Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Brittiläinen kansanedustaja varoittaa, että Nato suunnittelee “likaista pommia” Euroopassa kolmannen maailmansodan käynnistämiseksi.

3 min read
Brittiläinen kansanedustaja varoittaa, että Nato suunnittelee “likaista pommia” Euroopassa kolmannen maailmansodan käynnistämiseksi.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ocln

10 lukukertaa

Nato suunnittelee tekaistua hyökkäystä eurooppalaiseen kaupunkiin käyttäen ydinpommia “likaista pommia” ja syyttää siitä Venäjää, sanoo brittiläinen kansanedustaja Andrew Bridgen, joka vetoaa parlamentin korkean tason tiedustelutietoihin, kertoo Baxter Dmitry .

SISÄLTÖVAROITUS! Artikkelin alkuperäinen julkaisijalla on kyseenalainen maine tällaisten, sisällöltään kyseenalaisten artikkelien julkaisijana. Lue siis varauksella ja muodosta oma mielipiteesi rauhassa!

Bridgen selitti GB Newsille, että brittiläiset tiedustelu-upseerit varoittivat häntä juonesta, jonka tarkoituksena oli sotkea maailma sotaan Venäjän kanssa Ukrainassa ja käynnistää kolmas maailmansota.

Venäjän “hyökkäys” johonkin Nato-maahan Euroopassa laukaisisi 5 artiklan, joka vaatisi Yhdysvaltoja ja kaikkia Naton jäseniä julistamaan sodan Venäjälle. Venäjään kohdistuva Naton false flag- hyökkäys voisi palvella samaa tarkoitusta.

Pohjois-Atlantin liiton 5 artiklassa todetaan: “Osapuolet sopivat, että aseellinen hyökkäys yhtä tai useampaa niistä vastaan Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa katsotaan hyökkäykseksi kaikkia niitä vastaan.”

Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg on pyrkinyt epätoivoisesti vetämään lisää osapuolia mukaan Ukrainan sotaan. Hän kutsui Venäjää ekspansiiviseksi uhkaksi, vaikka Venäjän joukot ovat olleet vuosikymmeniä Venäjän alueella, kun taas Naton joukot ovat siirtyneet tasaisesti lähemmäs Venäjän rajoja.

Väistyvä pääsihteeri käytti hiljattain NPR:n haastattelua korostaakseen 5 artiklan merkitystä ja kehottaakseen Yhdysvaltoja sitoutumaan uudelleen Euroopan puolustamiseen hyökkäyksen sattuessa.

Stoltenberg mainitsi “täysimittaisen sodan” mahdollisuuden Euroopassa ja sanoi, että Naton sisäinen yhtenäisyys on välttämätöntä.

“Tärkein tehtävä kenelle tahansa Naton pääsihteerille on varmistaa, että Pohjois-Amerikka ja Eurooppa seisovat yhdessä ja ovat valmiita suojelemaan toisiaan”, Stoltenberg sanoi NPR:n Leila Nadelin haastattelussa.

“Ja tämä pätee vielä enemmän nyt, kun elämme entistä vaarallisemmassa maailmassa, jossa Euroopassa on täysimittainen sota ja Lähi-idässä uusi sota ja maailmanlaajuinen kilpailu.”

Stoltenberg valmistautuu eroamaan Naton johtamisesta kymmenen vuoden jälkeen. Myöhemmin tänä vuonna tilalle nousee Hollannin pääministeri Mark Rutte, joka on Maailman talousfoorumin kannattaja.

Väärän lipun hyökkäys eurooppalaiseen kaupunkiin ei olisi ensimmäinen kerta, kun Nato-joukot ovat käyttäneet väärän lipun hyökkäystä Venäjän ja Ukrainan sodan aikana. Hyökkäys Nord Stream -putkeen Itämerellä vuonna 2022 on historian suurin teollinen terroriteko.

Amerikkalaisen veteraanitoimittajan Seymour Hershin mukaan hänen lähteensä kertovat, että Yhdysvallat räjäytti Nord Stream -putkiston, koska Washington oli tyytymätön siihen, ettei Saksa tukenut Ukrainaa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi Tucker Carlsonin haastattelussa, että Yhdysvallat on “varmasti” räjäyttänyt Nord Stream -putken.

Jos asut Isossa-Britanniassa, Bridgenin paljastus Britannian politiikan salailusta ja peittelystä on pakko katsoa alusta loppuun.