Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Onko ruokamme mukana rokotteita?

5 min read
Onko ruokamme mukana rokotteita?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/f063

9 lukukertaa

Aiemmissa artikkeleissani tarkastelimme maanviljelijöiden vastaista maailmanlaajuista sotaa, Great Food Resetiä ajavia järjestöjä, taktiikkaa, jolla nämä muutokset yllyttivät yleisöön, ja käynnissä olevia projekteja, joilla pyritään estämään terveellisten, maatilatuoreiden elintarvikkeiden saatavuus . Tänään perehdymme elintarvikehuollon kiistanalaiseen rokotteisiin.

Tarkkaa tietoa tästä aiheesta ei ole helppo löytää. USDA:ta ja lääkekehittäjiä ei vaadita julkaisemaan tietoja kehitysvaiheessa olevista eläinlääkkeistä, joten riippumattomat etsivät jäävät etsimään vertaisarvioituja papereita, yliopistojen julkaisuja, USDA-sopimuksia, apurahailmoituksia, yritysten valkoisia papereita ja yliopistojen verkkosivustoja. oppia mitä on horisontissa. Tämä järjestelmä on kaukana läpinäkyvästä, ja suoraan sanottuna en usko, että se on sattumaa.

Ennen kuin rokoteteknologiaa käytetään ihmisiin, sitä kokeillaan yleensä ensin eläinlääkintämarkkinoilla uskomattoman löyhien määräysten vuoksi. Tämän tietäen ei pitäisi olla yllätys, että ruoka-eläimemme olivat saaneet mRNA-injektiota vuosia ennen Covid-rokotteen käyttöönottoa.

Vuoden 2014 tienoilla USDA myönsi ehdollisen lisenssin mRNA-rokotteelle käytettäväksi sioissa sianepidemian ripuliviruksen varalta. Tämä vastaa hätäkäyttölupaa ja kiertää USDA:n rokotteiden lisensointi- ja lupaprosessin.

Vuonna 2015 Merck osti Harrisvaccinesin ostaakseen RNA-alustan. Merckin vuoden 2015 lehdistötiedotteessa todettiin, että tämä “RNA Particle -teknologia… edustaa läpimurtoa rokotteiden kehittämisessä. Siinä on myös erittäin monipuolinen tuotantoalusta, joka pystyy kohdistamaan monenlaisiin viruksiin ja bakteereihin. Taudinaiheuttajat kerätään tilalta, ja tietyt geenit sekvensoidaan ja liitetään RNA-partikkeleihin, jolloin turvalliset, tehokkaat rokotteet pystyvät tarjoamaan laumakohtaisen suojan.

Vuonna 2018 esitelty Sequivity on Merckin RNA-rokotealusta, joka on rakennettu Harrisvaccines-teknologiaan. Nämä RNA-injektiot ovat jo käytössä sioilla. Ne on räätälöity eri viruksia varten, eikä jokaiselle räätälöitylle injektiolle tehdä uusia turvallisuustestejä. uudet formulaatiot otetaan käyttöön välittömästi. Supermarketista syömäsi sianliha on jo todennäköisesti hoidettu näillä geeniterapioilla.

Vuonna 2016 BioNtech ja Bayer tekivät yhteistyötä kehittääkseen eläinlääkinnällisiä mRNA-rokotteita käyttämällä Bayerin eläinlääketieteellistä tietämystä ja BioNtechin MRNA-alustaa (jota käytettiin Pfizer Covid -rokotteessa). Ottaen huomioon kehitysvaiheen väliset vuodet, lähitulevaisuudessa saattaa julkaista monia uusia mRNA-injektioita.

Lokakuussa 2021 Iowan osavaltion yliopisto aloitti projektin, jossa testataan uutta mRNA-rokottetta lehmien RSV-infektioita vastaan, ihonalaisen implantin muodossa, joka vapauttaa jatkuvasti mRNA:ta lehmään. Selvityksen arvioitu valmistumisaika on 2026.

Jos luulet, että mRNA-rokotteet ovat ainoa ongelma, ajattele uudelleen: Frontiers in Veterinary Science -lehdessä vuonna 2021 julkaistun paperin mukaan DNA-, RNA– ja rekombinanttivirusvektorirokotteet ovat kaikki kehitteillä. Niitä mainostetaan nopeaan käyttöönotettaviksi: ei ole aikaa ärsyttäviin turvallisuustesteihin, saati aikaa nähdä, kärsivätkö näiden eläinten lihaa syövät ihmiset pitkäaikaisista terveysvaikutuksista. Lehti huomauttaa myös, että viljellyt lohet saavat jo useita DNA-injektioita eri sairauksien vuoksi.

Merck’s Veterinary Manualin mukaan kokeellisia DNA-rokotteita on valmistettu lintuinfluenssaa, raivotautia, naudan viraalista ripulia, sian herpesvirusta, naudan herpesvirus-1:tä, suu- ja sorkkatautia ja muita eläinlääkintäviruksia vastaan.

Kaikki tämä herättää kysymyksen: voivatko DNA-rokotteet muuttaa eläimen tai ihmisen geneettistä koodia? Vuonna 2017 julkaistun Modernan valkoisen kirjan nimeltä mRNA Vaccines: Disruptive Innovation in Vaccination mukaan ” DNA-rokotteisiin liittyvä keskeinen haaste on, että niiden on tunkeuduttava solun ytimeen… Kun DNA-rokotteet ovat ytimessä, ne voivat muuttaa ihmisen DNA:ta pysyvästi. ”

Voivatko eläimille annetut geneettiset ruiskeet vaikuttaa henkilöön, joka kuluttaa eläinperäistä tuotetta? Kiinalaiset tutkijat ovat julkaisseet tutkimuksen , jossa mRNA:ta sisältävää maitoa ruiskutettiin hiirten suolistoihin. mRNA imeytyi onnistuneesti ruoansulatuskanavan läpi ja tuli aktiiviseksi heidän kehossaan. Tutkijat aikovat seurata versiota, jossa hiirille ruokitaan mRNA:ta ruiskeen sijaan, ja artikkelinsa päätelmissä he ovat sitä mieltä, että “Lähitulevaisuudessa maidosta peräisin oleviin eksosomeihin perustuva mRNA:n kuljetusjärjestelmä toimii alusta mRNA-terapeuttisten lääkkeiden kehittämiselle.”

Tiedämme, että ihmisen rintamaito oli kontaminoitunut mRNA-lipidinanohiukkasilla Covid-19-injektioiden jälkeen. Tämä herättää huolta Iowan osavaltion hankkeessa, joka kehittää jatkuvasti vapauttavaa RNA-implanttia lehmille. Kuinka olemme varmoja, ettei se päätyisi maidon tarjontaan?

Eläinten rokotteiden ulkopuolella on vihannesten raja, joka on geenimanipuloitu toimittamaan mRNA:ta jokaiselle niitä syövälle ihmiselle. National Science Foundation rahoittaa yhtä useista tutkimuksista, joissa käytetään kasveja, kuten salaattia ja pinaattia, luomaan mRNA-geenihoitoja, jotka tulevat ihmiskehoon, kun kasvi syödään. Kasvipohjainen immunisaatiokokeilu alkoi yli kaksi vuosikymmentä sitten: Vuonna 2002 Prodigene-niminen yritys sai miljoonien dollarien sakot, kun sen rokotetta tuottava GMO-maissi saastutti 500 000 puntaa soijapapuja.

RNAi-torjunta-aineet ovat myös merkittävä riski ihmisten terveydelle. Nämä GMO-kasveilla käytettävät sumutteet on suunniteltu elävien organismien geneettiseen muuntamiseen maatalousympäristössä. RNAi-suihkeet voivat puhaltaa vapaasti tuulessa, saastuttaen valtavia alueita hedelmällistä viljelysmaata ja muuten puhtaita viljelykasveja, mikä saattaa aiheuttaa monille lajeille geneettisiä modifikaatioita aiotun kohteen ulkopuolella ja jopa muuttaa myötätuulessa kasvatettuja luomuvihanneksia. Vuonna 2017 EPA hyväksyi Monsanton ja Dow’n RNAi Smartstax PRO -maissin, jonka osuus on nyt jopa 17 prosenttia Yhdysvalloissa viljellystä maissista, joten maissi, jota syöt tortillalastuissa ja muissa jalostetuissa ruoissa, saattaa hyvinkin sisältää tämän geenin. äänenvaimennustekniikka.

Jonathan R. Lathamin ja Allison K. Wilsonin Bioscience Research Projectin raportissa todetaan RNAi-suihkeiden mahdollisesti aiheuttamien geneettisten vaurioiden vaarasta ihmisille ja eläinlajeille, että “nisäkkäiden ruuansulatus on monimutkainen prosessi, jossa ruokamolekyylejä viedään kehoa useilla reiteillä. Nisäkkäillä on osoitettu, että jotkin näistä reiteistä sallivat makromolekyylien, kuten DNA:n ja ehjien proteiinien, pääsyn verenkiertoon rajoitetusti. Näin imeytyneet makromolekyylit voivat päästä sisäelimiin, lihaskudokseen ja jopa alkioihin. Ainakin joissakin kudoksissa vieras DNA pääsee yksittäisten solujen ytimiin. Kirjoittajat huomauttavat myös, että “pitkän dupleksoidut dsRNA:t on aiemmin hylätty lääkehoitoina siitä syystä, että ne aiheuttavat sivuvaikutuksia pienillä annoksilla. Analyysimme perusteella vaikuttaa epätodennäköiseltä, että niiden turvallista sisällyttämistä elintarvikkeisiin voidaan perustella vakuuttavasti.”

Livestock Research Innovation Corporationin vuoden 2021 valkoisessa kirjassa ” The Future of Livestock Vaccines ” kirjoittajat arvioivat innostuneesti seuraavaa: “Nykyinen COVID-19pandemia on opettanut meille monia opetuksia, mukaan lukien se, että rokotteiden kehitys-, massatuotanto- ja hyväksymisprosessi rokotteet voitaisiin lyhentää useista vuosista (tai vuosikymmenistä) 8-9 kuukauteen. Tällä on merkittävä ja pitkäkestoinen vaikutus siihen, miten kotieläinrokotteita valmistetaan ja otetaan käyttöön tulevaisuudessa.

He muistuttavat meitä siitä, että “hyvä terveys alkaa bioturvallisuudesta” ja että “pandemian seurauksena yhteiskunta on enemmän sopeutunut One Health -konseptiin, joten karjan rokottaminen nähdään osana laajempaa terveyskuvaa, joka sisältää ihmiset ja ympäristö.”


Julkaistu Creative Commons Attribution 4.0:n kansainvälisellä lisenssillä
Uusintapainosta varten aseta kanoninen linkki takaisin alkuperäiseen Brownstone Instituten artikkeliin ja kirjoittajaan.

Lähde