Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

BIOTERRORISMIA: Gates Foundation myönsi 9,5 miljoonaa dollaria UW-Madisonille H5N1-lintuinfluenssan muokkaamiseksi ihmisiin tarttuvaan muotoon

3 min read
BIOTERRORISMIA: Gates Foundation myönsi 9,5 miljoonaa dollaria UW-Madisonille H5N1-lintuinfluenssan muokkaamiseksi ihmisiin tarttuvaan muotoon

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/z5yc

Näyttää siltä, ​​​​että H5N1, joka tunnetaan myös nimellä “lintuinfluenssa”, voisi olla seuraava “pandemia”, jonka globalistit aikovat päästää valloilleen – kiitos osittain 9,5 miljoonan dollarin apurahasta, jonka Gates Foundation on myöntänyt Wisconsinin yliopistolle Madisonissa H5N1:n valmistukseen. tarttuu ihmisiin ja muihin nisäkkäisiin, raportoi Ethan Huff .

13 lukukertaa

McCullough Foundation, projekti Dr. Peter McCullough twiittasi, että Gates-säätiö oli antanut 9,5 miljoonaa dollaria UW-Madisonille ja johtavalle tutkijalle Yoshihiro Kawaokalle H5N1:n modifioimiseksi, mahdollisesti toimintojen peukaloinnin avulla, jotta se “kohdistuu mieluiten ihmistyyppisiin reseptoreihin ja voidaan siirtää tehokkaasti nisäkkäille.”

Kuten lepakoiden koronavirukset, joita nyt tiedämme muunnetun laboratoriossa hyppäämään lepakoista ihmisiin, H5N1 tartuttaa lintuja luonnollisessa tilassaan. UW-Madisonin ja Kawaokan tutkimus perustuu Ron Fouchierin tutkimukseen, joka aiemmin muokkasi H5N1:tä leviämään freteissä. UW-Madisonin ja Kawaokan tutkimus tuottaa kaksi lisämutaatiota, joita Egyptin H5N1 tarvitsee tuottaakseen “muunnelmia”, joilla on “tarttuvuuspiirteitä” nisäkkäille.

“Tämä osoittaa, että @gatesfoundation on rahoittanut bioterroristin kaltaisia ​​toimia H5N1:n kanssa ja tarjonnut suunnitelmia muille pahoille toimijoille, jotka saattavat haluta luoda bioaseen”, McCullough Foundation twiittasi näistä häiritsevistä uusista paljastuksista.

Vuoden 2006 H5N1 “pandemia” ei koskaan toteutunut, joten nyt he yrittävät uudelleen

Vuonna 2006 Kawaoka ja kollega Taisuke Horimoto julkaisivat tutkimuksen, jonka tavoitteena oli kehittää uusia “rokotteita” H5N1-influenssa A -viruksia vastaan. Kuten ehkä muistat, jos olit paikalla tuolloin, siellä oli keksitty H5N1-pelko, joka ei mennyt mihinkään verrattuna siihen, mitä tapahtui COVIDin kanssa.

Sekä siipikarjan että ihmisten kerrottiin saaneen sitten H5N1-tartunnan, jonka Kawaoka ja Horimoto sanoivat “herättänyt huolta siitä, että lähitulevaisuudessa voi esiintyä uusi influenssapandemia”.

“Tehokkaat rokotteet H5N1-virusta vastaan ​​tarvitaan siksi kiireesti”, he lisäsivät.

H5N1-pandemiaa ei tietenkään koskaan tapahtunut, joten nyt he yrittävät kaiken uudelleen. Miljoonia oletettavasti tartunnan saaneita lintuja eri puolilla maata on teurastettu, ja nyt Gates-säätiö on sijoittanut rahaa H5N1-tutkimukseen, jonka tarkoituksena on helpottaa viruksen tarttumista ihmisiin.

UW-Madisonin mukaan Gatesin viiden vuoden apuraha sisältää tiettyjen viruksen “mutaatioiden” tunnistamisen, joista Gates uskoo tiedekunnan haluavan tietää ja jotka “voivat toimia varhaisena varoituksena mahdollisista pandeemista influenssaviruksista”.

“Varhainen puuttuminen on ratkaisevan tärkeää influenssaviruksen puhkeamisen hallitsemiseksi”, Kawaoka sanoi. “Mutta voidaksemme puuttua asiaan, olemme riippuvaisia ​​uusien ilmaantuvien influenssavirusten pandemiapotentiaalin varhaisesta tunnistamisesta.”

Tutkimusuutisten mukaan lintuvirukset eivät yleensä tartu ihmisiin tai muihin nisäkäsisänteihin. Sitten sanotaan, että silloin tällöin “tapahtuu mutaatio”, joka muuttaa pelin, ja siitä pandemia alkaa.

Artikkelissa ei selitetä, kuinka tuo “mutaatio tapahtuu”, mutta Gatesin kerrotaan maksavan Kawaokalle ja Horimotolle varhaisvaroitusjärjestelmän tunnistamisesta siltä varalta, että sellainen tapahtuu, joka voi johtaa maailmanlaajuiseen epidemiaan ja pandemiaan.

“Parannettu kyky ennustaa, onko viruksella pandemiapotentiaalia, olisi korvaamaton globaalille yhteisölle”, Kawaoka lisäsi lausunnossaan tutkimuksesta.

“Miljoonia ihmishenkiä voitaisiin pelastaa, jos interventiomenetelmät – kuten sosiaalinen etäisyys, viruslääkkeiden jakelu ja rokotteiden kehittäminen/tuotanto – voitaisiin ottaa käyttöön ajoissa.”

Jos lintuinfluenssa “pandemia” julistetaan, voit lyödä vetoa, että Bill Gatesilla oli suora osuus siinä.