Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Jos olet “rokotettu” COVID-tautia vastaan, kuolet todennäköisemmin: TUTKIMUS

3 min read
Jos olet “rokotettu” COVID-tautia vastaan, kuolet todennäköisemmin: TUTKIMUS

Photo by Gustavo Fring on Pexels.com

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/lqps

Ohion osavaltion yliopiston tutkijat havaitsivat äskettäin, että täysin rokotetut potilaat, joiden testi on positiivinen Wuhanin koronavirukselle (COVID-19), kuolevat paljon todennäköisemmin kuin rokottamattomat COVID-potilaat, raportoi Ethan Huff .

6 lukukertaa

Heidän tutkimuksessaan , joka julkaistiin Frontiers in Immunology -lehdessä, todetaan, että “COVID-19-potilaiden joukossa kuolleisuusaste oli merkittävästi korkeampi Vaxin vs. NVax-potilaat (p=0,002).

“Vaikka kuolleisuusaste oli 36 % (n = 25) ja 27 % (n = 15) ei-COVID-19 [rokottamattomilla] ja [rokotetuilla] potilailla, vastaavasti, COVID-19-potilaiden kuolleisuus oli 37 % [ rokottamattomille potilaille ] ja 70 % [rokotetuille potilaille].

Yksinkertaisesti sanottuna COVID-19-virusrokotuksen saaminen lisää ihmisen riskiä kuolla COVID-tautiin lähes kaksinkertaiseksi verrattuna paljon pienempään kuolleisuusriskiin niillä, jotka suojelivat luonnollista immuniteettiaan jättämällä rokotuksen.

Tutkijat totesivat myös, että ” Charlsonin komorbiditeettiindeksin pistemäärä (CCI) oli myös huomattavasti korkeampi” niiden ihmisten keskuudessa, jotka saivat pistoksen verrattuna niihin, jotka päättivät luopua injektioista.

Sairaus ja kuolema ovat COVID-rokotusten seurauksia

Vaikka on totta, että niillä, jotka päättivät saada ruiskeen, oli todennäköisemmin myös taustalla olevia terveysongelmia – vallanpitäjät huijasivat niitä, joilla oli jo olemassa olevia sairauksia levittämällä väärää kertomusta –, on myös totta, että kymmenet miljoonat muutoin terveet ihmiset ottivat ammuttiin, koska heidän työnsä, koulunsa jne. vaativat sitä.

“Tuloksemme viittaavat siihen, että sairaalassa olevien COVID-19-potilaiden rokotustila ei ehkä ole opettavainen kuolleisuusriskin määrittämisessä”, tutkijat kirjoittivat. “Tämä saattaa heijastaa sitä, että yleisestä väestöstä ne, joilla on suurin riski saada COVID-19-kuolleisuus/immuunihäiriö, on todennäköisesti rokotettu.”

Ennenaikainen kuolema ei ole ainoa COVID-rokotuksiin liittyvä riskitekijä. Tiedämme myös, että COVID-rokotuksiin liittyy muita vakavia terveydellisiä komplikaatioita, kuten mahdollisesti kuolemaan johtavia veri-, sydän- ja neurologisia sairauksia.

Kaikkien aikojen suurin maailmanlaajuinen aihetta koskeva tutkimus totesi, että COVID-laukaukset ovat yleisesti ottaen vaarallisia.

Tämä tutkimus julkaistiin suunnilleen siihen aikaan, kun AstraZeneca veti virusvektori COVID -rokotteensa maailmanlaajuisilta markkinoilta sen jälkeen, kun paljastettiin, että rokote aiheuttaa tappavan tromboosin trombosytopeniaoireyhtymän (TTS) kanssa.

“Vaikka on hyvin todettu, että rokottaminen vähentää sairaalahoitoon joutumisen riskiä, ​​on ristiriitaisia ​​tietoja siitä, parantaako se sairaalassa olevien COVID-19-potilaiden tuloksia”, tutkimuksessa todettiin.

“Vaikka kohorttimme on pieni, tulokset viittaavat siihen, että sairaalahoidossa olevien COVID-19-potilaiden rokotustila ei välttämättä ole opettavainen kuolleisuusriskin määrittämisessä.”

Ainoa mahdollinen hyöty pistoksen saamisesta – korostaen sanaa ehkä – on sairaalahoidon välttäminen, tutkimus ehdottaa, koska näin meille kaikille on kerrottu alusta asti, että ainoa mahdollinen hyöty saamisesta oli injektio.

Tutkimuksen tekijät tekivät selväksi, etteivät he tutkineet tätä mahdollisuutta millään tavalla, koska heidän tietonsa eivät käsittäneet sitä. He ehdottavat, että lisätutkimuksia “rokotuksen poikkeavan immuunivasteen ennustavien tekijöiden tunnistamiseksi on perusteltua”.

“Tämä kaikki oli vain beetatesti verenhimoisille tappajille”, yksi lukijoistamme ehdotti koronavirusta (COVID-19) vastaan ​​annettavien “rokotteiden” todellista tarkoitusta.

“Seitsemäntoista miljoonaa? Ei läheskään tarpeeksi väestökatoa globalisteille”, kirjoitti toinen. “Odota vielä tappavampaa pandemiaa, kun ihmeellinen “rokote” seuraa pian.”

“Gates ja muut ovat jo kertoneet meille, että meidän on oltava valmiita seuraavaan “pandemiaan”, mikä on vain bonus hulluille globalisteille. Kolmas maailmansota tulee olemaan merkittävin väestökatoa.”

Toinen säännöllinen lukija ehdotti, että COVID-injektioiden ja massakuolleisuuden välinen suhde voi olla pikemminkin korrelaatio kuin syy-seuraus. Tämä sama lukija kuitenkin hylkää rutiininomaisesti ajatuksen, että rokotteet ovat millään tavalla vaarallisia.

Fauci-flunssan rokotteen ottaminen ei ole kovin fiksua.