Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Vernon Coleman: Tämä on tulevaisuutesi

3 min read
Vernon Coleman: Tämä on tulevaisuutesi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/yixs

10 lukukertaa

Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja suuressa osassa Eurooppaa on vaalivuosi. Riippumatta siitä, kuka voittaa, oikeisto- tai vasemmistopuolueet, olemme matkalla kohti nollaverkkoa ja suurta uudelleenkäynnistystä – vaikka tulevaisuus koittaa nopeammin, jos vasemmistohallitukset pääsevät valtaan. Tohtori Vernon Coleman tiivistää, mitä meillä on odotettavissa.
Tämä on suurten vaalien vuosi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja suuressa osassa Eurooppaa, kirjoittaa tohtori Vernon Coleman .

Sillä ei kuitenkaan ole väliä, kuka vaalit voittaa, vaikka tulevaisuus koittaa nopeammin, jos vasemmistohallitukset pääsevät valtaan.

Olemme menossa kohti nettonollaa ja suurta uudelleenkäynnistystä (Great Reset).

Mitä tahansa valheita meille kerrotaankin, tätä voimme odottaa:

Rakennetaan lisää 15 minuutin kaupunkeja, joissa asuminen tapahtuu kerrostaloissa. Jokaisen 15 minuutin kaupungin ruoka kasvatetaan paikallisilla, sisätiloissa sijaitsevilla maatiloilla.

Otetaan käyttöön sosiaaliset luottojärjestelmät. (Lue “Sosiaalinen luotto: painajainen kadullasi” saadaksesi selville, mitä tämä tarkoittaa sinulle).

Terveydenhuoltoa on yhä vähemmän saatavilla – lukuun ottamatta rokotusohjelmia, joita laajennetaan.

Kauppaan tai julkiseen rakennukseen päästäkseen sinun on vilautettava älypuhelintasi tunnistaaksesi itsesi (kaikki ne ihmiset, jotka käyttävät älypuhelimiaan kahvin maksamiseen, ovat johtaneet tähän).

Yleisesti ottaen sää on kylmempi ja kosteampi, koska geotekniset laitteet estävät auringon paisteen. (etsi netistä hakusanalla “radiation management”, jos et usko minua).

Perinteiset maatilat menevät konkurssiin ja suljetaan ja maatalouteen käytetystä maasta tulee jätettä.

Eutanasiasta tulee laillista kaikkialla – ja sitä mainostetaan voimakkaasti. Monissa sairaaloissa lääkärin avustaman itsemurhan “vapaaehtoisuus” katoaa hiljaa, kun vanhukset, sairaat, mielisairaat, vammaiset ja köyhät tapetaan hiljaa. (Jos haluat lisätietoja heidän pahasta eutanasia-suunnitelmastaan, lue: Jack Kingin kirjoittama ‘He haluavat tappaa meidät’. KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi tämän voimakkaan ja tärkeän kirjan ja levitä sitten sanaa mahdollisimman monelle ihmiselle totuuden levittämiseksi).

Eläkeikä nousee, eikä kukaan saa valtion eläkettä ennen kuin on pitkälle yli 70-vuotias. Useimmat työikäiset eivät saa lainkaan eläkettä.

Matkustamisesta tulee yhä vaikeampaa ja kalliimpaa. Tiemaksut otetaan käyttöön autoilijoiden lannistamiseksi ja kuorma-autojen hintojen nostamiseksi. Uusia kerrostaloja rakennetaan parkkipaikoille ja huoltoasemille. Jäljelle jäävät pysäköintipaikat ovat maksullisia vain erityisellä sovelluksella, ja paikoista tulee yhä pienempiä, jotta isojen autojen omistaminen ei enää houkuttelisi. Lomailua lannistetaan. Nykyään matkustajia kehotetaan saapumaan lentokentälle kolme tuntia ennen lentoaikaa. Tämä pahenee entisestään.

Lakoista tulee säännöllisiä ja tavallisia, kun ammattiliitot käyttävät valtaansa häiritäkseen ja vahingoittaakseen ja pakottaakseen meidät Suureen uudelleenkäynnistykseen.

Verot nousevat vääjäämättä. Ja uusia veroja ja maksuja tulee lisää ja lisää. Hallitukset tulevat tarvitsemaan valtavia rahamääriä maksaakseen nettonollasta. Ja me maksamme sen hinnan. Uberrikkaat ja muut kuin kotimaassa asuvat miljonäärit eivät maksa lisää veroja. Jos he tuntevat olonsa uhatuksi, he yksinkertaisesti lähtevät maasta. Keskiluokka ja nouseva keskiluokka tuhoutuvat.

Säästäjät ja sijoittajat joutuvat säästöjen kohteeksi ja maksavat ylimääräisiä veroja. Säästämisen kannustin katoaa. Muistakaa: ette omista mitään (ja olette onnettomia).

Asuntojen paikalliset verot nousevat jyrkästi. Omakotitaloille ja puutarhoille asetetaan erityisveroja, jotta ihmisten on pakko muuttaa uusien kaupunkien uusiin kerrostaloasuntoihin.

Jokainen, joka tekee töitä, tulee olemaan köyhempi kuin ennen. Ainoat ihmiset, jotka selviytyvät mukavasti tulevaisuuteen, ovat ne, jotka saavat etuuksia ja joiden energiakustannukset maksetaan (työssä käyviltä köyhiltä otetuilla veroilla).

Poliisi käyttää yhä vähemmän aikaa rikosten pysäyttämiseen ja yhä enemmän aikaa viranomaisten arvostelijoiden pidättämiseen.

Riippumattomat verkkosivut ja -alustat internetissä suljetaan.

Maahanmuutto lisääntyy valtavasti.

Iso-Britannia liittyy tosiasiallisesti uudelleen fasistiseen, epädemokraattiseen EU:hun, ja Brexit-kansanäänestys kumotaan vastoin kansan tahtoa.

Muistakaa, että tämä kaikki tapahtuu, ellemme pysäytä sitä. Eikä äänestäminen muuta mitään. Pysäyttääksemme sen, mitä tapahtuu, meidän on kerrottava useammille ihmisille, mitä tapahtuu, ja mikä tärkeintä, miksi se tapahtuu. Käymme informaatiosotaa. Meidän on vaadittava rehellisiä tiedotusvälineitä ja painostettava epärehellisiä poliitikkoja. Jakakaa totuus mahdollisimman laajasti. Selittäkää Great Reset ja selittäkää, että ilmastonmuutos ja nettonolla ovat massiivista huijausta.

Aikaa ei ole enää paljon jäljellä.