Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Saataniset miljardöörit rahoittavat kymmeniä tuhansia “journalisteja” edistääkseen maailmanlaajuista nettonolla-väestönvähennysohjelmaa

3 min read
Saataniset miljardöörit rahoittavat kymmeniä tuhansia “journalisteja” edistääkseen maailmanlaajuista nettonolla-väestönvähennysohjelmaa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/hkjt

6 lukukertaa

Eliittimiljardöörit julkaisivat ihmiskuntaa koskevat suunnitelmansa. Earth Journalism Networkin (EJN) uusi raportti valaisee valtavaa maailmanlaajuista hoito-ohjelmaa, joka on suunnattu valtavirran mediatoimittajille, aktivistijärjestöille ja “riippumattomille” toimittajille, ilmastotuomiopropagandan papukaijoille.

Tämä vihreiden miljardöörien rahoittama aloite painottaa voimakkaasti Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) ja muiden globalistien hiilidioksidipäästöjen vähentämistä. Raportti paljastaa huolestuttavan trendin, jossa toimittajia kannustetaan taloudellisesti “tasapainottamaan” ilmastonmuutosta koskevaa raportointiaan ja ostamaan ilmastonmuutoskertomuksia, kirjoittaa Lance D Johnson .

EJN:n raportti toimii maailmanlaajuisena vertailukohtana ilmasto- ja ympäristöjournalismille, ja se korostaa journalismin riippuvuutta eliitin rahoituksesta, miljardöörejä ja tiukkaa sitoutumista ilmastotuomiopropagandaan. Se viittaa epäeettiseen muutokseen journalistisessa objektiivisuudessa, trendin, jonka “riippumaton journalismi” havaitsee verkossa – suuntaus, joka saa aikaan journalististen käytäntöjen täydellisen uudelleenarvioinnin.

Journalistinen rehellisyys vaakalaudalla, kun miljardöörit ostavat vaikutusvaltaa ympäri maailmaa

Kahden viime vuosikymmenen aikana valtavirran journalismi on epäonnistunut objektiivisuudessaan ja oikeudenmukaisuudessaan. Miljardisäätiöt ovat täyttäneet tyhjiön hyödyntäen levikkien ja mainostulojen vähenemistä tarjoamalla omia tukia. Tietenkin niiden rahoitukseen liittyy ehtoja. Nämä miljardöörit pyrkivät kouluttamaan toimittajia ja muokkaamaan heidän raportointiaan täyttämään kommunistiset tavoitteet ihmiskunnalle ja muokkaamaan yhteiskuntaa tavoilla, jotka tuottavat voittoa ja edistävät globaaleja tavoitteita.

EJN:n raportissa todetaan, että ulkopuolinen rahoitus on “välttämätöntä” toimittajille, jotka kamppailevat jalansijan saavuttamisessa. Tätä ulkopuolista rahoitusta käytetään edistämään globaaleja tavoitteita, joilla on suuri vaikutus ilmasto- ja ympäristöraportointiin. Raportissa toimittajat, jotka saavat rahaa näiltä miljardööreiltä “enimmäkseen” myönsivät, että heidän tukensa oli “välttämätöntä” heidän ilmastoraportointilleen.

EJN:n jäsenyys tarjoaa apurahoja ja koulutusmahdollisuuksia, ja sillä on nyt yli 25 000 jäsentä 200 maassa. “Avainetu” jäsenille on rahoittaa apurahoja ja “koulutusmahdollisuuksia” tarinoihin, jotka ruokkivat ilmastohysteriaa ja liittävät luonnonsääilmiöt väärin abstraktiin, hysteeriseen käsitteeseen nimeltä ilmastonmuutos. Raportin mukaan nämä miljardöörit voivat rahoittaa toimittajia “kirjoittamaan tarinoita tietystä aiheesta, joka määräytyy rahoittajan kiinnostuksen kohteiden ja tavoitteiden perusteella”.

EJN:n merkittäviin tukijoihin kuuluu Euroopan ilmastosäätiö, jota tukevat Michael Bloomberg ja Sir Christopher Hohn of Extinction Rebellion. Muita tukijoita ovat niin sanotut hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten Tides, Gulbenkian, Oak, Packard, Climate Justice Resilience, MacArthur ja Rockefeller, sekä poliittiset ja hallituksen elimet, kuten Yhdistyneet Kansakunnat ja Britannian ulkoministeriö.

Ilmastonmuutoksen vastainen indoktrinaatio tapahtuu, koska tuhansia toimittajia rahoitetaan suoraan valheiden edistämiseen

Raportti on pohjimmiltaan indoktrinaatiokäsikirja, joka korostaa yleiseen mielipiteeseen vaikuttamisen merkitystä ilmastonmuutoksesta, jotta hallitukset ostavat globaaleja ilmastotoimintasuunnitelmia. Näitä toimintakohteita ovat geotekniikan kokeet ilmassa, maalla ja vedessä sekä geneettisiä kokeita, jotka vähentävät elävien organismien päästöjä . Globaaliin toimintaan kuuluvat myös verojärjestelmät, jotka rankaisevat tiettyä käyttäytymistä ja palkitsevat “tieteen” mukaista käyttäytymistä. Muovaillessaan maailmaa kohti nollan nettotulevaisuutta he pyrkivät eliminoimaan perinteiset hiilipohjaiset energialähteet samalla kun tuhoavat henkilökohtaisen autonomian, kansallisen suvereniteetin ja innovaatiot. Huolimatta vihreiden miljardöörien yrityksistä vaientaa toisinajattelijoita, tiedepiireissä vallitsee edelleen skeptisyys ihmisen kyvystä ilmaston säätelyyn.

Tästä syystä raportti pitää “erittäin ongelmallisena”, että johtavat tutkijat kutsuvat ilmastonmuutosta huijaukseksi jopa vuonna 2024. Dr. Esimerkiksi John Clauser, vuoden 2022 Nobelin fysiikan voittaja, kutsui lämpötilan ja hiilidioksidin välistä yhteyttä “hölynpölyksi”. Raportissa tunnustetaan, että ilmastonmuutoskertomuksia vastustetaan yhä enemmän, mutta se pyrkii manipuloimaan yleisöä noudattamaan sääntöjä jatkamalla toimittajien lahjomista ja valvomalla aiheen näkyvyyttä mediassa.

Mikään heidän agendansa noudattaminen ei koskaan tyydytä näitä onttoja kokonaisuuksia. Heille olet aina hyödytön ahmatti, joka ylikansoittaa planeetan ja käyttää liikaa hiiltä. Lapsesi ja lastesi lapset ovat aina uhka, koska heidän pyrkimyksensä väestön vähenemiseen ja maan herruuteen on linjassa Saatanan kanssa.