Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

McDonald’s myöntää, että asiakkaat hylkäävät feikkilihaa sisältävät hampurilaiset

2 min read
McDonald’s myöntää, että asiakkaat hylkäävät feikkilihaa sisältävät hampurilaiset

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/vfna

McDonald’s on päättänyt olla tuomatta takaisin keinotekoista lihaa sisältävää McPlant-hampurilaista pettymyksen jälkeen San Franciscossa ja Dallasissa. McDonald’sin Yhdysvaltain presidentti Joe Erlinger paljasti tämän Wall Street Journal Global Food Forumissa ja huomautti, että hampurilainen ei ollut menestys kummallakaan markkinoilla. Hän korosti, että amerikkalaiset kuluttajat eivät etsi kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja McDonald’sissa, vaan suosivat sen sijaan tuotteita, kuten perunoita, 5 dollarin ateriatarjouksia ja tuoreita voileipiä.

5 lukukertaa

Vaikka kasviperäiset tuotteet ovat toistaiseksi pois valikoimasta, Erlinger vihjasi, että salaatit voivat palata, jos kysyntä piristyy. McDonald’s keskittyy kanaan suuren kysynnän vuoksi ja myy tällä hetkellä enemmän kanaa kuin naudanlihaa, raportoi Greatgameindia .

McDonald’s tarjoaa uusia tarjouksia, kuten 5 dollarin paketin ja ilmaisia ​​perunoita perjantaisin houkutellakseen asiakkaita takaisin inflaatiohaasteiden keskellä.

McPlantin hampurilaistestin epäonnistumisen jälkeen San Franciscossa ja Dallasissa McDonald’sin johtaja on sanonut, ettei yhtiö aio ottaa uudelleen käyttöön kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja.

“Se ei ollut menestys kummallakaan markkinoilla”, McDonald’sin Yhdysvaltain presidentti Joe Erlinger sanoi keskiviikkona Wall Street Journal Global Food Forumissa Chicagossa.

Erlinger totesi, että amerikkalaiset kuluttajat eivät tule McDonald’siin pyytämään McPlant-hampurilaista tai muita kasvipohjaisia ​​proteiineja. Ketju työskenteli aiemmin Beyond Meatin kanssa McPlant-hampurilaisten ja nuggettien valmistuksessa.

“Jos ihmiset todella haluavat salaatteja McDonald’sista, otamme mielellämme salaatteja markkinoille”, Erlinger sanoi. “Mutta kokemuksemme on osoittanut, että tämä ei ole sitä, mitä kuluttajat etsivät McDonald’sista.” Sen sijaan kuluttajat etsivät perunoita, 5 dollarin ateriatarjouksia ja kuumia, tuoreita voileipiä, hän lisäsi.

Tiistaina 25. kesäkuuta McDonald’s esitteli virallisesti 5 dollarin pakettinsa, jonka odotetaan kestävän noin neljä viikkoa. Tarjoukseen sisältyy McChicken tai McDouble, pienet perunat, pieni juoma ja neliosainen McNugget-ateria.

Kilpailussa arvoaterioista McDonald’s luottaa muuhun kuin vain nippuun saadakseen takaisin nousevan inflaation vuoksi menetetyt asiakkaat. Ravintola tarjoaa myös ilmaisia ​​perunoita joka perjantai vuoden 2024 loppuun asti, kunhan asiakkaat ostavat vähintään 1 dollarin mobiilisovelluksen kautta.

Muut ruokajättiläiset, kuten Wendy’s, Burger King ja Starbucks, ovat myös käynnistäneet myynninedistämiskampanjoita houkutellakseen asiakkaita palaamaan.

Samaan aikaan McDonald’s ilmoitti keskittyvänsä kanaan proteiinin kysynnän kasvaessa.

“Brändinä myymme nykyään enemmän kanaa kuin naudanlihaa”, sanoi Erlinger, joka oli 30-vuotias aloittaessaan työskentelyn johtajana McDonald’sissa Chicagossa. “Olemme valmiita palvelemaan tätä trendiä hyvin ja siihen panostamme.”

Äskettäin GreatGameIndia raportoi, että uusi tutkimus, joka julkaistiin maanantaina The Lancet Regional Health – Europe -lehdessä ja jota johti Renata Levy São Paulon yliopistosta, yhdistää ultraprosessoidut kasviruoat sydänsairauksiin ja ennenaikaiseen kuolemaan.

Lähde