Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

COVID-rokote on järjestelmällinen eutanasiaohjelma

4 min read
COVID-rokote on järjestelmällinen eutanasiaohjelma

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/bxqz

Onko epäilystäkään siitä, että Big Parman johtama lääketieteellinen ja teollinen kompleksi ei ole meidän etumme mielessä? Lääkeyritykset ovat tehneet hölmöiksi suurimman osan julkisista lääkäreistä ja riisuneet suurimmalta osalta poliitikoilta kaiken rehellisyyden rokotteiden ja yleensä lääkkeiden suhteen. Lääketieteellinen maailma, erityisesti lastenlääkäreiden keskuudessa, on täynnä rokotehulluja, joilla ei ole aavistustakaan siitä, että terve elämä on mahdollista ilman rokotteita, kirjoittaa Dr. Mark Sircus .

8 lukukertaa

Ohion osavaltion yliopiston tutkijoiden kaksi ja puoli vuotta kestäneen tutkimuksen mukaan sairaalahoidossa olevat COVID-19-potilaat, jotka oli rokotettu virusta vastaan, kuolivat lähes kaksi kertaa useammin kuin rokottamattomat kollegansa. Ja nyt lääkevalvontaviranomaisten räikeä epärehellisyys COVID-19:n aikana on saanut monet ymmärtämään, etteivät he voi luottaa muihin suositeltuihin rokotteisiin “turvallisiksi”, “tehokkaiksi” ja “tarpeellisiksi”. Mitä moderni lääketiede on tehnyt itselleen?

Ylimääräiset kuolleisuustiedot 47 läntisen maailman maasta osoittavat, että ylikuolleisuus on pysynyt korkeana viimeisen kolmen peräkkäisen vuoden ajan – huolimatta COVID-19-sulkutoimenpiteistä ja COVID-19-rokotteista, BMJ Public Health -lehdessä julkaistun vertaisarvioidun tutkimuksen kirjoittajat totesivat. .

Tohtori David Martin paljastaa, kuinka globaalit huumekartellit hallitsevat armeijaamme, hallituksiamme ja maailmaamme

Pidän tohtori Martinia yhtenä tietoisimmista ja tiedostavimmista ihmisistä. Hänen viestinsä on kristallinkirkas kaikesta laittomasta toiminnasta viimeisen 20 vuoden aikana, jotka johtivat COVID-19-bioaseohjelman luomiseen.

Tämän esseen inspiraation lähteenä on John Leaken essee ” On Hospital and Nursing Home Death Protocols “.

– Tyypillinen skenaario, jonka he kuvasivat, oli, että perheenjäsenellä oli alkanut lieviä flunssan kaltaisia ​​oireita, jotka pahenivat noin 7. tai 8. päivänä ja hengitysvaikeudet lisääntyivät jatkuvasti. Monet eivät olleet tuolloin täysin tietoisia varhaisen hoidon mahdollisuudesta, koska heidän hoitava lääkärinsä ei sanonut siitä mitään. Ja kun paniikki iski tai veren happitaso oli alle 90, perheenjäsen päätettiin viedä sairaalaan.

Vaikka haastattelemani todistajat olivat kotoisin eri puolilta maata, heidän kokemuksensa sairaaloista olivat samat: heidän sairaille sukulaisilleen ei tarjottu muuta hoitoa kuin lisähappea, Remdesiviriä ja sitten intubaatiota ja ventilaatiota, jotka lopulta johtivat kuolemaan.

Useat todistajat saivat tietää hoidoista, kuten metyyliprednisolonista, ivermektiinistä ja antikoagulanteista, vasta, kun heidän sukulaisensa olivat jo sairaalassa. Yllätykseksensä sairaalalääkärit kieltäytyivät jyrkästi antamasta näitä lääkkeitä kuolevaisille sukulaisilleen, ja sairaalan johtajat jopa haastoivat oikeuden määräyksiä tehdä niin.

Kuultuani useita tällaisia ​​tarinoita aloin epäillä sitä, mikä aluksi tuntui mahdottomalta, mutta yhä enemmän minusta tuntui ainoaksi uskottavaksi selitykseksi näiden sairaalalääkäreiden käytökselle, nimittäin sitä, että he olivat jostain kauheasta syystä suostuneet osallistumaan leikkimiseen systemaattisen eutanasiaohjelman kanssa. .”

Kaksi vuotta sitten julkaistussa varoituksessa FDA totesi, että remdesivir voi aiheuttaa maksavaurioita, allergisia reaktioita, äkillisiä muutoksia verenpaineessa ja sydämen sykkeessä, alhaista veren happipitoisuutta, kuumetta, hengenahdistusta, hengityksen vinkumista, turvotusta huulten ja silmien ympärillä, pahoinvointia. , hikoilua ja voi aiheuttaa vilunväristyksiä. Miksi nämä sivuvaikutukset?

Pandemian aikana sairaaloista tuli helvetin reikiä, jotka tappoivat enemmän COVID-potilaita kuin auttoivat tappavilla hoidoilla, kuten remdesivir , joka, uskokaa tai älkää, näyttää olevan synteettinen käärmemyrkky. Siksi monet ajattelivat, että virus ei tappanut ihmisiä kuin hoito, erityisesti Remdesivir-myrkytys.

Remdesivirin antaminen ja korkeapainehengitys eivät estäneet keuhkojen verihyytymiä, jotka lopulta tulivat kohtalokkaaksi potilaille. Rouva Watt uskoo, että – itsepäisyyden ja ahneuden lisäksi – monet sairaalalääkärit ja sairaanhoitajat osallistuivat tietoisesti ” teollistettuun lääketieteelliseen eutanasiaohjelmaan”. ”

Pahin on vielä edessä

Tuntevalla belgialaisvirologilla Geert Vanden Bosschella on meille raitistava viesti. “Ennustan valtavan, valtavan tsunamin” sairauksien ja kuolemien keskuudessa erittäin rokotetuissa populaatioissa, joiden immuunijärjestelmä on häiriintynyt. On hyvin, hyvin selvää, että kun tämä alkaa, sairaalamme romahtavat. Ja se tarkoittaa, että kaaos tulee olemaan täydellinen kaikilla yhteiskunnan tasoilla – rahoitus-, taloudellinen, sosiaalinen. Ja sen ennustan hyvin selvästi. Minusta on hyvin outoa esittää tällaisia ​​lausuntoja, mutta en piilota sitä, koska olen 200-prosenttisesti vakuuttunut, että niin tapahtuu.

Tämä on ymmärrettävää mRNA-rokotteiden kohdalla, joilla on huonompi myrkyllisyysprofiili kuin kaikilla muilla rokotteilla yhteensä. Monet lääkärit ovat kuitenkin vuosien varrella sanoneet, että rokotukset pikemminkin tukahduttavat kuin vahvistavat immuunijärjestelmää, joten kun yli 5 miljardia ihmistä on rokotettu vielä kokeellisilla geneettisillä injektioilla, ihmiskunta on valmistautunut suureen romahdukseen.

Alla on osa tohtori Naomi Wolfin lausuntoa Lontoon kuninkaallisessa tuomioistuimessa 11.6.2024.

“Pfizerin asiakirjat sisältävät sisäisiä raportteja aivohalvauksista, maksavaurioista, munuaisvaurioista, monista veren hyytymismuodoista ja verivaurioista (mukaan lukien tromboottinen trombosytopenia).

Asiakirjoihin sisältyi osio, jossa 80 prosenttia raskaana olevista naisista menetti vauvansa, ja toinen osa, jossa kahden vauvan kuolema kohdussa johtui “äidin altistumisesta” rokotteelle. Pfizerin asiakirjoissa on paljon tietoa, mukaan lukien kaaviot, jotka osoittavat naisten kuukautiskierron vaurioita, mukaan lukien vakavia vaurioita, kuten verenvuotoa, kudosten menetystä ja verenvuotoa päivittäin. Lipidinanohiukkasten (mRNA:n rasvakuori) kerääntymisestä naisten munasarjoihin on dokumentoitu – lisää jokaisen injektion yhteydessä. On olemassa dokumentteja haitoista, joita rokotettujen äitien imettämisestä aiheutuu pikkulapsille, ja lapsesta, joka kuolee monielinjärjestelmän vajaatoimintaan saatuaan rokotetun äidin rintamaitoa.”