Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Miksi WEF estää arkeologisia kaivauksia maailmanlaajuisesti?

2 min read
Miksi WEF estää arkeologisia kaivauksia maailmanlaajuisesti?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/gc15

Se tarina, joka meille on kerrottu historiastamme, on väärennös, se ei ole totta. Näin Tucker Carlson sanoi Alex Jonesin ohjelmassa .

11 lukukertaa

Jones kysyi häneltä, tiesikö hän, että Maailman talousfoorumi häiritsee arkeologisia kohteita ympäri maailmaa estääkseen kaivaukset. WEF väittää, ettei esineiden paljastaminen ole “luonnon hyväksi”.

Esimerkiksi Gobekli Tepe -temppelikompleksia Turkissa hallinnoi Dogus Group , jolla on kumppanuus WEF:n kanssa. Järjestön johtaja on tervetullut vieras vuosikokouksessa Davosissa. Dogus Group ei suunnittele suuria kaivauksia Gobekli Tepeen , vain viisi prosenttia kompleksista on toistaiseksi paljastettu.

Carlson huomautti, että viime vuosisadan aikana viranomaiset ovat tehneet kaikkensa tukahduttaakseen arkeologisia löytöjä koskevat tiedot ja vääristääkseen tosiasioita. Miksi emme saa tietää, miltä maailma näytti 5000 vuotta sitten, miksi se on uhka?

Sitten hän veti rinnakkaisuuden hallituksen UFO-propagandaan. “Sillä on yksi tarkoitus: kieltää yliluonnollisen olemassaolo”, hän sanoi. “Se on viesti. Miksi he haluavat meidän uskovan, että yliluonnollista ei ole olemassa?”

Globalistisen mafian pahin vaikutus on ollut ihmiskunnan vieraantuminen ja voiman menettäminen erityisesti lännessä ihmistä vastaan ​​käydyn hengellisen sodan kautta, ihmisten tappamisen kautta, joka on haavoittunut syvästi hengellisiä juuriamme ja inhimillisiä mahdollisuuksiamme. Tämä projekti, Enlightenment (joka todellisuudessa oli auringonpimennys), on jättänyt meidät materialistisen järjestelmän ja oman primitiivisen tarpeemme välittömän egon tyydyttämisen armoille.

Tämä epäinhimillistymisprosessi pyrkii riistämään meiltä vapautemme ja luonnollisen inhimillisen tulevaisuutemme muuttamalla meistä mielettömiä karjaa yksityisellä laitumella, jota leivän ja sirkuksen avulla voidaan helposti hallita ja kontrolloida.

Tai kuten Harari sanoo: ihmiset ovat päämäärättömiä, “hakkeroitavia liharobotteja” ilman sielua ja vapaata tahtoa, joita pian parannetaan ohjelmoimalla DNA uudelleen ja yhdistämällä ne teknisiin laitteisiin (transhumanismi).

Globalistisen mafian vuosisadan mittainen kavallusohjelma on jakanut yhteiskuntiamme, ja nykypäivän atomisoituneet, vieraantuneet ja voimattomat yksilöt haluavat epätoivoisesti löytää jalansijansa.