Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Hollanti: WEF edistää autottomia alueita: “Ei ole mitään nähtävää, se on vain salaliittoteorioita!”

2 min read
Hollanti: WEF edistää autottomia alueita: “Ei ole mitään nähtävää, se on vain salaliittoteorioita!”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/fenl

Maailman talousfoorumi mainostaa videolla Utrechtin autotonta aluetta, jossa tänä vuonna asuu yli 12 000 ihmistä .

7 lukukertaa

Jos ihmiset pyöräilevät enemmän, se on parempi heidän terveydelleen. Se myös vähentää ilman saastumista, WEF sanoo videolla, raportoi Uncutnews .

Tällä alueella ihmiset eivät enää omista omaa autoa, vaan jakavat auton muiden perheiden kanssa. Alueen infrastruktuuri keskittyy pyöräilyyn ja joukkoliikenteeseen. Kymmenen asuntoa kohden tulee kolme autopaikkaa.

Maailman talousfoorumi: 12 000 ihmistä, ei henkilöautoa! Merwedekanaalzone on uusi, kestävä kaupunginosa 12 000 asukkaalle Utrechtin kunnassa. Ei yksityisautoa, 1 yhteinen auto 3 kotitaloutta kohti. Ostosmahdollisuudet lähellä. Kävely/pyöräily pääasiallisena kulkuvälineenä.

Piirin verkkosivuilla sanotaan: ” Autoton Merwede on ainutlaatuinen kaupunginosa Utrechtissa. Täällä voit elää yhdessä terveenä ja onnellisena. Paljon vihreitä leikkiä ja tavata toisiaan. Ja kaikki kaupungin palvelut lähellä.

WEF:n mukaan Utrecht on vuoden 2019 paras pyöräilykaupunki maailmassa.

“Poistuvatko suomukset hitaasti silmistäsi? Vai haluatko mieluummin olla sokea ja jättää sen huomiotta, koska MSM ei raportoi siitä? Kuinka monta WEF-mainosvideota sinun on vielä katsottava, ennen kuin huomaat, että kyseessä ei ole pelkkä peli, vaan erittäin vakava? kysyy entinen asianajaja Carine Knapen kommenteissa.

Kansanedustaja Pepijn van Houwelingen lisää: “Et omista mitään ja olet onnellinen! Autonomistuksen loppu ja “15 minuutin kaupunkien” alku eivät ole kaukana. Mutta älkää huoliko ihmiset, vaan pyöritelkää sen kanssa, loppujen lopuksi kaikki on vain salaliittoteorioita!”

WEF:n nuori globaali johtaja Ida Auken: ”Jos saat ihmiset jakamaan auton, voit viedä monia autoja pois tieltä. Mielenkiintoinen asia tekniikassa on, että se tekee jakamisesta nautintoa, ei taakkaa. Jos voit käyttää vain naapurin autoa, koska sinulla on älypuhelin ja sovellus, eikä sinun tarvitse edes tuntea naapuria päästäksesi hänen autoonsa, tai jos voit löytää tapoja kimpoaa…”