Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

“Ilmastonmuutos” on 100 biljoonan dollarin omaisuuden siirto köyhiltä rikkaille

5 min read
“Ilmastonmuutos” on 100 biljoonan dollarin omaisuuden siirto köyhiltä rikkaille

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/bznk

13 lukukertaa

Predator vai Prey?

Tämä on viimeinen sarjassa, joka selittää nykyisen epävakaan taloudellisen ympäristömme. Taloutemme ovat kääntyneet suojeluun ja kehittämiseen, mikä on epärealistisesti rahoitettu. Korjaus on helppoa. Kävele tämä takaisin. Koska moraalinen haju seuraa meitä 100 vuotta.

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, miksi 20 miljoonaa on vuotanut etelärajan läpi viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana? Voi, tiedän, etsivät taloudellista vapautta, heidän kotihallitustensa sortoa tai oligarkeja, huumeita, kuolemanpartioja, rikollisuutta jne. Sama Afrikan kanssa. Mutta jälleen kerran, miksi he ottavat niin paljon riskiä jättääkseen kotimaansa, jota suurin osa heistä melkein varmasti rakastaa. Ajatus “paikasta” ei ole idea, se on syvä kiintymys, fyysinen, emotionaalinen ja sensaatio, joka voittaa järjen. Sinun täytyy tappaa paljon luonnollista itseäsi lähteäksesi, vaarantaaksesi henkesi ja lastesi, jotta voit paeta kylmään harmaaseen pohjoiseen etkä koskaan palaa. Pelko yksin valtaisi kaikki paitsi vahvimmat.

He lähtevät, koska heidän on pakko.

Mutta miksi nyt? Se on ollut huono ikuisesti. Etelä- ja Keski-Amerikassa valloittajien ja kommien jälkeläisten välillä kaikki ovat olleet sortajan kantapään alla 20 sukupolven ajan. Koska hyväntekeväisyysjärjestöt maksavat nämä pitkät siirtolaisjunat? Koska Euroopan vasemmisto ja demokraatit ovat julistaneet rajan avoimeksi?

No kyllä ​​ja ei, jälkimmäiset ovat vain mekanismeja. Ja ne on rakennettu tietoisesti.

Useimmiten he tulevat, koska Black Rock, YK, WEF nappaavat heidän maansa, mitä hedelmällisempiä, sen parempi, karkottavat heidät noilta mailta ja kiinnittävät heidät vuokrakaupunkeihin, joissa heidän täytyy raapia kuin kanojen elantonsa. Agenda 2030 raivoaa tutkan alla Yhdysvalloissa ja Kanadassa, missä “kansalaisyhteiskunta” valtion ja oligarkkien rahoittamien ympäristöjärjestöjen palkoissa vie mahdollisimman paljon maata ja resursseja tuotantotaloudesta ja työntää sitä BlackRockin maapankkiin  .

Etelässä se ei ole piilossa. Valtion politiikkana on tuhota heidän elämänsä, ottaa heidän esi-isiensä maat, olivatpa ne 40 hehtaaria tai puoli hehtaaria, ja jättää ne kerjäämään tien varteen.

Ilmastonmuutos on monimutkainen rahoitusmekanismi, jonka “pelastaa planeetta” varjolla on tarkoitus pelastaa saalistajaluokka.

Joka ei ole vain moraalisesti konkurssissa, vaan se käsittelee valtion ja yritysten velkaa, jota he tietävät pystyvänsä ylläpitämään. Maailman terveimmässä taloudessa, Yhdysvalloissa, kaikki voitot tulevat nyt joko jostain valtion tukimekanismista – Covid-katastrofista 6 biljoonaa dollaria – tai vakuudellisista oletusvelvoitteista. Esimerkiksi tällä hetkellä Penguin on oikeudessa ja yrittää ostaa Random Housen. Miksi? Koska he voivat lainata rahaa tehdäkseen sitä, ostaa takaisin osan osakkeistaan ​​ja maksaa osakkeenomistajilleen. Se tarkoittaa, että keskijohtajat menettävät työpaikkansa ja marginaalikirjoja ei julkaista, mutta Jamie Diamondin ja Larry Finkin raivostuttava makka on kylläinen. Tällä hetkellä. Ei ole muuta syytä. Kasvu, todellinen kasvu on pysähtynyt jokaisessa yrityksessä.

Näin se toimii luokkapyramidin huipulla:

Viime viikolla saarellani saimme nähdä hyväkuntoisia, korkeasti koulutettuja, hyvin puhuvia vanhempia miehiä ja naisia, jotka väittivät, että köyhillä vanhuksilla, nuorilla ja aloittavilla perheillä ei pitäisi olla asuntoa ilmastonmuutoksen vuoksi. Saaremme on 74 neliökilometriä ja siellä asuu 10 000 asukasta. Tämä tarkoittaa, että meillä on yksi asukas viittä hehtaaria kohden.

Hallituksemme, trusti, oli ehdottanut koodin mukaisten lisärakennusten käyttöä pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Käyttämämme maansuojelun äärimmäinen muoto on johtanut asuntojen hintojen nousuun, joten vain rikkailla ja hyväeläkeläisillä on varaa asua täällä. Noin tuhat työikäistä selviää yleensä etätyön kautta.

Meillä ei ole henkilökuntaa kouluihin, sairaaloihin, yrityksiin tai ravintoloihin. Heillä ei ole varaa asua täällä.

Noin 200 ihmistä saarillamme, enimmäkseen 70- ja 80-vuotiaita, tiiviisti linjassa ympäristöliikkeen hysteerisen siiven kanssa, työskentelee prosessin pysäyttämiseksi kaiken kasvun estämiseksi. Jokaisen uuden luvan hakevan asukkaan luo ja uhkailee lakimies.

Nainen, joka yllytti tämän tietyn aseen, entinen ympäristöbyrokraatti Los Angelesista, vaati kokopäiväisiä virkailijoita vuosia, kunnes hän voitti, minkä jälkeen hän taisteli aggressiivisen täytäntöönpanon puolesta.

Tällä yhdellä teolla hän asetti saaristolaiset toisiaan vastaan ​​ja loi konfliktin siellä, missä sitä ei ollut. Tämäkin on tahallista. Jaettu yhteisö on helposti hallittavissa.

Soitetaanko kelloja?

Samaan aikaan YK:n Transitions-järjestö kerää hiljalleen tätä maata laajoissa ylänkömetsissämme. Kenelle? Emme todellakaan tiedä. Siirtymiä on kaikkialla, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja kaikissa Euroopan maissa. Siellä asut. Se on yksi Agenda 2030:n monista osista. Se tunkeutuu kaikkialla paikallishallintoon ja estää taloudellisen toiminnan.

Transitions myy myös hiilidioksidipäästöjä. Kenelle? Ketä luulet?

Siksi Transitions, jolla on sateenkaaren väriset hymyilevät PR-kasvot, on tällä alalla. Maan ostaminen siirtääkseen sen kansainvälisille järjestöille ja megarikkaille perheille, jotta he voivat ansaita rahaa metsillämme. Mutta emme me. Emme voi. Emme voi edes ohentaa niitä tuhoisten metsäpalojen estämiseksi.

Noiden sopimusten on oltava mielenkiintoisia, ei niin, että kukaan voi nähdä niitä. Ensimmäinen asia, jonka he tekevät, on iso ensikertalainen verovähennys. Toinen asia, jonka he tekevät, on vuotuinen verovähennys, koska nuo puut syövät hiilidioksidia. Erittäin taitava. Kansainväliset intressit ostavat maamme (ja sinun) ja käyttävät sitä ollakseen maksamatta veroja. Pankkii samalla planeetan arvokkaimpia omaisuuseriä.

Kerro tämä 100 000 kertaa, niin näet vain pienen palan ilmastonmuutos/Agenda 2030 -suunnitelman valtavasta kuvakudoksesta, palapelistä, joka sulkee taloudellisen toiminnan kaikkialla.

kuvittele nämä ihmiset upotettuna jokaiselle toimialalle. Koska he ovat. Kanadalla on tarpeeksi öljyä ja kaasua toimittaakseen maailmalle seuraavat viisisataa vuotta. Meillä on kaikki sähköautojen ja jokaisen vihreän keksinnön vaatimat harvinaiset maametallit. Me, maailman korkeasti koulutetuin työvoima, olemme kehittäneet satoja lievennyskeinoja, jotka estävät tekemämme kaivostoiminnan sivuvaikutukset. Kaivostoiminta on talouden tuottavin moottori. Sen työpaikkakerroin on 7, ja kaikki seitsemän työpaikkaa ovat korkeapalkkaisia ​​töitä. Kaivostoiminta tarkoittaa, että maaseutukunnat ja kunnat voivat kukoistaa, maksaa koulunsa ja terveydenhuollon.

Jokaisella maatilalla, jokaisella maatilalla, jokaisella maaseutuyrityksellä, jokaisella hakkuuoperaatiolla, jokaisella rakennuttajalla, jokaisella urakoitsijalla ja rakentajalla, jokaisella päivittäistavaraketjulla, jokaisella yllättävän menestyvällä yrityksellä on aktiivinen joukko. Aktivisti tekee vain strategioita, kuinka tuo yritys tuhotaan. Ja ne maksetaan BlackRockin rahoittamien ympäristöjärjestöjen kautta.

Tucker Carlson julkaisi maanantai-iltana artikkelin Amish-karjankasvattajasta, joka on alueensa menestynein, supervihreä, joka ei käytä lannoitteita tai edes kaasua ja jonka luona aseistettu hallituksen roistot sulkivat.

Näin ne toimivat. Löydä menestyneimmät mistä tahansa sektorista tai alasektorista, hyökkää ja tuhoa. Kukaan ei saa kerätä tarpeeksi taloudellista tai yhteisöllistä valtaa taistellakseen vastaan.

He aikovat korjata pyörteen.

Lähde