Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

YK julisti sodan sananvapautta vastaan ​​sensuroidakseen totuuden, heikentääkseen vastuullisuutta ja kontrolloidakseen väestöä

3 min read
YK julisti sodan sananvapautta vastaan ​​sensuroidakseen totuuden, heikentääkseen vastuullisuutta ja kontrolloidakseen väestöä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/7x7u

Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) pääsihteeri Antonio Guterres on juuri julkaissut globalistien uusimman pelisuunnitelman väestönhallintaa, valvontaa ja sensuuria varten . Pelisuunnitelma, jonka otsikko on Global Principles for Information Integrity , pyrkii lopettamaan “haitallisen väärän tiedon, disinformaation ja vihapuheen” verkossa, samalla kun “säilyttää ihmisoikeudet, kuten sananvapauden”.

6 lukukertaa

Guterres esitti pelisuunnitelman kiireellisesti ja käski hallituksia, teknologiayrityksiä, mediaa ja mainostajia ottamaan hallintaansa ja muotoilemaan virallisia kertomuksia samalla tukahduttaen opposition äänet. YK tukee Big Techin algoritmista ohjausta verkossa tapahtuvassa tiedonkulussa ja pyrkii edelleen hallitsemaan verkkopuhetta. Maailmanlaajuinen eliittijoukko pyrkii poistamaan sen, minkä he sanovat olevan disinformaatiota, sekä diskreditoidakseen ja demonisoidakseen toisinajattelijoiden äänet. Kaikki globaaleista voimajärjestelmistä tuleva sensuuri on sotaa sananvapautta vastaan, mutta se on myös sotaa totuutta vastaan, jotta näitä voimajärjestelmiä ei voida saattaa vastuuseen väärinkäytöksistään, raportoi Lance D Johnson .

YK:n tiedonvalvonta- ja valvontajärjestelmä pyrkii keskittämään sensuurin maailmanlaajuisen dominoinnin vuoksi

YK perustaa tiedonvalvonta- ja valvontajärjestelmän, joka luo autoritaarisia kertomuksia, jotka rajoittavat pääsyä hengenpelastavaan tietoon. Nämä ohjausjärjestelmät eivät vain sensuroi, vaan ne myös kouluttavat ihmisiä sanomaan, kuinka käyttäytyä ja mitä ajatella. YK haluaa luoda yksinkertaisten maailman, jotka luopuvat suvereniteettistaan ​​ja taipuvat manipuloiville ja loukkaaville tahoille ja väärille auktoriteeteille.

Nämä algoritmit tai automaattiset tarkistusprosessit ohjelmoidaan suodattamaan ja poistamaan sisältöä, jota pidetään vastenmielisenä tai poliittisesti arkaluontoisena. Tämä voi sisältää sellaisten verkkosivustojen, sosiaalisen median viestien tai kokonaisten alustojen estämistä, jotka kritisoivat hallitusta, edistävät erimielisyyttä tai keskustelevat arkaluontoisista aiheista, kuten ihmisoikeusloukkauksista tai poliittisesta oppositiosta.

Poliittisten levottomuuksien aikana tai teollisten kriisien aikana hallitukset voivat sulkea Internetin tai rajoittaa pääsyä tietyille verkkosivustoille tai sosiaalisen median alustoille. Tämä taktiikka vaimentaa eriävät äänet, estää tiedon leviämisen mielenosoituksista tai hallitusten väärinkäytöksistä ja rajoittaa kansalaisten kykyä kommunikoida ja organisoida. Esimerkkejä tästä tyranniasta havaittiin sosiaalisen median Facebook-alustalla, kun Meta kohdisti ja hiljensi yhteisöryhmiä, jotka keskustelivat COVID-19-rokotevammoista. Kaikenlainen vastustus rokotemääräyksiä kohtaan hylättiin “disinformaationa”, ja lääketieteellisen vapauden puolesta järjestäytyneet ryhmät eliminoitiin algoritmisesti tai niiden ulottuvuutta rajoitettiin voimakkaasti.

Lisäksi valvontatekniikoilla voidaan seurata online-toimintaa reaaliajassa, jäljittää yksilöiden digitaalisia jalanjälkiä ja tunnistaa eriävät äänet tai aktivistit. Tällä valvonnalla on pelotevaikutus ja se estää ihmisiä ilmaisemasta kiistanalaisia ​​mielipiteitä tai osallistumasta poliittisiin keskusteluihin verkossa.

Hakutuloksia manipuloimalla hallitukset ja lääkeyritykset voivat vaikuttaa hakukonealgoritmeihin priorisoimaan tai piilottamaan tiettyjä tartuntatautien, sydänsairauksien, syövän ja muiden kroonisten sairauksien hoitoja koskevia tietoja. Hallitsemalla, mitä tietoa näytetään hakutulosten yläosassa, lääkeyritykset voivat muokata yleistä käsitystä, tukahduttaa vaihtoehtoisia näkökulmia tai edistää propagandaa ja virallisia juonilinjoja pitääkseen ihmiset sairaina ja hakemassa lisää lääkkeitä ja rokotteita, jotka eivät toimi.

YK käyttää väärin valtaansa pakottaakseen tarinoita ja välttääkseen tilivelvollisuutta totalitaarisista toimista.

Hallitukset voivat säätää lakeja ja määräyksiä, jotka rajoittavat digitaalista sisältöä, kuten vaativat alustoja poistamaan “haitallista” tai “loukkaavaa” sisältöä. Nämä lait voivat olla epämääräisiä ja laajasti tulkittuja, jolloin viranomaiset voivat kohdistaa ankariin toimittajia, aktivisteja tai tavallisia kansalaisia, jotka ilmaisevat eriäviä näkemyksiä. Tämä nähtiin Yhdysvalloissa, kun Bidenin hallinto kohdistui niin sanottuihin “disinformaatiolaatikoihin”, jotka poistettiin sosiaalisen median alustoista ja demonetisoitiin niissä . Bidenin hallinto perusti myös “ei mainosta -luettelon” kirjoille, joissa käsitellään rokotusaiheita. Liittovaltion hallitus pakotti yhden suurimmista kirjojen jakelijoista – Amazonin – rajoittamaan näiden kirjojen saatavuutta.

Viranomaiset voivat kohdistaa valikoivasti toimittajia, ihmisoikeusaktivisteja tai syrjäytyneiden yhteisöjen jäseniä häirinnällä, pelottelulla tai oikeudellisilla uhkauksilla. Tämä luo pelon ja itsesensuurin ilmapiirin , jossa yksilöt pidättäytyvät ilmaisemasta erimielisyyttä tai puolustamasta sosiaalista muutosta. YK voi hillitä Internetin nopeuksia tai estää viestintäkanavia, kuten viestintäsovelluksia tai VoIP-palveluita levottomuuden ja epävarmuuden aikoina. Tämä rajoittaa yksilöiden kykyä kommunikoida turvallisesti, jakaa tietoja tai koordinoida mielenosoituksia tai aktivismia.

Kuten edeltäjänsä, nämä YK:n tukemat tiedonvalvontajärjestelmät otetaan käyttöön ilman avoimuutta tai vastuullisuutta, eikä niiden tavoitteita varten ole asianmukaista menettelyä. Tämä valvonnan puute antaa vallanpitäjille mahdollisuuden manipuloida tietovirtoja ilman julkista valvontaa, mikä lisää entisestään sensuurin vaikutusta demokraattisiin prosesseihin ja kansalaisvapauksiin.

Lähde