Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Bill Gates mainostaa “toukkamaitoa” lasten ravitsemusratkaisuna keinotekoisesti aikaansaadun ruokakriisin keskellä

3 min read
Bill Gates mainostaa “toukkamaitoa” lasten ravitsemusratkaisuna keinotekoisesti aikaansaadun ruokakriisin keskellä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/55zm

Globalistinen miljardööri Bill Gates mainostaa “toukkamaitoa” ratkaisuna lasten ravitsemuksellisiin tarpeisiin, kun elinkustannukset nousevat pilviin ja tuotetusta ruoasta alkaa olla pulaa ympäri maailmaa.

7 lukukertaa

Gatesin rahoittamien tutkijoiden mukaan toukkamaito tulee “mustista sotilaskärpäsen toukista”, jotka on jalostettu meijerimäiseksi maitovaihtoehdoksi, joka sopii vauvoille ja pikkulapsille heidän ravitsemustarpeidensa tyydyttämiseksi, kirjoittaa Baxter Dmitry .

Tutkijat mainostavat myös toukkamaitoa pirtelönä ihmisille, jotka etsivät ruokavaliostaan ​​ylimääräistä proteiinia ja joita ei tyrkytä sen samankaltaisuus harmaan liman kanssa ja se, että tuote sisältää hyönteisten ruoansulatuskanavaa ja ulosteita.

“Jalostamme sen meijerivaihtoehdoksi, joka muodostaa täyteläisen ja kermaisen nesteen”, tutkijat selittävät ja korostavat sen ilmastoystävällisiä ominaisuuksia. “Entomilk sisältää erittäin runsaasti proteiinia, rasvaa, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä, mikä on todella hyvää sinulle ja on erittäin kermainen suutuntuma.”

Vaikka tuotetta mainostetaan ratkaisuna ilmastonmuutokseen, kirjailija Seamus Bruner selittää, että Microsoftin perustajan Bill Gatesin sijoitukset väärennettyyn lihaan, amerikkalaiseen viljelysmaahan ja toukkamaitoon eivät pelasta planeettaa, vaan pikemminkin räjäyttävät hänen pankkitasapainoaan.

“Controligarchs” tutkii Bill Gatesin kaltaisia ​​miljardöörejä ja sitä, kuinka heidän varallisuutensa hallitsee vallan vipuja, jotka hallitsevat keskivertoamerikkalaisen jokapäiväistä elämää.

NYPostin raportti :

Bruner – joka johti ryhmiä, joiden löydökset käynnistivät useita FBI:n ja kongressin tutkimuksia Clintonin ja Bidenin perheistä – sanoo, että hänen tutkimuksensa paljasti Gatesin pyrkimykset ostaa synteettisiä maitotuotteita ja laboratoriossa kasvatettua lihaa Yhdysvalloista ja investoida niihin ilmastonmuutoksen estämiseksi.

Prosessissa Bruner sanoo, että Gates tekee enemmän nettovarallisuutensa kasvattamiseksi kuin hiilidioksidipäästöjen poistamiseksi.

”Aluksi patentoidut siemenet ja patentoidut lannoitteet, ja nyt patentoidaan lihavaihtoehtoja. Karjan kieltäminen antaisi tehokkaita monopoleja vaihtoehtoisille proteiiniyhtiöille ja hyödyttäisi sijoittajia, kuten Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg ja jopa BlackRock. Väärennettyä lihaa on kyse elintarvikemarkkinoiden hallinnasta, ei planeetan pelastamisesta”, Bruner sanoi haastattelussa Fox News Digitalille.

Peter Schweizer, kirjojen “Red-Handed”, “Clinton Cash” ja “Profiles in Corruption” kirjoittaja, kirjoitti esipuheen “Controligarchs” -kirjalle ja sanoi, että kirja “katsoi tulevaisuuteen ja tarjoaa kummittelevan ja paljastavan esityksen korruption pelikirjasta. vasemmiston eliitti seuraavien viiden vuoden ajan.”

Yksi kirjan luku keskittyy “sotaa maanviljelijöitä vastaan” ja tekee selväksi, että Gatesin kaltaiset teknologiajättiläiset monopolisoivat maan elintarvikehuollon.

“Elintarvikejärjestelmän haltuunotto, kuten monet muutkin tämän kirjan valvontajärjestelmät, alkoi Rockefellereistä, ja sitä edisti Bill Gates. Kuten useimmat heidän monopoleistaan ​​– öljystä ohjelmistoihin ja viime kädessä bioteknologiaan – elintarvikkeiden haltuunotto on kyse elintarviketuotannon immateriaalioikeuksien hallinnasta tavaramerkkien, tekijänoikeuksien ja patenttien avulla”, kirjassa sanotaan.

Bruner hahmottelee Gatesin yhteyttä “vihreään vallankumoukseen” – sarjaan maataloudessa tehtyjä parannuksia, jotka mahdollistivat Rockefellerin rahoittaman tutkimuksen ja suunnittelun 1940-luvulla auttamaan silloisten köyhyyden ja nälän kriisien ratkaisemisessa.

“Vihreä vallankumous oli samalla todiste siitä, että köyhyyden ja nälän kaltaiset ongelmat voidaan ratkaista inhimillisillä innovaatioilla ja että ratkaisut, kuten torjunta-aineille vastustuskykyiset geneettisesti muunnetut viljelykasvit, voivat luoda uusia ongelmia, kuten saastumisen, luonnonvarojen ehtymisen ja pienten tuotantolaitosten konsolidoinnin. mittakaavatilat ja perhetilat jättimäisiksi, yritysten kontrolloimiksi tiloiksi”, se sanoo.

“Mutta sen sijaan, että olisivat ottaneet vastuuta uusista ongelmista, Rockefellerit ottivat kaiken kunnian sadon runsaudesta ja syyttivät uusista ongelmista ilmastonmuutoksen kätevää syntipukkia”, Bruner kirjoittaa.

“Eikä ole mikään yllätys, että vaikka viljelijöiden odotetaan kuluttavan fermentoituja sieniä, laboratoriossa kasvatettua lihaa ja toukkapirtelöitä, Controligarchsilla – yksityisten kokkiensa kanssa – ei ole aikomustakaan tehdä samoin, jos viimeaikainen käyttäytyminen viittaa siihen, sanoo Bruner.

”Bill Gates ja Warren Buffett nauttivat naudanlihahampurilaisten ja pihvien syömisestä, kun Gates vierailee mentorinsa luona Omahassa. Zuckerberg pitää savustetuista pihveistä ja grillatuista porsaan kylkiluista (oikeista lehmistä ja sioista) ja sanoo, että liha maistuu kaksi kertaa paremmalta, kun metsästät eläintä itse, Bruner kirjoittaa.