Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tutkijat sanovat, että geotekniikan temppu lämpöaallon jäähdyttämiseksi Kaliforniassa voi nostaa lämpötiloja Euroopassa

2 min read
Tutkijat sanovat, että geotekniikan temppu lämpöaallon jäähdyttämiseksi Kaliforniassa voi nostaa lämpötiloja Euroopassa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/9e2p

Elintarvikeviranomaiset varoittavat, että geotekniikan menetelmät, jotka on tarkoitettu jäähdyttämään lämpötiloja Kaliforniassa, voivat laukaista helleaallon Euroopassa.

7 lukukertaa

Washingtonin yliopiston tutkijat suihkuttivat viime kuussa heijastavia aerosoleja (chemtraileja) pilviin valtameren yli San Franciscon lahden lähellä jäähdyttämään alla olevaa pintaa. Käytäntöä kutsutaan “meren pilvien kirkkaamiseksi”, kirjoittaa Jamie White .

Mutta Nature Climate Change -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että vaikka kokeellinen geotekniikan temppu voi merkittävästi vähentää lämpöaltistusta alueella, “samat interventiot vuosisadan puolivälin lämpenemisen aikana voisivat vähentää lämpöstressiä Yhdysvaltojen länsiosassa ja koko maailmassa. minimaalisesti vähentää tai jopa lisätä.”

“Se osoittaa, että meren pilvien poistaminen voi olla erittäin tehokasta Yhdysvaltojen länsirannikolla, jos se tehdään nyt, mutta se voi olla tehotonta siellä tulevaisuudessa ja aiheuttaa helleaaltoja Euroopassa”, sanoi tiimin johtaja ja merentutkija Jessica Wan UC San Diegosta Vartija .

Kaupungin viranomaiset keskeyttivät kokeilun myöhemmin terveyssyistä.

Tutkimuksen taustalla olevat tutkijat varoittivat, että sääntelyn puute voi pahentaa ympäri maailmaa käynnissä olevien kokeellisten geoinsinööriprojektien vaikutuksia.

Uit The Guardian :

Tutkimuksen kirjoittajat sanoivat havainnot “pelottavina”, koska maailmassa on vain vähän tai ei ollenkaan säännöksiä, joilla estetään tekniikan alueelliset sovellukset, meripilvien kirkastaminen, joka sisältää heijastavia aerosoleja (yleensä merisuolan tai merisuihkeen muodossa) stratokumulusissa. yllä olevat pilvet suihkutetaan valtamereen heijastamaan enemmän auringonsäteilyä takaisin avaruuteen.

Asiantuntijat ovat sanoneet, että hallinnan puute tarkoittaa, että yksittäisiä maita, kaupunkeja, yrityksiä tai edes varakkaita yksilöitä ei juurikaan estä yrittämästä mukauttaa paikallista ilmastoaan, vaikka tämä tapahtuisi muualla asuvien ihmisten kustannuksella, mikä voi johtaa kilpailuun ja konflikteihin. interventioiden yli.

Viimeaikainen jyrkkä maapallon lämpötilojen nousu on saanut jotkin tutkimuslaitokset ja yksityiset organisaatiot tutkimaan aiemmin käytännössä tabuina pidettyä geotekniikan tutkimusta.

Australiassa tutkijat ovat testanneet meren pilvien kirkastusstrategioita vähintään neljän vuoden ajan yrittääkseen jäähdyttää Great Barrier Reefiä ja hidastaa sen valkaisua.

Aiemmin tänä vuonna Washingtonin yliopiston tutkijat suihkuttivat merisuolahiukkasia käytöstä poistetun lentotukialuksen , USS Hornetin, ohjaamosta, joka oli telakoituna Alamedaan San Franciscon lahdella. Paikallinen hallitus keskeytti tämän kokeen arvioidakseen, sisältääkö sumu kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa terveysriskin lahden alueella asuville ihmisille tai eläimille.

Ironista.

Liberaalit aloitteet sään manipuloimiseksi ilmastonmuutoksen (ilmaston lämpenemisen) torjumisen nimissä johtavat itse asiassa siihen ilmiöön, jota he yrittävät torjua.

On melkein kuin sään manipulointi yrittäessään leikkiä Jumalaa ei olisi hyvä idea tai jotain.