Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

LGBTQ-propaganda: Sopiiko järkyttävä LEGO Pride -video todella lapsille?

1 min read
LGBTQ-propaganda: Sopiiko järkyttävä LEGO Pride -video todella lapsille?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/2sqe

9 lukukertaa

Tanskalainen LEGO valmistaa pääasiassa leluja lapsille. Nyt niin sanotussa “Pride-kuukaudessa” se julkaisee klipin drag queeneista ja turreista. Mitä tuon pitäisi tarkoittaa? Haluaako leluvalmistaja käyttää kaikkea voimaa vieraannuttaakseen asiakaskunnan moton “Go woke, go broke” mukaisesti?

Tanskalainen leluvalmistaja LEGO voi olla todella tyytyväinen. Kasvavasta digitalisaatiosta ja videopelien valtavasta määrästä huolimatta yritys on viime vuosina kyennyt moninkertaistamaan myyntinsä ja tekemään myös hyvää tulosta. Mutta nyt suosittujen rakennuspalikoiden valmistajaa (jolla ei ollut niitä lapsena laatikoita täynnä?) uhkaa konservatiivinen vastareaktio. Syy? Woke video, jossa on drag queeneja ja turreja.

X:ssä (entisessä Twitterissä) ja muussa sosiaalisessa mediassa on jo närkästyksen myrsky. Tämä saattaa vahingoittaa yhtiön tasetta. Sillä kuten joku äskettäin totesi: Kun vasemmistolaiset haluavat kieltää kappaleen, se nousee listan ykköseksi – mutta kun yritys hyppää “woke“-vaunuun ja mainostaa sellaista olutta, myyntiluvut ja osakekurssit romahtavat.

Lähde