Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Lintuinfluenssasta tulee yhtäkkiä LEHMÄFLUNSSA, kun karjatilat teurastavat eläimiä tuhotakseen elintarvikehuollon

4 min read
Lintuinfluenssasta tulee yhtäkkiä LEHMÄFLUNSSA, kun karjatilat teurastavat eläimiä tuhotakseen elintarvikehuollon

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1pwh

Ei kulunut kauan sitten, kun Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli (IPCC) julisti, että lehmän pierut ja lehmän röyhtäily vaikuttivat merkittävästi “ilmaston lämpenemiseen”. Vuonna 2006 IPCC kehotti kaikkia maita vähentämään maatalouden, erityisesti lehmien, metaanipäästöjä. Nykyään globalistit investoivat startup-yrityksiin, jotka muokkaavat lehmiä geneettisesti, jotta ne eivät enää tuota metaanikaasua , kirjoittaa Lance D Johnson .

11 lukukertaa

Maailmanlaajuinen suunnitelma elintarvikehuollon ja teuraslehmien valvomiseksi on ollut tiedossa lähes kaksikymmentä vuotta. Nyt lintuinfluenssasta on yhtäkkiä tulossa lehmien ongelma, ja karjatilat lopettavat karjaa nopeasti, koska lehmät ovat olleet positiivisia. Kuten Covid-19-kriisin aikana, nopean leviämisen taustalla olevaa toiminnan lisääntymistä ei todennäköisesti tutkita, eikä myöskään positiivisia testituloksia aiheuttavia testisarjoja ja joukkoteurastuksiin johtavaa pandemoniaa. terveistä eläimistä. USDA on jo jäänyt kiinni käyttämästä miljoonan dollarin apurahaa työskennelläkseen Kiinan tiedeakatemian kanssa “erittäin patogeenisen lintuinfluenssaviruksen parissa”.

Yhdysvaltain hallitus vahvisti maailmanlaajuista suunnitelmaa elintarvikehuollon valvomiseksi Obaman vuosina

Pian sen jälkeen, kun lehmistä tuli uhka planeetalle, US Bureau of Land Management (BLM) aloitti kohdistamisen Yhdysvaltojen länsiosissa sijaitseviin karjatiloihin . Vuosikymmeniä karjankasvattajat hallitsivat julkisia maita ja karjaa oli runsaasti, mikä tarjosi kestävän ravinnonlähteen miljoonille ihmisille.

Mutta kun globalistit tarttuivat ilmastonmuutoskertomukseen , Yhdysvaltain hallitus alkoi pitää karjaa uhkana planeetalle. Erityisesti havaittiin, että karja päästää liikaa metaania ja häiritsee “hiilinielua” kääntämällä maata ja kasvillisuutta. BLM alkoi veloittaa karjankasvattajilta kohtuuttomia maksuja ja vuokrasopimuksia samalla, kun se pakotti maanviljelijät käyttämään maata muilla tavoilla. Vuonna 2014, Obaman vuosina, Amerikan BLM jopa turvautui aseelliseen yhteenottoon karjankasvattajien kanssa pakottaakseen amerikkalaiset karjankasvattajat noudattamaan YK:n ilmastonmuutossuunnitelmaa.

USDA aseistautui myös lisääntyvillä ratsioilla amishien lihantuottajiin ja osuuskuntiin tänä aikana . Vastoin näiden perheiden tahtoa nämä hallituksen edustajat takavarikoivat valtavia määriä lihaa ja muita luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita, joiden tuottamisesta he ovat maksaneet, kaikki kansalaisten suojelemisen nimissä.

Maailmanlaajuinen suunnitelma karjakarjan lopettamiseksi siirtyy uuteen vaiheeseen

Nyt, melkein kaksi vuosikymmentä sen jälkeen, kun lehmät olivat YK:n populaation vähentämiskohde, uusi lintuinfluenssakanta hyökkää yhtäkkiä lehmiä vastaan! Monia näistä sairaista lehmistä ei hoideta eikä heille anneta mahdollisuutta parantua. Sen sijaan toipuvat lypsylehmät, jotka eivät tuota tarpeeksi maitoa paranemisprosessin aikana, lopetetaan.

Lisäksi upouusi testausjärjestelmä vauhditetaan tuottamaan positiivisia testituloksia, jotka aiheuttavat entistä enemmän paniikkia ja saavat karjankasvattajat ja valtion virkamiehet teurastamaan terveitä ja/tai lievästi sairaita lehmiä “ylimääräisen varovaisuuden vuoksi”. Karjat eivät pysty kehittämään luonnollista immuniteettia uusimpia patogeenisiä kantoja vastaan. Sen sijaan nämä PCR-testausjärjestelmät johtavat virhediagnooseihin ja pandemoniaan, mikä mahdollistaa lehmien joukkoteurastuksen. Tätä elintarvikehuollon sabotointia sovelletaan jo siipikarjatiloilla .

Tässä viimeisimmät tiedot lehmäpopulaatioista, joita linnuista äkillisesti saapunut virus hyökkäsi:

  • Etelä-Dakotassa 1 700 lehmän lypsytila ​​tuhosi tusinaa lehmää, jotka yhtäkkiä sairastuivat eivätkä kyenneet toipumaan. Myöhemmin tilalla lopetettiin toiset kaksitoista lehmää, joille kehittyi toissijainen infektio. Sen sijaan, että lehmät olisi hoidettu ja annettu niiden toipua, tila lopetti ne kaikki. Etelä-Dakotan osavaltion yliopiston professori ja eläinlääkäri Russ Daly sanoi, että ruoansulatusongelmat ja joidenkin lehmien keuhkokuume voivat olla lintuinfluenssan ketjureaktio ja viitata sen esiintymiseen laumassa. Aivan kuten Covid-19-hysterian aikana, tämä tarkoittaa, että mikä tahansa sairausoire voidaan luokitella lintuinfluenssaksi, jolloin kymmeniä lehmiä joudutaan lopettamaan.
  • Michiganissa eräältä maatilalta löydettiin noin 200 tartunnan saanutta lehmää, joista ainakin 10 % lopetettiin.
  • Coloradossa eräs maitotila ilmoitti lehmissään lukuisista lintuinfluenssatartunnoista. Kun lehmät eivät enää pystyneet tuottamaan tarpeeksi maitoa paranemisprosessinsa aikana, ne kaikki lopetettiin.
  • Ohiossa lehmät, jotka toipuivat saatuaan positiivisen lintuinfluenssan, saivat muita infektioita ja kuolivat sen seurauksena. Tämä on nyt trendi koko osavaltiossa Ohion maatalousministeriön mukaan.
  • Texasissa Texas Animal Health Commission valvoo myös, kuolevatko lehmät, joiden lintuinfluenssa on positiivinen, toissijaisiin infektioihin maitotiloilla.
  • New Mexicossa osavaltion eläinlääkäri Samantha Uhrig totesi, että maanviljelijät teurastivat lehmiä alun perin vähentyneen maidontuotannon vuoksi, ennen kuin lintuinfluenssan vahvistettiin tarttuvan karjaan. Viljelijät kuitenkin lopettivat eläinten teurastuksen havaittuaan, että suurin osa lehmistä oli vähitellen toipumassa.

USDA:n sääntöjen mukaan, jos lehmän testi on lintuinfluenssa, koko karjaa ei voida kuljettaa osavaltioiden välillä. Tämä on ongelma, koska nämä karjankasvatustoimet on suunniteltu siirtämään eläimiä jatkuvasti. Jos liike pysäytetään, karjatilojen tila loppuu ja viljelijät joutuvat tappamaan terveitä eläimiä. USDA laajentaa parhaillaan lehmien testausta, ja tämä tuottaa väistämättä enemmän positiivisia testituloksia, mikä johtaa entisestään paniikkiin ja lisää häiriöitä kuljetuksiin, mikä johtaa entistä suurempaan lehmien teurastukseen Yhdysvalloissa.