Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Australiassa otetaan käyttöön kiistanalainen mielenhallintaministeriö, jonka tarkoituksena on hallita ja muuttaa miesten käyttäytymistä

3 min read
Australiassa otetaan käyttöön kiistanalainen mielenhallintaministeriö, jonka tarkoituksena on hallita ja muuttaa miesten käyttäytymistä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/aji0

Totalitaarinen, moraalisesti konkurssissa oleva Australia on ottanut käyttöön kiistanalaisen uuden ministeriön, joka on suunnattu erityisesti miehille ja joka pyrkii muuttamaan miesten käyttäytymistä. Victorian pääministeri Jacinta Allan on nimittänyt Tim Richardson -nimisen miehen maan ensimmäiseksi parlamentaariseksi sihteeriksi miesten käyttäytymisen muutoksesta, kirjoittaa Lance D Johnson .

5 lukukertaa

Uusi ministeriö seuraa, valvoo ja muuttaa miesten käyttäytymistä kaikkialla Australiassa. Ministeriö aikoo käyttää online-työkaluja, jotta miehet voivat käydä kunnioittavaa vuoropuhelua naisten kanssa jne. Jotta väestö saadaan tämän sosiaalisen suunnittelun ohjelman taakse, täytyy olla valmistettu kriisi. Pääministeri Anthony Albanese ja valtion tiedotusvälineet väittävät, että maassa on ” sukupuoleen perustuvan väkivallan” “kansallinen kriisi “. Pääministeri ehdottaa, että kaikkien miesten on otettava vastuu tästä kriisistä ja että hallituksen on toimittava nyt!

Todellinen maskuliinisuus on uhka totalitaaristen hallitusten pelkuruudelle

Australian kaltaiset totalitaariset hallitukset ovat jo täynnä heikkoja miehiä ja naisia, jotka haluavat hallita, kontrolloida ja pahoinpidellä muita. Viimeisten viiden vuoden aikana Australia on osoittanut olevansa pelkurimaisten johtajien kansa sukupuolesta riippumatta. Tämä hallitus ei ole vain juonitellut yksilöiden oikeuksien hävittämistä, vaan se on myös tuhonnut yhteiskunnan moraalisen rakenteen “ihmisten turvassa pitämisen” nimissä.

Miesten käyttäytymisen muutoksista vastaavan sihteerin nousun myötä tämä on jälleen yksi esimerkki Australian hallituksen halusta pitää ihmiset turvassa vahvistaakseen totalitaarisen valtion valtaa ja väärää auktoriteettia. Ainoa ero on, että nyt kohteena ovat miehet yleensä, koska hallitus kertoo miehille, mitä ajatella, miten käyttäytyä ja miten puhua – syyttää virheellisesti kaikkia miehiä siihen, että he tuntevat olevansa kollektiivisesti vastuussa siitä, että he ovat luonnostaan ​​pahoja.

Tämän sosiaalisen suunnitteluohjelman ytimenä on hallita julkista käyttäytymistä ja tukahduttaa toisinajattelua, feminisoida kulttuuria ja rankaista miehiä rohkeista, vahvoista johtajista, jotka puhuvat epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Australian hallitus yrittää myös ruokkia sukupuolten välistä sotaa, kasvattaen sukupuolten välistä epäluottamusta ja sortaa samalla väestöä entisestään.

Uusi ministeriö korostaa tarvetta muuttaa miesten Internet-diskurssia, muuttaa heidän asenteitaan naisia, transsukupuolisia ja homoja kohtaan ja tehdä heistä alistuvampia sosiaalisen suunnittelun ohjelmille. Tämä pyrkimys edustaa laajempaa ohjelmaa verkkopuheen säätelemiseksi ja miesten ajattelun hallitsemiseksi. Keskittyminen miehiin toimii tekosyynä vahvistaa autoritaarisia toimia transsukupuolisten ja muiden vähemmistöjen suojelemisen varjolla. Hajanainen ja masentunut väestö, jossa miehet pakotetaan olemaan tottelevaisia ​​ja vaikenemaan kiistanalaisista asioista, on väestö, jota voidaan hallita kuin orjia.

Maskuliiniset miehet ovat vastaus Australian ongelmiin

Virtaviivaistaakseen totalitaarista agendaansa ja säilyttääkseen hallinnan hallitseva eliitti haluaa kohdistaa tavoitteensa siihen väestösegmenttiin, joka todennäköisimmin haastaa auktoriteettinsa: perinteisesti maskuliinisiin miehiin. Maskuliinisuus on nyt uhka, koska Australian hallitukselta on jo kauan odotettu uudistuksia, paluuta järkeviin periaatteisiin ja etiikkaan. Hallitseva eliitti on hylännyt perustuslailliset periaatteet, eikä sillä ole enää moraalista auktoriteettia suhteellisissa kulttuurikysymyksissä. Historiallisesti maskuliinisuus on ollut näiden muutosten liikkeellepaneva voima ja puolustanut perinteisiä arvoja. Vahvat miehet, jotka ovat kestäneet koettelemuksia ja puolustaneet perhettään ja pyhää kunniaansa, soveltuvat parhaiten haastamaan pikkutyrannien raukkamainen salaliitto.

Lähde