolleisuuden lintuinfluenssa saattaa jo olla suunniteltu tarttumaan nopeasti ihmisiin, varoittaa CDC:n entinen johtaja Robert Redfield

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/chzy

Robert Redfield, Centers for Disease Control (CDC) -keskuksen entinen johtaja, on antanut synkän varoituksen uhkaavasta maailmanlaajuisesta pandemiasta , jonka hän pitää mahdollisena bioterrorismina tai Yhdysvalloissa ja ulkomailla meneillään olevassa hyödyllisyyden tutkimuksessa . Hän väittää, että seuraavan pandemian aiheuttaa todennäköisesti lintuinfluenssavirus, joka on suunniteltu leviämään ihmisten keskuudessa. Se on tietysti kätevä tarina pelotella yleisöä jonottamaan lintuinfluenssarokotteita, sulkemista ja pakollista karjan teurastusta, jotka edistävät kansallista elintarvikehuoltoa. Kysymys kuuluu, sortuvatko ihmiset uuteen plandeemiseen psyoppiin, kirjoittaa LJDEVON .

4 lukukertaa

Tohtori Redfield on vaatinut uutta moratoriota funktion saantitutkimukselle ja irrottautuen entisistä kollegoistaan, Dr. Anthony Fauci ja Dr. Francis Collins , joka tukee tällaista tutkimusta, mukaan lukien pandemiapotentiaalia sisältävien patogeenien suunnittelu rokotteiden, testien ja muiden kannattavien lääkkeiden kehittämiseksi. DR. Redfield varoittaa myös, että Yhdysvallat jatkaa tämän epäeettisen tutkimuksen rahoittamista ja korostaa tieteellisen tutkimuksen ja varovaisuuden tarvetta tulevaisuudessa. Hän ennustaa, että tuleva lintuinfluenssapandemia on vakavampi kuin COVID-19, ja varoittaa tuhoisista maailmanlaajuisista seurauksista, mukaan lukien mahdollinen 50 prosentin kuolleisuus. Hän jopa myöntää, että hallitus työskenteli lintuinfluenssapandemiassa laboratoriossa jo vuonna 2012. Hän sanoi voivansa teoriassa muuttaa viruksen “kirjaimellisesti viikoissa tai kuukausissa käyttämällä gain-of-function -tutkimusta “.

“Tiedän tarkalleen, mitkä aminohapot pitäisi muuttaa, koska vuonna 2012 nämä kokeet suorittaneet tutkijat julkaisivat ne suositukseni vastaisesti”, Redfield varoittaa. ”Joten resepti lintuinfluenssan saattamiseksi erittäin tarttuvaksi ihmisille on jo tiedossa. Sinun täytyy vain katsoa sitä.”

Redfield on huolissaan aseistetusta lintuinfluenssasta, joka voi aiheuttaa maailmanlaajuisen pandemian

Redfield on “vähemmän huolissaan” lintuinfluenssasta, joka hyppää eläinten välillä, ja on enemmän huolissaan hallitsemattomasta ihmisen aiheuttamasta viruksesta, jonka ihmisten kuolleisuusaste voi olla 25-50 prosenttia. Positiivisten testitulosten määrä 27 nisäkäslajilla, mukaan lukien kanoilla, ankoilla, kalkkunoilla ja lypsykarjalla, on lisääntynyt. Mutta nämä kotieläimet eivät ole ainoita eläimiä, joiden testi on positiivinen. Myös villieläinten, kuten delfiinien, hylkeiden, laamien, kissojen ja karhujen testitulokset ovat positiivisia. Redfield uskoo, että virus on sopeutunut erilaisiin nisäkäsreseptoreihin ja on lähempänä kykyä tartuttaa ihmisiä. Liittovaltion hallitus investoi parhaillaan uuteen mRNA-rokotteeseen , joka todennäköisesti tulee lopulta pakolliseksi Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Lakimiehet ja tuomarit, jotka epäröivät estää rokotusvaltuuksia Covid-19-hysterian aikana, istuvat todennäköisesti jälleen käsiinsä, kun lintuinfluenssarokotemandaatit ja rokotepassit pyyhkäisevät maailmaa. Suunniteltu lintuinfluenssapandemia, jonka kuolleisuus on korkeampi, käytetään pakollisten rokotteiden laillisena perusteena.

Lintuinfluenssan testaus laajenee, kun pelot leviävät ihmisiin

CDC pyrkii tällä hetkellä lisäämään lintuinfluenssatestauksia Yhdysvaltain maatiloilla. Vuodesta 2003 lähtien ihmisillä on todettu 888 vahvistettua lintuinfluenssatapausta maailmanlaajuisesti, mutta nämä tapaukset ovat pääosin hallinnassa, ja todennäköisyys tarttumisesta ihmisestä ihmiseen on erittäin pieni. Vaikka lintuinfluenssan tartunta ihmisestä ihmiseen on historiallisesti alhainen, lintuinfluenssa voidaan jo aseistaa hyökkäämään tiettyihin ihmiskehon reseptoreihin, mikä tekee flunssasta tarttuvamman kuin ennen.

Redfield varoittaa, että kyse ei ole siitä, jos, vaan milloin. Hän sanoi vastustavansa funktiotutkimuksen saamista, mutta että on liian myöhäistä, koska “se on jo tehty”. Jos lintuinfluenssasta tulee erittäin tarttuva, se voi mahdollisesti tappaa enemmän ihmisiä kuin mitä olemme nähneet nopeasti mutatoituvien koronavirusten kanssa. Alkuperäinen SARS-CoV-2-kanta, joka jäi suurelta osin havaitsematta ja väärinymmärretyksi loppuvuodesta 2019 ja alkuvuodesta 2020, oli alun perin tappavampi, lähinnä siksi, että sulkemiset, varhaisen hoidon puute ja epäinhimilliset sairaalakäytännöt lisäsivät kuolleisuutta. Kun koronaviruskannat mutatoituivat, siitä tuli useimmille enemmän tavallinen flunssa, mutta näin ei todennäköisesti ole lintuinfluenssan tapauksessa, joka voi olla vakava infektio pitkään, jos se on suunniteltu leviämään ja leviämään piilossa ihmisten välillä kiinnittymään ihmiskehon tiettyihin reseptoreihin. CDC:n mukaan puolet 888 vahvistetusta ihmistapauksesta on kuollut tautiin. Koska ihmispopulaatiot kamppailevat tällä hetkellä kroonisten sairauksien ja useiden epäonnistuneiden Covid-19-rokotteiden vuoksi heikentyneen immunosuppression kanssa, on todennäköistä, että uusi flunssa voi aiheuttaa tuhoa ihmisten immuunijärjestelmässä, valtaa sairaalat ja tyhjentää nopeasti yhteisöjä.

Uusi lintuinfluenssapandemia johtuu myös seuraavista syistä:

  • Yleiset sairaudet, jotka on diagnosoitu väärin lintuinfluenssapandemiaksi väärien positiivisten testitulosten vuoksi, mikä johtaa hysteriaan ja väärään hoitoon.
  • Lintuinfluenssatapausten määrää aggressiivisesti markkinoidaan virheellisten diagnoosien tekemiseen käytettyjen epäluotettavien PCR-testien perusteella.
  • Ihmiset elävät jatkuvassa germfobian, pelon ja bioterrorin tilassa, mikä tuhoaa ihmisen immuunijärjestelmän ja johtaa sairauksien ilmenemiseen.
  • Ylirokotuksesta, immunosuppressanteista, liiallisesta antibioottien käytöstä, kemoterapiasta ja aliravitsemuksesta johtuva immunosuppressio.
  • Taustalla olevat tulehdussairaudet, krooniset sairaudet ja monet liitännäissairaudet, joita ei ole käsitelty kaikkialla yhteiskunnassa.
  • Huonot sairaalaprotokollat, mukaan lukien elimiä vaurioittavien lääkkeiden antaminen ja hengityskoneeseen liittyvän keuhkokuumeen ja superbakteeri-infektioiden riski.
  • Puute tietämystä ja halukkuutta hoitaa tartuntatauteja kotona yleisillä antiviraalisilla yrteillä, probiootteilla, antioksidanteilla, mineraaleilla ja ravintoaineilla.
  • Vakavien sairauksien tehokkaiden hoitomuotojen tukahduttaminen ja sensuuri
    Nykyisten influenssarokotteiden, Covid-rokotteiden ja uusien mRNA-rokotteiden sivuvaikutukset.
fiFinnish