Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Nämä 13 maata allekirjoittivat juuri sopimuksen maailmanlaajuisen nälänhädän aiheuttamisesta käytännössä tuhoamalla elintarvikehuollon

3 min read
Nämä 13 maata allekirjoittivat juuri sopimuksen maailmanlaajuisen nälänhädän aiheuttamisesta käytännössä tuhoamalla elintarvikehuollon

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/r2gy

Yhdysvallat ja seuraavat 12 maata ovat kaikki allekirjoittaneet sopimuksen, joka käytännössä tuhoaa maatalouden maailmanlaajuisesti ja aiheuttaa nälänhätää ja sukupuuttoa:

 • Argentiina
 • Australia
 • Brasilia
 • Burkina Faso
 • Chili
 • Tšekin tasavalta
 • Ecuador
 • Saksa
 • Panama
 • Peru
 • Espanja
 • Uruguay
7 lukukertaa

Pelkästään Australian, Brasilian ja Yhdysvaltojen lihantuotannon menetys riittäisi näkemään lukemattomia ihmisiä nälkään, puhumattakaan kaikesta muusta näissä kolmessa maassa kasvatetusta ja kasvatetusta ruoasta.

Ilmastohuijauksen takana olevat globalistit mainitsevat “ilmastonmuutoksen” ja “ilmaston lämpenemisen” syinä, miksi tällaisiin rajuihin toimenpiteisiin pitäisi ryhtyä. He ajavat ajatusta, että maatalouden, mukaan lukien eläinjalostuksen, pitäisi lopettaa, jotta eläinten ilmavaivat eivät lämmittäisi ympäristöä.

“Suhtaudun myönteisesti kansainvälisen yhteisön yhteiseen sitoutumiseen maatalouden metaanipäästöjen vähentämiseen keinona saavuttaa tavoitteet, jotka allekirjoitimme Pariisin ilmastosopimuksessa”, Espanjan maatalous-, kalastus- ja elintarvikeministeri Luis Planas sanoi lausunnossaan. .

Marcelo Mena, Global Methane Hubin toimitusjohtaja, on luonnollisesti samaa mieltä.

“Ruokajärjestelmät ovat vastuussa 60 prosentista metaanipäästöistä”, Mena selitti tiedotteessaan.

Ilman maatiloja ei ole ruokaa

Varapresidentti Kamala Harris itse antoi viikonloppuna julkilausuman, jossa vaadittiin ”vähennystä”. Tämä voidaan saavuttaa osittain tuhoamalla maailmanlaajuisen elintarvikevarannon.

Viimeisin versio ilmaston lämpenemisestä kertovasta kertomuksesta on, että ruoka itse on syy. Ilmeisesti koko maailman täytyy palata metsästäjä-keräilijäyhteiskuntaan, jossa on hyvin vähän ihmisiä, jotta planeetta “jäähtyisi” ja palaisi “normaaliin”.

“Metaanin vähentäminen on nopein tapa vähentää ilmaston lämpenemistä lyhyellä aikavälillä”, väittää entinen wannabe-presidentti John Kerry, joka on edelleen yksi ilmaston lämpenemispropagandan äänekkäimmistä levittäjistä.

”Ruoka ja maatalous voivat edistää vähämetaanista tulevaisuutta parantamalla viljelijöiden tuottavuutta ja kestävyyttä. Toivotamme tervetulleeksi maatalousministerit, jotka osallistuvat Global Methane Pledge -lupauksen täytäntöönpanoon.

Muuten, osa Global Methane Pledge -sitoumusta sisältää maailman siirtämisen aidosta ruoasta, kuten naudanlihasta ja kanasta, sirkat ja hyönteisten toukkia, jotka ovat myrkyllisiä eivätkä ravitse ihmisille.

Kuten voit selvästi nähdä jatkuvasta inflaatiotrendistä, joka on kuin hidastettua hyperinflaatiota, olemme saavuttamassa pisteen, jossa liha ja ruoka yleensä muuttuvat niin kohtuuttomaksi keskivertoihmiselle, että monilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla hyönteisiä, olettaen he haluavat jatkaa elämäänsä sellaisessa maailmassa.

”Tästä kielestä voidaan päätellä, että muun muassa harkitaan suuren osan nauta- ja lypsykarjasta, sian- ja kananlihasta, joista populaatioiden proteiinit ovat riippuvaisia, korvaamista hyönteisten toukilla, jauhomatoilla, sirkat jne. ”, kertoo toimittaja Leo Hohmann siitä, mitä Global Methane Pledge tarkoittaa.

“YK, Maailman talousfoorumi ja muut kansalaisjärjestöt ovat edistäneet lihatonta ruokavaliota ja hyönteisproteiinien kulutusta jo vuosia, ja miljardöörit ovat investoineet Illinoisiin, Kanadaan ja Alankomaihin rakennettaviin valtaviin hyönteistehtaisiin, joissa jauhomatoja, sirkat ja muita hyönteisiä Prosessoidaan lisäaineina elintarvikkeisiin, usein ilman selkeitä etikettejä, jotka kertovat ihmisille tarkalleen, mitä he syövät.”

Olemmeko edelleen yllättyneitä siitä, että johtajamme haluavat tappaa meidät tuhoamalla elintarvikevarannon?