Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Willi Huber: Jättimäinen hirviötuuliturbiini Schipkau: 365 metrin korkeudessa se pilkkaa luontoa

3 min read
Willi Huber: Jättimäinen hirviötuuliturbiini Schipkau: 365 metrin korkeudessa se pilkkaa luontoa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/vm3o

5 lukukertaa

Tuuliturbiinien rakentaminen on ensisijaisesti ideologinen päätös. Itse asiassa rakennuskustannukset maksavat itsensä takaisin vasta monen vuoden kuluttua. Järjestelmät ovat kannattavia vain valtiontukien ansiosta. Saksan on jälleen kerran todistettava maailmalle, että se on – subjektiivisesti – yksi suurimmista ja parhaista ja on enemmän kuin nöyrästi valmis täyttämään epäinhimillisen ilmastoagendan. Maailman suurinta tuuliturbiinia rakennetaan parhaillaan Schipkauhun, ja sen on määrä ottaa käyttöön tänä vuonna.

Jos ajatellaan, että tyypillisen eurooppalaisen tuuliturbiinin roottorin siivet ovat jo kiertäneet puolet maailmaa, koska niitä ei haluta tai voida valmistaa paikallisesti, Schipkaun hulluus tulee entistä selvemmäksi. Pelkästään rakentamisen arvioidaan maksavan 15 miljoonaa euroa . Saksassa vallitsee jättiläismäisyys – vihreät ja vasemmistolaiset poliittiset lahkot haluavat pystyttää monumentteja ja kaapata maata. Tuuliturbiinista on tullut vallan symboli, jota käytetään osoittamaan vaaliväkijoukolle, kuka on vastuussa – eikä kukaan voi tehdä asialle mitään.

Voit myös käyttää Baabelin tornia – koko maailma tietää, miten kokeilu päättyi. Vuonna 1990 Saksassa tuulivoimaloiden keskimääräinen napakorkeus oli 31 metriä. Tietenkin nämä miljardit hyönteiset ja tuhannet ja tuhannet linnut ja lepakot on jo leikattu kuoliaaksi. Vasemmistopolitiikka tarvitsee ilmeisesti elävien olentojen sieluja – eläinmurhateollisuutta “ilmaston vuoksi” on sen jälkeen täytynyt laajentaa. Vuonna 2010 vasemmiston valtasymbolien keskimääräinen napakorkeus oli jo kymmenen vuotta myöhemmin 140 metriä. Tällainen tuuliturbiini saavuttaa jo 206 metriä roottorin lavat mukaan lukien.

Nyt villitys on saavuttanut väliaikaisen huippunsa Schipkaun kanssa. 365 metriä korkea se on suunnilleen samankokoinen kuin Berliinin televisiotorni (369 metriä). 157 metriä korkea Kölnin tuomiokirkko ei ole edes puolet niin suuri. Järjestelmän maksimikapasiteetti on 3,8 megawattia – vaikka tähän tiedetään käytännössä harvoin. Jättimäisillä mitoilla odotetaan olevan korkeampi kapasiteetin käyttöaste, koska tuulen oletetaan puhaltavan voimakkaammin ja tasaisemmin näillä korkeuksilla. Väitteet, joiden mukaan tällaiset tuuliturbiinit voisivat toimittaa 4 000 kotitaloutta, ovat tietysti silmienhuuhtelua tai yleisön tahallista huijausta.

Tuulienergia on valhetta niin kauan kuin sähköä ei voida varastoida. Tuulivoimalat kääntyvät vain tuulen puhaltaessa. Ongelmana on myös se, että ne eivät pyöri, vaikka tuuli on liian kova. Tämä ylittää heidän kapasiteettinsa. Yleisesti ottaen matemaattisesta ja staattisesta näkökulmasta on myös otettava huomioon, mitkä valtavat voimat vaikuttavat 365 metriä korkeaan tuuliturbiiniin, joka tarjoaa sopivat pinnat tuulelle hyökätä. Haastat luonnon – ja se on usein mennyt pieleen ihmiskunnan historiassa.

Vaikka koe onnistuisikin pitkällä aikavälillä, mitä äänekkäästi epäillään, raittiisen laskijan tulisi ymmärtää edellä mainitun suuren luonnonvoimien hyökkäyspinta-alan vuoksi, että rakentamiseen tarvitaan monta kertaa enemmän materiaalia. Että lisää teräsbetonia on upotettava maahan, keskustornista on tehtävä paljon vakaampi ja tietysti roottorin lavoille asetetaan korkeimmat vaatimukset. Lisäksi näillä jättimäisillä mitoilla tuuli ei vaikuta järjestelmään tasaisesti – voit myös saada korkeat tuulennopeudet ylhäällä ja tyynit tuulet alhaalla. Rakenteen on kestettävä tämä kaikki.

Report24 on yksilöinyt tuuliturbiinien seitsemän suurinta haitallista vaikutusta tärkeässä perusartikkelissa. Lue myös: Kohtalokas johtopäätös: Nämä ovat tuuliturbiinien seitsemän suurinta vahingollista vaikutusta . Emme ole missään tapauksessa korostaneet kaikkia kielteisiä vaikutuksia. Lisäksi mukana on esimerkiksi auringon kanssa vuorovaikutuksessa tapahtuvan varjoleikin aiheuttama psykologinen kauhu: