Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Kaikki yhteiskunnassamme on tarkoitettu saamaan meidät uskomaan propagandaan

4 min read
Kaikki yhteiskunnassamme on tarkoitettu saamaan meidät uskomaan propagandaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/g37g

Kyse ei ole niinkään siitä, että ihmiset uskovat valtavirran propagandan maailmankuvaan, koska ihmiset ovat tyhmiä tai koska ihmiset ovat itsekkäitä. Ihmiset uskovat vallitsevan propagandan maailmankuvaan pääasiassa siksi, että ihmiset ovat laiskoja.

6 lukukertaa

Tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö ihmiset tekisi tarpeeksi töitä tai eivät olisi tarpeeksi kiireisiä. ihmiset nukkuvat vähemmän kuin kaikki muut kädelliset maapallolla, ja maailma olisi todennäköisesti parempi, jos lajimme ottaisi sen rauhallisesti. Kun sanon, että ihmiset ovat laiskoja, tarkoitan, että olemme laiskoja ajattelijoita, kirjoittaa Caitlin Johnstone .

Ja olemme laiskoja ajattelijoita syistä, jotka eivät todellakaan ole meidän syytämme. Ihmisaivot on ohjelmoitu valitsemaan kognitiivinen helppous , mikä tarkoittaa, että meillä on taipumus suosia ajattelupolkuja, jotka vaativat vähemmän henkistä vaivaa energian säästämiseksi – luultavasti siksi, että evoluutionaariset esi-isämme tarvitsivat kaiken henkisen energiansa tärkeisiin asioihin, kuten ruoan löytämiseen ja sapelihammastiikerien välttämiseen. .

Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi huono, aivomme on myös kytketty ylläpitämään olemassa olevaa maailmankuvaamme , joten kognitiivisen mukavuuden laiskasta mieltymyksestämme muodostamamme näkökulmat pysyvät paikoillaan ja päinvastaiset todisteet usein hylätään. Siksi tosiasiat eivät yleensä muuta ihmisten mielipiteitä .

Tämä laiska taipumus valita kognitiivinen mukavuus ja puolustaa tämän taipumuksen tuloksena rakentamiamme maailmankatsomuksia on se, mikä aiheuttaa vahvistusharhaa , koska on helpompi uskoa asioita, jotka haastavat olemassa olevat käsityksemme maailmasta, kuin uskoa sellaisiin heikentää maailmankuvaamme.

Jos kuulut niihin, jotka ovat siirtyneet täysin uskomasta valtavirran propagandan maailmankatsomukseen, ymmärtämään, että kaikki, mitä olet opetettu uskomaan maailmasta, on valhetta, tiedät kuinka epämukavaa ja häiritsevää tämä muutos voi olla. Psyykemme on suunniteltu välttämään tuota työtä ja epämukavuutta, samalla tavalla kuin vastustamme säännöllistä harjoittelua, vaikka tiedämme, että se on meille hyväksi – mikä on myös tilanne, koska oli aika, jolloin energiansäästö oli hyödyllistä eloonjäämisen kannalta. lajimme, mikä aiheutti mukautuvan mieltymyksen lepoon rasituksen sijaan.

Tätä aivomme häiriötä käyttävät hyväkseen propagandistit, jotka tarjoavat meille valtaa palvelevaa tietoa maukkaalla ja helposti sulavalla tavalla. Näet tämän heti, kun katsot Fox News tai MSNBC; molemmat kanavat ovat jatkuvaa propagandaa, joka edistää Yhdysvaltojen keskitetyn imperiumin informaatioetuja, ja eroavat toisistaan ​​vain sen tyyppisessä vahvistusharhassa, johon niillä on tarkoitus vedota.

Piilaakso vahvistaa tätä dynamiikkaa sosiaalisen median algoritmeilla, jotka jakavat ihmiset itseään vahvistaviin kaikukammioihin , joissa imperiumin propaganda voidaan helposti työntää heidän kurkkuunsa ilman, että he osoittavat suutuntumarefleksiä.

Siten suostumus tuotetaan jättimäiselle globaalille valtarakenteelle propagandan avulla , joka hyödyntää tietoisuudessamme kehittyneitä kognitiivisia ennakkoluuloja evoluution ehdollistamisen seurauksena olosuhteissa, jotka eivät enää koske ihmisen elämää nykymaailmassa. Meidän ei enää tarvitse etsiä kognitiivista mukavuutta ja ylläpitää maailmankatsomuksiamme säästääksemme henkistä energiaa kiireellisempiin asioihin, kuten esihistoriallisten petoeläinten ja muiden nyt kadonneiden eksistentiaalisten vaarojen välttämiseen.

Itse asiassa olemassaolomme lajina nykyaikana on jopa uhattuna nuo muinaiset mukautukset. Se, että meitä ohjaavat nykyään psykologisesti massiivisesti maailmankatsomukset, jotka tukevat status quoa, joka tuhoaa biosfäärimme ja johdattaa meidät ydinvoimalaan voimme lopettaa vallankumouksen propagandoinnin ja alkaa käyttää numeroidemme voimaa pakottaaksemme lopettamaan tämän status quon.

Kaikki tässä dystopisessa sivilisaatiossa on pinottu tätä vastaan. Uutismediamme. Meidän viihdettä. Vallitseva kulttuurimme. Se kaikki on suunniteltu estämään meitä ymmärtämästä totuutta kansakunnastamme, hallituksestamme, yhteiskunnastamme ja maailmastamme, koska jos me kaikki ymmärtäisimme selvästi, kuinka pahasti voimakkaat ovat pilaneet meidät koko ajan, niin voimakkaat eivät millään tavalla ymmärtäisi. pysyä vallassa.

Joten evoluution ehdollisuutemme on meitä vastaan ​​tässä vaiheessa, kuten koko sivilisaatiomme. Mutta se ei tarkoita, että se olisi mahdotonta. Aivan kuten tiedämme, että on mahdollista laihtua ja saada kuntoa, vaikka evoluution ehdollisuutemme käskee meitä syömään mahdollisimman paljon kaloreita ja viettämään mahdollisimman paljon aikaa lepäämällä, ja vaikka jokainen yhteiskuntamme käski meitä kuluttamaan. , kuluttaa, kuluttaa, on myös mahdollista voittaa selkeän maailmankuvan muodostumisen esteet. Voimme siirtää kehomme terveytemme esteiden ohi, koska olemme älykäs laji ja haluamme parasta itsellemme, ja voimme siirtää ajatuksemme propagandamatriisista pakenemisen esteiden ohi olennaisesti samalla tavalla.

Tulevat vuodet ratkaisevat, jääkö ihmiskunta vanhoihin eläinolosuhteisiinsa loukkuun vai ylittääkö se toimintakyvyttömyytensä ja tuleeko siitä tietoinen laji. Henkilökohtaisesti uskon, että meillä on vapaus mennä kumpaan tahansa suuntaan. On todella meistä kiinni, haluammeko jatkaa tätä seikkailua vai emme.