Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tunnettu yliopisto kehottaa luennoitsijoita “problematisoimaan” “valkoisuutta” ja heteroseksuaalisuutta

3 min read
Tunnettu yliopisto kehottaa luennoitsijoita “problematisoimaan” “valkoisuutta” ja heteroseksuaalisuutta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/cgdt

8 lukukertaa

Kymmenen Nobel-palkinnon voittajaa opiskeli Liverpoolin yliopistossa, joka on edelleen osa tunnettua Russell Research Groupia. Mutta tästä eteenpäin jokaisen täällä opiskelevan pitäisi tietysti oppia oikea ideologia ennen kaikkea. Historian luennoitsijoita pyydettiin ottamaan seminaareissaan esiin kysymys valkoisesta ihonväristä ja heteroseksuaalisuudesta.

Osana “Historiallisen opetussuunnitelman monimuotoisuuden auditointia” Liverpoolin yliopiston luennoitsijoita opastettiin sisällyttämään luovasti rotuun ja sukupuoleen liittyviä kysymyksiä seminaareihinsa. Kirjaimellisesti pamfletissa lukee seuraava kysymys, jonka ohjaajat voivat kysyä itseltään: “Voiko moduuli, joka opettaa yksinomaan rotujen suhteita, tehdä enemmän ongelmallisiksi ja hillitsemään valkoisuutta?”

Tarkastuspaperi osoittaa myös, että vastuullisten mielestä “queer-historialla” on liian vähän sijaa historian kursseilla. Heteronormatiivisuutta ongelmallisista seminaareista on pulaa . Ei vain valkoisia ihmisiä pitäisi esittää ongelmana opiskelijoille, vaan myös heteroseksuaalisuus.

Lisäksi lukulistojen “monimuotoisuudesta” tulee keskustella joka moduulissa, koska ei riitä, että sisällytetään nimenomaan mustien, aasialaisten, naispuolisten ja “ei-binaaristen” kirjailijoiden teoksia, jotta ne näyttäisivät monipuolisemmiksi. Kuvittele opiskelijakirjallisuuden laatu, joka perustuu puhtaasti siihen, että sen kirjoittavat ihmiset, jotka eivät ole edes varmoja omasta sukupuolestaan: näiden kirjoitettujen teosten arvo opiskelijoille on varmasti valtava. Mustien kirjailijoiden pakollisen sisällyttämisen pitäisi myös antaa meille taukoa. Rasismi on pahaa vain niin kauan kuin se ei tule vasemmalta, tai siltä se näyttää.

Ikään kuin se ei olisi riittänyt, myös luennoitsijoita kehotettiin tekemään seminaareistaan ​​”turvallisia tiloja”, koska rotu ja sukupuoli olivat niin “emotionaalisia” ja “haasteita” opiskelijoille. Voidaanko tällaiselta opiskelijakunnalta vielä odottaa edistyksellistä tutkimusta ja kehitystä ihmiskunnan etujen mukaisesti?

Yksi luennoitsija puhui tiedotusvälineille, mutta pyysi nimettömyyttä kostotoimien pelossa. Hän tuomitsee, että nämä vaatimukset ovat puhtaasti ideologiavetoisia ja väärä lähestymistapa historian opettamiseen. Hänen mielestään historioitsijoiden pitäisi pystyä opettamaan sitä, minkä he uskovat olevan oikein, sen sijaan, että he alistuisivat tietylle ideologialle, jota ei pitäisi kyseenalaistaa. Hän selvästi uskoo, että levitettävä viesti, että Brittiläinen imperiumi on paha, on väärä. Ja hän ei todellakaan tiedä, kuinka hänen pitäisi “ongelmallistaa” valkoisuutta.

Niin sanotun “dekolonisoinnin” tavoite, joka kuvaa valkoisen vihan leviämistä, tuomitsee jyrkästi myös ryhmät ja järjestöt, jotka sanovat olevansa sitoutuneet “värisokeaan rasismiin”. DR. Don’t Divide Us’n Alka Sehgal Cuthbert purki asialistan Telegraphille: “Se on muuttunut aggressiiviseksi ja epäliberaaliksi poliittiseksi ideologiaksi, joka edistää kahtiajakoisia, epistemologisesti heikkoja käsitteitä, kuten “valkoisuus” ja sen kapeaa, erittäin spekulatiivista aidon akateemisen opetuksen tulkintakustannuksia. se riippuu eri näkökulmien tutkimisesta.”

Pohjimmiltaan täällä edistetään uutta rasismia: jakautuminen on päämottona – nyt kaiken pitäisi asettua pahoja valkoisia ihmisiä vastaan. Tämä luo väistämättä vastaavaa vastapainetta, joka syventää yhteiskunnan kuiluja.

Haja ja hallitse: Hallitsijat ja pseudo-eliitit toimivat edelleen tämän periaatteen mukaan. Nuorten indoktrinaatio on äärimmäisen tärkeää. Tämä hulluus tuskin löytää hedelmällistä maaperää aikuisten aikuisten keskuudessa…