Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Disneyn vanhempi varapääjohtaja myönsi, että yritys harjoittaa räikeän rasistista palkkaamista, sanoo “On aikoja, jolloin puhutaan “Emme voi mitenkään palkata valkoista miestä tähän rooliin”

7 min read
Disneyn vanhempi varapääjohtaja myönsi, että yritys harjoittaa räikeän rasistista palkkaamista, sanoo “On aikoja, jolloin puhutaan “Emme voi mitenkään palkata valkoista miestä tähän rooliin”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/nu6u

10 lukukertaa

Huolimatta yrityksen jatkuvasta kiistämisestä, Disneyn 20. television vanhempi varapresidentti Michael Giordano on jäänyt kameraan myöntäen, että House of Mouse -toimiston palkkauskäytännöt ovat aktiivisesti rasistisia sekä valkoisia että mustia ihmisiä kohtaan.

Kuten O’Keefe Media Groupin virallisella YouTube-sivulla 20. kesäkuuta jaetussa videossa näkyy, Giordano ei tarjonnut tätä näkemystä julkisesti osana yrityksen virallista viestintää, vaan pikemminkin yksityiskeskustelun aikana treffeillä naisen kanssa, joka oli tuntematon 20. televisiojohtaja nauhoitti häntä salaa.

O’Keefen ensimmäinen pätkä koostuu lukuisista videotallenteista, jotka on otettu OMG-tehtaalla. Ensimmäisessä O’Keefen pätkässä Giordano selittää, että vaikka Disney’sillä on monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja osallisuusosasto, joka on omistettu edistämään käsitettä ” monimuotoisuus” yrityksessä ja sen tuotannossa, tämän promootioehdotuksen on antanut toimitusjohtaja Bob Iger itse:

Giordano: Tiedätkö, meillä on monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja osallisuusosasto, joka on hyvin mukana standardien asettamisessa varmistaakseen, että esityksissä on monimuotoisuutta.

Nainen: Luuletko, että Bobilla on sananvalta monimuotoisuusasioissa, kun he näyttelevät ihmisiä?

Giordano: 100%. Hän antaa ohjeen.

Nainen: Jokaista esitystä varten?

Giordano: Ei niin erityisesti, mutta kuten tiedät, “Hei, haluan, että jokaisessa esityksessä on huomattavaa monimuotoisuutta.”

Seuraavassa videossa Giordano selventää, että vaikka yhtiön entinen monimuotoisuusjohtaja Latondra Newton oli vastuussa mainitun direktiivin valvonnasta, hän ei ollut suinkaan yksin tukeessaan sen täytäntöönpanoa:

Nainen: Onko se kuin kaiken kaikkiaan? Kuten koko HR? Tai siellä on sellainen tietty henkilö, joka pitää… Koska unohdin naisen nimen [entinen DEI:n päällikkö latondra newton]. Hän on pää –

Giordano: Tiedän kenestä puhut.

Nainen: – Afroamerikkalainen nainen. Onko se sellainen hänen päätöksensä?

Giordano: Hän valvoo varmasti paljon, mutta sanoisin, että se on melko laaja. HR-alalla on myös muita ihmisiä, jotka ovat myös keskittyneet siihen.

Tarkastellessaan yhtiön viimeaikaista muutosta kohti enemmän LGBTQ-tarinoiden kertomista, johtaja paljastaa, että tämä johtui siitä, että heidän luovat tiiminsä olivat itse kyseisen yhteisön jäseniä:

Giordano: Suhteellisen suuri osa parhaista kirjoittajistamme/tekijöistämme sattuu olemaan homoja.

Nainen: Vain “sattuuko”?

Giordano: Tarkoitan, että jos sanot mitä tahansa, en tiedä, 10 tai 15 % väestöstä on homoja, arvelisin, että 30 tai 35 % parhaista kirjoittajistamme sattuu olemaan. homo. Ja siksi uskon, että monet heistä taipuvat transtarinoihin enemmän kuin tavalliset suorat kirjoittajat.

Sieltä Giordano voi nähdä lyhyen yleiskatsauksen nykyisistä tehtävistään:

Giordano: Hoidan liikeasioita, kuten neuvotteluja televisio-ohjelmista. En siis todellakaan ole luovan puolella.

Giordano: Suuri osa siitä on siis kiltasopimusten ja ammattiliittosopimusten ja kaiken tuntemista, tehdä tarjouksia käsikirjoittajille ja näyttelijöille, jotka työskentelevät esityksen parissa, tuottajille ja ohjaajille. Yritä pitää, päästä paikkaan. jossa voimme tehdä sopimuksen heidän kanssaan, auttaa tuotantoa budjetoitumaan. Suuri osa työstäni on vain neuvottelumaailmaa. Ja sitten muut ihmiset tekevät tavallaan sopimusten laatimista.

Nainen: Oho, millaisia ​​neuvottelut sitten ovat?

Giordano: Olen kuin istuisin ja yrittäisin selvittää, okei, tiedätkö, mitä maksamme tälle näyttelijälle tästä roolista. Mitä luulemme heidän haluavan – minä tavallaan strategoin sen. Kaikki alkaen siitä, kuinka tuotat esityksen, kuinka levität esitystä, kuinka näytät esitystä, kuinka markkinoit esitystä, sen kaltaiset asiat, kaikki neuvottelut ja sopimusten tekeminen ja asiat, jotka sattuvat liittyvät siihen.

Tämän jälkeen varapääjohtaja kertoo, että sen sijaan, että he olisivat vaatineet edustusta, koska he ajattelivat, että sillä olisi aidosti myönteinen vaikutus yhteiskuntaan, useimmat Disneyn ylemmästä toiminnasta teki niin vain uskoen, että parittelu johtaa suurempiin voittoihin:

Giordano: Luulen, että joskus se [monimuotoisuus] on niin edessä ja keskellä, että se on hienoa, koska se on painopiste. Meillä on niin monia esityksiä, joissa näytämme, ja olemme kuin “joo, emme edes näe tiettyjä ihmisiä sen takia.” koska tarvitsemme sen erityisen roolin…

Nainen: Onko se tarkoituksellista, että he haluavat samanlaisia, he etsivät vain erilaisia ​​ehdokkaita tiettyihin rooleihin?

Giordano: Joskus kyllä. Luulen, että uskotaan varmasti, että se on vain hyväksi yhteiskunnalle, mutta uskotaan myös, että “Ansaitsemme enemmän rahaa, jos vetoamme useampaan joukkoon ihmisiä, ja se on hyvä asia.” Meillä on myös osakkeenomistajia ja monimuotoisuus auttaa siinä.”

Nainen: Auttaako monimuotoisuus taloudellisissa kannustimissa?

Giordano: Joo.

Nainen: Luuletko, että se on enemmän sillä puolella, kuten mitä tahansa hyvää kriisiä voidaan käyttää?

Giordano: Luulen, että Disney tekisi sen kaikesta huolimatta, mutta uskon, että jopa konservatiiviset ihmiset, jotka eivät ehkä halua nojautua siihen, voivat helposti esittää väitteen, että “Tansaitsemme enemmän rahaa, kun vetoamme useampaan joukkoon ihmisiä, ja se tarkoittaa monimuotoisuus’.

Jokaisessa esityksessä on todellinen painopiste ja olen varma, että myös elokuvissa, vaikka en käsittele sitä puolta. Varmista vain, että kirjoittajien huoneessa on todellista monimuotoisuutta. Ei vain sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen, etnisen taustan, vaan varmistamalla, että he palkkaavat kirjailijoita, joilla voi olla tiettyjä vammoja, jos he eivät olisi palkanneet heitä aiemmin. Meillä on todella laaja näkemys aina kun teemme rekrytointia varmistaaksemme, että heillä on paljon asiakkaita.

Tätä tarkoitusta varten seuraavassa O’Keefen jakamassa leikesarjassa Giordano vahvistaa, että Disneyn pakkomielle pinnallista monimuotoisuutta kohtaan oli johtanut siihen, että he omaksuivat useita räikeän rasistisia ajattelutapoja heidän palkkauskäytännöissään.

Ensinnäkin Giordano muistaa, että musta henkilö siirtyi työhön, koska hän ei ollut fyysisesti “tarpeeksi musta” yrityksen standardien mukaan:

Giordano: Halusimme palkata jonkun osastolle muutaman vuoden takaisesta, joka oli puoliksi musta, mutta ei näyttänyt puoliksi mustalta. Ja siellä oli luova johtaja, joka sanoi: “Se ei ole sitä, mitä halutaan.” He halusivat kokouksiin jonkun, joka näyttäisi tietyltä, eikä hän tuonut sitä kokoukseen.

Nainen: Ja tämä on kuin yrityspuolella, kuten yrityspuolella?

Giordano: Yrityspuoli.

Nainen: En ole koskaan ymmärtänyt sitä. Minulla on paljon mustia ystäviä, jotka eivät ole yhtä tummia. Joten välittävätkö he siitä? Vai onko se oikeastaan ​​kuin etnisyys?

Giordano: He sanovat, etteivät he välitä siitä, mutta totuus on jossain määrin. Jos olet sekaisin, et näytä ollenkaan mustalta – mitä joskus tapahtuu – niin ne ovat kuin “Voi, en ole niin varma.” Mutta jos ne ovat sekoitettuja ja voit, ne ovat osittain mustia, mutta eivät niin mustia, niin okei. Se on hullua.

Nainen: Pidettäisiinkö Meghan Marklea, joka on melko valkoinen, monimuotoisena?

Giordano: Hän olisi edelleen, joo. Hän tekisi, kyllä.

Seuraavaksi Giordano paljastaa, että yritys itse asiassa pyrkii aktiivisesti välttämään valkoisten henkilöiden, erityisesti miesten, palkkaamista tai ylennystä.

Hänen todisteensa? Hänen omat kokemuksensa:

Giordano: Tällä hetkellä olen kuin puoli askelta alapuolella osastopäällikkönä. Minulla on alaisuudessani tiimi, mutta en valvo koko osastoa ja haluaisin valvoa kokonaista osastoa. Olipa kyse Disneystä tai lähtemisestä sen takia.

Nainen: Luuletko, että sinulla on mahdollisuus Disneyssä?

Giordano: En ole varma, olenko rehellinen sinulle. Luulen, että olen valmistautunut siihen hyvin. Olen siihen hyvässä asemassa. Mutta mitä Disneylle tulee, olen valkoinen uros, eivätkä he tällä hetkellä halua ylennä sitä.

Nainen: Luuletko, että sillä on paljon tekemistä asian kanssa?

Giordano: En tiedä paljosta, mutta sillä on jotain tekemistä sen kanssa.

Nainen: Todellako? Mitä luulet kilpailun olevan.

Giordano: Tarkoitan, että olen hakenut sisäisiä töitä ihmisiä vastaan, joilla on vähemmän kokemusta kuin minulla, enkä ole saanut heitä.

Nainen: Ja ne annettiin jollekin muulle?

Giordano: *nyökkää*

Nainen: Luuletko, että sillä oli jotain heidän [rodussaan]?

Giordano: Yhdessä tai kahdessa tapauksessa minulle kerrottiin nimenomaisesti, että niin tapahtui.

Nainen: Miten nimenomaan?

Giordano: Tarkoitan, että olen ollut yrityksessä nyt 11 vuotta, joten minulla on ystäviä HR:ssä ja minulla on ystäviä noissa divisioonissa. Ja he sanovat: ‘Kuule, kukaan muu ei kerro sinulle tätä, Mike, mutta he eivät harkitse valkoisia miehiä tähän työhön. He eivät vain ole. Sellaista he eivät esimerkiksi halua.

Lisäksi Giordano kertoi Honeypotille, että Disneyllä ei vain ollut aitoa valkoisten miesten vastaista palkkaamista, vaan että yhtiö oli toisinaan suoraan ilmoittanut, että

Lisäksi Giordano kertoi Honeypotille, että sen sijaan, että tämä valkoisten vastainen harha olisi ollut “sanomaton sääntö” House of Mousessa, jotkut johtajat olivat tehneet siitä suoran “puhutun”:

Nainen: Ja siksi on luultavasti reilua, että Disney sanoisi, ettemme halua valkoisen näyttelevän tätä roolia.

Giordano: Joo, tarkoitan, he ovat erittäin varovaisia ​​viestien kanssa, koska he eivät halua joutua oikeuteen syrjinnästä kumpaankaan suuntaan, mutta varmasti on ollut aikoja, jolloin emme voi mitenkään palkata valkoista miestä tähän.

Nainen: Jotenkin sanatonta.

Giordano: Joskus se puhutaan

Nainen: Miten he sanoisivat sen?

Giordano: Emme voi mitenkään palkata valkoista miestä tähän rooliin.

Nainen: Kuten suoraan sinulle?

Giordano: Joo. He olisivat hyvin varovaisia, kuinka he viestisivät sen agenteille.

Nainen: Tuntuu siltä, ​​että jossain vaiheessa tulee oikeusjuttu. Jotenkin siltä se tuntuu, koska, tiedäthän.

Lopuksi, ensimmäisen artikkelin päätteeksi, mitä O’Keefe sanoo olevan moniosainen esittely, oli pätkä Giordanosta, jossa selvitettiin, kuinka omistautunut Disneyn väitetään olevan monipuolistamassa sekä työvoimaansa että tuotantotuotantoaan:

Giordano: Tarkoitan, että HR pitää valtavaa laskentataulukkoa, kyllä.

Nainen: Millainen laskentataulukko?

Giordano: En ole nähnyt sitä tarkalleen, mutta tarkoitan kirjaimellisesti, että heillä on tilastoja. “17% tämän tason johtajistamme tunnistaa olevansa XYZ”, ja 40% tämän tason johtajistamme tunnistaa sen. He haluavat tietyn prosenttiosuuden monimuotoisuudesta tänne Tietyn prosenttiosuuden monimuotoisuudesta sinne.

Nainen: Mutta ovatko nämä avoimia tavoitteita? Koska sanot, että he eivät voi sanoa sitä niin tarkasti.

Giordano: Ne ovat avoimia maaleja riittävän korkealla tasolla, kyllä. Oletan, että on olemassa hyväksyttäviä koodisanoja ja muotisanoja, joita käytetään selittämään, mitä he etsivät. He saattavat sanoa jotain, kuten “Emme tarkastele tavanomaisia ​​epäiltyjä tässä työssä”, joten se ei ole laillisesti nostettavissa oleva asia, mutta kaikki tietävät, mitä se tarkoittaa.

Tällä hetkellä O’Keefe ei ole vielä vahvistanut Disney Tapes -elokuvan toisen osan julkaisupäivää.

Lisäksi Giordano tai Disney eivät ole vielä julkisesti käsitelleet yllä olevaa materiaalia, vaikka ensimmäinen on sen julkaisun jälkeen poistanut henkilökohtaisen LinkedIn-profiilinsa .