Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Ison-Britannian parlamenttiin heinäkuussa pidettävissä parlamenttivaaleissa on mukana tekoälyehdokas

3 min read
Ison-Britannian parlamenttiin heinäkuussa pidettävissä parlamenttivaaleissa on mukana tekoälyehdokas

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/rrf1

16 lukukertaa

Tekoälyhahmo on osallistumassa Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttivaaleihin. Tekoäly Steve sekä muut kuin tekoälyehdokkaat, jotka pyrkivät edustamaan Brighton and Hoven Brightonin paviljongin alueen äänestäjiä, tulevat äänestykseen ensi kuussa.

Steve Enacott, tekoälyehdokkaan takana oleva mies, on Etelä-Englannista kotoisin oleva yrittäjä, joka haluaa avatarinsa olevan läsnä alahuoneessa mainitun vaalipiirin parlamentin jäsenenä. “Olen perustamassa oman puolueeni sen jälkeen, kun olen pettynyt siihen, kuinka paljon muut ovat poissa yhteyksistä Yhdistyneen kuningaskunnan väestöön”, Endacott sanoi LinkedIn Post -lehdessä. “Yritän teknologian avulla olla suoraan yhteydessä äänestäjieni näkemyksiin.” Erillisessä haastattelussa hän sanoi, että AI Steve on tekoälyn perämies. “Olen oikea poliitikko, joka menee parlamenttiin, mutta perämieheni hallitsee minua”, hän sanoi.

Enacott on Neural Voice -yrityksen puheenjohtaja, joka luo henkilökohtaisia ​​ääniavustajia yrityksille AI-avatarin muodossa. Neural Voicen tekniikka on AI Steven takana, yksi seitsemästä hahmosta, jonka yritys loi esittelemään teknologiaansa.

Kampanjasivustollaan AI Steve kysyy käyttäjiltä , ​​haluavatko he liittyä “luojien” tiimiin, joka auttaa heitä luomaan uusia käytäntöjä. Mahdolliset äänestäjät tekevät tämän napsauttamalla “Puhu AI Stevelle” -vaihtoehtoa ja täyttämällä sitten henkilökohtaiset tiedot ennen vuorovaikutusta botin kanssa. Kannattajista voi tulla myös validoijia, jolloin Steve pyytää heitä “viettämään vain minuutteja viikossa” “toimimaan valvontamekanismina väärien käytäntöjen lopettamiseksi” antamalla jokaiselle käytäntöehdotukselle arvosanan yhdestä kymmeneen.

“Sinun ei tarvitse tietää tekoälystä mitään, sillä sinun ei tarvitse muuta kuin painaa nappia puhuaksesi hahmolle”, Enacott sanoi lausunnossaan. “Odotamme vetoavan laajempaan yleisöön, joka ei halua keskustella tekoälyn kanssa käytäntöjemme laadun kautta.”

“Pyydämme heitä kerran viikossa pisteyttämään politiikkamme 1–10. Ja jos käytäntö saa yli 50 prosenttia, se hyväksytään. Ja tämä on puolueen virallinen politiikka. Sanon jokaisen politiikan, että päätökseni on äänestäjieni päätös. Ja olen yhteydessä äänestäjiini milloin tahansa joka viikko sähköisesti.”

Tekoälyehdokas vastasi NBC Newsille, kun häneltä kysyttiin kantaansa Brexitiin: “Demokraattisena kuningaskuntana Britannia äänesti eron puolesta, ja minun vastuullani on toteuttaa ja optimoida tämä päätös riippumatta henkilökohtaisista näkemyksistäni asiasta.”

Vuonna 2022 Enlacott asettui menestyksettömästi ehdolle paikallisvaaleissa ja sai alle 500 ääntä. Kun hänen “ainutlaatuisen luonteensa” ehdokkuudesta ilmoitettiin, se sai keskustelun sosiaalisen median alustalla X. Se sai noin 1 000 puhelua tekoälyn välityspalvelimelle yhden yön aikana. (Aiheeseen liittyvä: Googlen tekoäly valmistaa täysin väärennettyjä lainauksia tahratakseen totuuden kertojia.)

Konservatiivipuolue seuraa työväenpuoluetta Britannian parlamenttivaaleja edeltävissä vaaleissa

Kun Britannian parlamenttivaalit tulevat 4. heinäkuuta, pääministeri Rishi Sunak lupasi leikata veroja ja vähentää maahanmuuttoa,  jos hänen konservatiivipuolueensa valitaan uudelleen.

Sunak myönsi, että “ihmiset ovat turhautuneita puolueeseemme ja turhautuneita minuun”. Mutta hän väitti, että konservatiivit ovat “ainoa puolue, jolla on suuria ideoita tehdä tästä maasta parempi paikka elää”. Hän väitti myös, ettei hän ollut harkinnut eroamista ja sanoi, että “ei aio lopettaa taistelua ihmisten äänistä”.

Selvitysten mukaan konservatiivipuolue on perässä vasemmiston keskustan työväenpuolueen.

Samaan aikaan torien manifesti julkistettiin 11. kesäkuuta Silverstonen moottoriradalla Keski-Englannissa, Britannian GP:n kotipaikalla.

Puolue lupasi manifestissaan 17 miljardia puntaa (22 miljardia dollaria) veronalennuksia vuoteen 2030 mennessä, jotka maksetaan suurelta osin leikkaamalla sosiaalimenoja. Suurin veronkevennys on kansanvakuutuksen kahden prosenttiyksikön alennus. Konservatiivien hallitus on leikannut sitä jo kahdesti, 12 prosentista nykyiseen kahdeksaan prosenttiin.

Toisaalta työväenpuolue väittää, että verotaakka on noussut korkeimmalle tasolle vuosikymmeniin 14 vuoden toryvallan aikana. Työväenpuolueen kampanjan puheenjohtaja Pat McFadden kutsui konservatiivien manifestia “historian kalleimmaksi paniikkikohtaukseksi”.

Lähde