Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Pfizer ostaa yrityksiä, jotka tekevät voittoa rokotevammojen hoidoilla

5 min read
Pfizer ostaa yrityksiä, jotka tekevät voittoa rokotevammojen hoidoilla

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/2dti

Pfizer on sijoittanut miljardeja dollareita ostamaan useita yrityksiä, jotka hoitavat Covid-mRNA-rokotteiden aiheuttamia sairauksia.

60 lukukertaa

Vuonna 2017 Pfizerin entinen varapresidentti vihelsi pilliin sanoen, että lääkeyhtiöt suunnittelevat tietoisesti rokotteita pitääkseen yleisön sairaustilassa hyötyäkseen rokotteiden aiheuttamien sairauksien hoidosta, kirjoittaa Hunter Fielding .

Se, että Pfizer osti muita lääkeyhtiöitä sen Covid-rokotteen käyttöönoton jälkeen, näyttää osoittavan, että näin todellakin on.

Vuonna 2021 Pfizer osti Arena Pharmaceuticalsin, mikä nosti kulmakarvoja.

Ostohinta vaikutti epäsuhdalta ostamansa lääkkeen markkinakokoon nähden – lääke, joka on mahdollinen hoito erilaisiin immuuni-tulehdussairauksiin, mukaan lukien sydäntulehdus. Kuten tiedämme, sydänlihastulehdus alkoi räjähtää Pfizerin mRNA-rokotteiden käyttöönoton jälkeen.

Vuonna 2023 Pfizer osti syöpälääkkeistään tunnetun Seagen Pharmaceuticalsin.

Johtuiko tämä mRNA-injektioiden ja “turbosyöpien” välisestä yhteydestä?

Vuonna 2022 Pfizer osti Global Blood Therapeuticsin sirppisolutautilääkkeelleen, jälleen summalla, joka ei vaikuttanut suhteettomalta voittoon, jonka yritys voisi saada lääkkeestä, ottaen huomioon sairauden sairastavien ihmisten määrän.

Tietääkö Pfizer jotain, mitä me emme tiedä? Näemmekö myös verisolutautiepidemian?

Hän on kirjoittanut teoksen ” The Whistleblower, Confessions of a Healthcare Hitman ” ja puhui tuolloin siitä, kuinka tappava HPV-rokote oli.

DR. Rost väitti, että lääkeyhtiöt suunnittelevat tietoisesti rokotteita pitääkseen yleisön sairaudessa ikuisia hoitoja varten.

Se oli seitsemän vuotta sitten, eikä Pfizerin paha ole koskaan ollut näin ilmeinen.

Tammikuussa 2024 “voimat” totesivat, että koronaviruksen uusi variantti aiheuttaisi todennäköisesti suuremman sydänongelmien riskin.

Tällä kertaa he esittelivät tutkimusta Japanin suurimmasta tiedeinstituutista RIKENistä, joka on lähes kokonaan Japanin hallituksen rahoittama.

RIKEN kuitenkin ottaa vastaan ​​myös “lahjoituksia yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä tutkimuksen parantamiseen ja kehittämiseen”.

Heillä on jopa sivu, jolle lahjoittajat voivat lähettää suoran luottokorttilahjoituksen .

Vuonna 2019 RIKENin budjetti oli 900 miljoonaa dollaria, mutta ilmeisesti he tarvitsevat edelleen luottokorttilahjoituksia.

Millaiset yritykset työskentelevät RIKENin kanssa?

Bayerin kaltaiset yritykset tekevät yhteistyötä RIKENin kanssa esimerkiksi lääkekehitysyhteistyössä, jota he ovat tehneet noin viiden vuoden ajan.

Joulukuussa 2021 Pfizer ilmoitti ostavansa Arena Pharmaceuticalsin.

Pfizer katseli etrasimodia, Arenan lääkettä haavaisen paksusuolitulehduksen (“UC”) hoitoon.

FDA hyväksyi lääkkeen lokakuussa 2023, ja Pfizer markkinoi sitä nyt nimellä VELSIPITY™.

Pfizerin verkkosivuilla sanotaan lehdistötiedotteessa, että “UC on krooninen ja usein heikentävä sairaus, joka vaikuttaa arviolta 1,25 miljoonaan ihmiseen Yhdysvalloissa.”

Se on paljon ihmisiä, mutta ovatko markkinat riittävät saamaan Pfizerin ostamaan Arenan 100 %:n palkkiolla, 6,7 miljardin dollarin käteiskaupalla?

Pfizer on nopeuttanut etrasimodin kehitystä, koska lääke on mahdollinen hoito useille tulehdussairauksille, mukaan lukien sydäntulehdus.

Osa kaupasta sisälsi sen, että Pfizer osti kaikki Arenan gastroenterologian, dermatologian ja kardiologian omaisuudet.

Ensimmäiset yhteydet COVID-19-mRNA-kuvien ja sydänlihastulehduksen välillä raportoitiin heinäkuussa 2021.

Joulukuussa 2021 Pfizer teki virallisen sopimuksen Arenan ostamisesta, ja kauppa saatiin päätökseen maaliskuussa 2022 .

Uskomatonta, että myokardiittitapaukset alkoivat lisääntyä nopeasti pian sen jälkeen.

Yhdessä esimerkissä toukokuussa 2022 julkaistusta artikkelista, jossa nuorten aikuisten sydänpysähdyksiä koskevien hätäpuhelujen havaittiin korreloivan vahvasti rokoteannosten 1 ja 2 käyttöönoton kanssa Israelissa, joka on yksi maailman pisimmillään olevista maista.

FDA:n tukemassa tutkimuksessa tarkasteltiin lasten terveystietoja joulukuusta 2020 kesäkuuhun 2022 ja havaittiin, että sydänlihaksen ja perikardiitin esiintyvyys oli riittävän korkea laukaisemaan turvallisuussignaalin 12-17 -vuotiailla.

Aikaväli injektion ja sydänhoitoon hakemisen välillä myokardiitin tai perikardiitin vuoksi oli 6,8 päivää.

Vuosina 2020–2022 tehdyssä kirjallisuuskatsauksessa miehillä oli noin seitsemän kertaa suurempi todennäköisyys sairastua sydänlihakseen tai perikardiittiin kuin naisilla.

Toisessa tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että tehosteannos liittyy lisääntyneeseen sydänlihastulehduksen riskiin nuorilla ja nuorilla aikuisilla.

Syöpä

Vuoden 2023 alussa Pfizer ilmoitti uudesta valtavasta kaupasta Seagen Pharmaceuticalsin ostosta .

Seagen tunnetaan syöpälääkkeiden putkistosta, ja Pfizer todella halusi sen, koska he käyttivät sopimukseen 43 miljardia dollaria. Albert Bourla, Pfizerin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, kuvaili sitä “kultamunat munivan hanhen ostamiseksi”.

Jälleen kerran osto herättää kysymyksen: onko tämä yritysurheutta Pfizerin puolelta vai onko kaikki suunniteltu?

Käsite “turbosyöpä” otettiin käyttöön tammikuussa 2023, kun Internetin faktantarkistajat alkoivat raportoida, ettei mRNA-injektioiden ja turbosyövän välillä ollut yhteyttä. Kesään mennessä lääkärit alkoivat kuvailla turbosyöpiä uudeksi pandemiaksi , ja tutkijat alkoivat tarjota syitä onkologien havaitsemiin äkillisiin ja aggressiivisiin syöpiin.

Kaikissa tapauksissa ne näyttivät alkavan Covid-19-tehosteannoksen jälkeen. Pian TÄMÄN kaltaiset artikkelit olivat yleisiä, ja lääkärit väittivät, että he eivät olleet koskaan nähneet syöpiä, joissa oli tämäntyyppistä aggressiota, usein kuolemaan johtanut muutamassa kuukaudessa, viikossa tai joskus jopa päivissä.

Bourla itse sanoi, että maailmalla on uudenlainen syöpäepidemia, mikä voisi selittää Seagenin oston. Seagen toimii vasta-aine-lääkekonjugaattiteknologian (“ADC”) kanssa, joka käyttää monoklonaalisia vasta-aineita, jotka on suunniteltu havaitsemaan syöpäsoluja ja toimittamaan lääkettä näihin soluihin samalla kun säästät ympäröivää kudosta. Bourla kutsui ADC-teknologiaa “yhdeksi parhaista tekniikoista syövän torjunnassa” ja sanoi, että ne ovat “erittäin samanlaisia ​​kuin rokotteiden mRNA”.

Mielenkiintoista on, että Pfizer loi ensimmäisen ADC:n, Mylotargin , mutta hänen täytyi vetää se pois markkinoilta vuonna 2010, kun tutkimukset osoittivat, että lääke oli myrkyllisempää kuin kemoterapia.

Bourla sanoi, että Seagenin hankinta “muuttaa dramaattisesti Pfizerin läsnäoloa onkologiassa ja tekee siitä ainutlaatuisen. Seagenin syöpäterapia tuo syöpähoidon maailmalle ennennäkemättömässä mittakaavassa.

Ongelma. Vastaus. Ratkaisu.

Vahingoton ahneus

Pfizer oli kirjaimellisesti täynnä rahaa vuoden 2021 jälkeen.

Pfizerin vuoden 2021 liikevaihto oli kaksinkertainen vuoden 2020 liikevaihtoon verrattuna (81,3 miljardia dollaria). Vuonna 2022 he ostivat Biohaven Pharmaceuticalsin 11,6 miljardilla dollarilla saadakseen pääsyn kyseisen yrityksen migreenilääkkeeseen. Samana vuonna he ostivat myös Global Blood Therapeuticsin saadakseen pääsyn yhtiön sirppisolulääkkeeseen Oxbrytaan. Mutta vain noin 100 000 amerikkalaista kärsii sirppisoluista; kuinka he voivat ansaita 3 miljardia dollaria tästä lääkkeestä? Mitä Pfizer tietää, mitä me muut emme tiedä? Näemmekö myös verisolutautiepidemian?

Jotkut analyytikot huomauttavat, että Pfizer voi lopulta mennä konkurssiin kaikkien uhkaavien oikeusjuttujen kanssa. Meneekö Pfizer Purdue Pharman, yrityksen, joka salli ahneuden ja epärehellisyyden jatkaa haitallisten tuotteiden markkinointia yleisölle, tietä? Menettääkö Pfizer, kuten Purdue, oikeudellisen suojansa, jos miljoonat rokotusvahingot ja petossyytökset päätyvät Bourlan työpöydälle?

Covid-19-tuotteista saadut valtavat tulot ovat ohi. Yhdysvaltain hallitus palauttaa 3,5 miljardia dollaria käyttämättömiä Paxlovid-hoitoja, ja Pfizer joutuu menemään tulojensa vuoksi monien patenttien päättymisen ja täyttämättä jääneiden valtion sopimusten vuoksi maailmanlaajuisesti.

Vigilant News huomautti, että vanhemmat, kokeneemmat rokoteyritykset, kuten GSK, eivät ole osallistuneet Covid-19-rokotteeseen. Se taisi olla viisas valinta. Mutta epäilemättä heille maksettiin hyvin, että he saivat tämän läpi.

Nykyään Pfizerin osakkeet ovat paljon vähemmän arvokkaita kuin muutama vuosi sitten huolimatta Arenan ja Seagenin kaltaisten yritysten räikeistä hankinnoista ja miljardeista dollareista, jotka on saatu Covidin kuoleman laukauksista. Kuluneen vuoden aikana Pfizer on alittanut lääkealan kokonaisindeksin 35 prosenttia.

Voimme vain toivoa, että Pfizer – ja kaikki muut toimijat, kuten lääkärit, sairaanhoitajat, farmaseutit, poliitikot ja hallitukset – maksavat pian kalliisti typeryydestään. Se on asian ydin.

Lähde