Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tutkimus: Näin vaarallista on asua tuulivoimaloiden lähellä

3 min read
Tutkimus: Näin vaarallista on asua tuulivoimaloiden lähellä

Photo by Jem Sanchez on Pexels.com

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/dqj4

9 lukukertaa

Jokaisen, joka asuu enintään kymmenen kilometrin säteellä tuulivoimaloista, on odotettavissa vakavia terveysongelmia, kuten epämuodostumia, keskenmenoja ja syöpää. Näin ainakin tuore tutkimus ehdottaa. Kielteiset vaikutukset vaikuttavat yhtä lailla ihmisiin ja eläimiin. Saksassa ja Itävallassa tällaisia ​​järjestelmiä voidaan rakentaa jopa lähemmäksi siirtokuntia.

On laajalti tiedossa, että offshore-tuuliturbiinit vaikuttavat kielteisesti meren elämään . Puhumattakaan lukemattomista lintuista ja lepakoista, joita tuuliturbiinien roottorin siivet pilkkovat . Mutta siinä ei vielä kaikki. Roottoreiden eroosio aiheuttaa myös vaarallisten toksiinien ja nanomuovien leviämistä, mikä vaarantaa ihmisten ja eläinten terveyden . Puhumattakaan ääniaalloista.

Nykyinen tutkimus (“Tuuliturbiinit: Vacated/abandoned homes study – Exploringing osallistujien kuvaukset havaituista vaikutuksista lemmikkiinsä, eläimiin ja kaivoveteen”) osoittaa nyt, että tällaiset tuuliturbiinit aiheuttavat valtavan vaaran ihmisten ja eläinten terveydelle. edustaa. Kymmenen kilometrin säteellä tällaisista tiloista elävillä eläimillä on havaittu yhä enemmän raajojen epämuodostumia ja muita synnynnäisiä epämuodostumia. Myös syntyvyys laski merkittävästi.

Metsäeläimillä kortisolitasot nousivat jopa 264 prosenttia, mikä viittaa massiiviseen stressiin. Lisäksi lemmikit ja kotieläimet muuttuivat myös huomattavasti aggressiivisemmiksi. Tutkitut ihmiset havaitsivat korkeampia syöpätapauksia ja lisääntyneen kuolleena syntyneiden ja keskenmenojen määrä. Monet ihmiset muuttivat pois sen jälkeen, kun heidän lähiseudulleen rakennettiin tällaisia ​​​​tiloja, koska he eivät yksinkertaisesti enää tunteneet olonsa mukavaksi. Jopa veden laatu alueen kaivoissa heikkeni merkittävästi.

Saksassa sovelletaan erilaisia ​​vähimmäisetäisyyksiä asuinalueisiin liittovaltion mukaan . Mutta jopa 2000 metrin vähimmäisetäisyyksillä (usein huomattavasti vähemmän), ne ovat selvästi alle tutkimuksessa tutkitun kymmenen kilometrin säteen. Koska liittotasavallassa on ilmeisesti kyse vain roottoreiden aiheuttamasta melusaasteesta. Muut kielteiset terveysvaikutukset eivät luultavasti näytä tässä roolia.

Tuulivoimaloiden rakentamisen sivuvaikutus, joka saattaisi vielä saada aivan liian vähän huomiota, on tutkimuksessa tutkittu ja käsitelty vaikutus pohjaveteen. Pohjaveden muuttuminen tai saastuminen – jopa näkyvien likahiukkasten kautta – ei tapahdu vain tuuliturbiinien itsensä kautta, vaan myös sähköpylväiden kautta, joita ei ole huolellisesti eristetty. Lainata:

Ennen sisävesilaitoksen rakentamista tehdyt perustestit ja rakentamisen aikana tehdyt testaukset havaitsivat, että ainakin yhdessä paikallisessa kaivossa oli “14 000-kertainen lisääntyminen mustaliuskehiukkasissa”. Useita vuosia sen jälkeen, kun mustaliuske ilmestyi kaivon veteen, analyysi paljasti, että sedimentit aiheuttivat enemmän huolta kuin ennen, mukaan lukien “liiallinen sedimentti, ongelmalliset kaasut ja mahdollinen infektioita aiheuttava biofilmi” ja että nämä olivat “kaivon omistajien kohtaamia ongelmia”. ” alue. Tulokset sisälsivät seuraavat:

  • Sedimentit, joita on jatkuvasti laskettu useisiin kaivoihin North Chatham-Kentin tuulipuistojen rakentamisen jälkeen, havaittiin sisältävän Kettle Point Black Shalea.

Sen lisäksi, että:

  • Kettle Pointin mustaliuskea pidetään ympäristölle haitallisena Kanadassa, koska sen on osoitettu sisältävän raskasmetalleja, kuten arseenia, elohopeaa, lyijyä ja uraania. 

Nykyinen tutkimus osoittaa selvästi, että tuuliturbiinien kielteisiä terveysvaikutuksia ihmisten ja eläinten terveyteen on tutkittava paljon laajemmin. Vihreät ja muut ilmastopelosta hyötyvät eivät voi liikkua tarpeeksi nopeasti tiivistääkseen vielä useampia alueita niin suurilla järjestelmillä ja raivatakseen vielä enemmän metsiä.

Lähde