Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Willi Huber: Järjestelmämedian valeuutisten jälkeen: CNN vahvistaa, että erityisesti Joe Biden valehteli

3 min read
Willi Huber: Järjestelmämedian valeuutisten jälkeen: CNN vahvistaa, että erityisesti Joe Biden valehteli

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/mybt

9 lukukertaa

Joe Bidenille tuhoisan keskustelutapahtuman jälkeen yhdessä presidenttiehdokas Donald Trumpin kanssa globaali järjestelmämedia levitti lähes sanasta sanaan narratiivia: “Biden oli heikko, Trump valehteli”. Kaikista ihmisistä vasemmistolainen CNN tuhoaa tämän sadun – se luettelee tarkasti, kuinka monesta lausunnosta vasemmiston kulta Joe Biden valehteli. Jos nämä vasemmistolaiset keksivät säännöt, heidän presidenttinsä olisi peruutettava ja sensuroitava.

Kaikista ihmisistä vasemmistoliberaali CNN, globalistien äänitorvi, hajotti Joe Bidenin Yhdysvaltain presidentinvaaleista käydyn katastrofaalisen keskustelun seurauksena. Biden vaikutti hämmentyneeltä, vastasi epäjohdonmukaisiin asioihin eikä tuntui ymmärtävän monia aiheita tai unohtaneen niitä kesken lauseen. Vanha mies on selvästi dementoitunut, mutta hänen tukijansa ja nukkenäyttelijät esittelevät häntä edelleen maailmalle.

Vaikka lähes kaikki eurooppalaiset tiedotusvälineet seurasivat ennalta määrättyä linjaa, jonka mukaan Biden oli “heikentänyt”, mutta paha Donald Trump oli valehdellut, sekä keskustelu että CNN osoittivat, että erityisesti Biden loisti hänen vääriä lausuntojaan. Se, että erityisesti poliittisesti vasemmistolaiset, globalistipoliitikot valehtelevat täysin häpeämättä ja levittävät näitä valheita ostetuilla toimittajilla, ei ole mitään uutta. Se, että jopa tämä media hylkää hänet, on uusi ominaisuus ja viittaa siihen, että Biden voidaan pian hylätä.

Alla näet yhdeksän valhetta Yhdysvaltain presidentiltä Joe Bidenilta, joka on edelleen virassa ja valittiin kyseenalaisissa olosuhteissa:

Biden väitti olevansa ainoa presidentti, jonka toimikauden aikana sotilaiden ei tarvinnut kuolla missään päin maailmaa.

Itse asiassa Donald Trump oli lähes ainoa Yhdysvaltain presidentti viime vuosikymmeninä, joka ei aloittanut uutta sotaa eikä käskenyt vastahyökkäystä edes Iranin hyökkäyksen jälkeen. Jos joku puolustaa rauhaa, se on Donald Trump, eivätkä todellakaan Clinton-klaanin ympärillä olevat Yhdysvaltain “demokraattien” globalistit.

Tätä seurasi sarja vääriä lausuntoja Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmästä, jossa hän teki vakavia virheitä – hän sekoitti 15 dollaria ja 35 dollaria insuliinista ja 200 dollaria ja 2 000 dollaria lääkkeistä.

Vasemmistolainen CNN jätti huomiotta jopa lausunnot, joiden mukaan hänen hallintonsa aikana Yhdysvaltoihin tuli vähemmän laittomia maahanmuuttajia kuin Trumpin aikana, mikä oli vähäinen sensaatio. Itse asiassa miljoonia laittomia maahanmuuttajia virtaa Yhdysvaltoihin ja aiheuttavat valtavia sosiaalisia jännitteitä.

USA:n työttömyys nousi nopeasti Bidenin aikana. Tämän peittelemiseksi Biden väitti rohkeasti, että työttömyys oli 15 prosenttia hänen astuessaan virkaan – itse asiassa hän astui virkaan Trumpista ja työttömyys oli vain 6 prosenttia. Suhteessa Yhdysvaltojen väestöön tämä on julma yritys huijata yleisöä.

Biden väitti myös, että Donald Trump haluaisi lakkauttaa ihmisten jo ennestään erittäin huonon sosiaaliturvan Yhdysvalloissa, mikä on selvä valhe. Hän valehteli myös Yhdysvaltain miljardöörien tuloveroista.

Covid-kausi oli myös osa dementoituneen Yhdysvaltain presidentin röyhkeitä tarinoita. Hän väitti, että Trump oli vaatinut amerikkalaisten ruiskuttamista valkaisuaineella – toinen ilmainen keksintö.

Ennen kuin näytämme CNN:n kuvakaappauksia, muutama esimerkillinen otsikko kohdistetusta järjestelmämediasta:

  • Wirtschaftswoche: Yhdysvaltain vaalit 2024: Näin Trump valehteli läpi keskustelun
  • DerStandard: Ei, Donald Trump, demokraatit eivät halua “tappaa vauvoja”
  • FAZ: Donald Trumpin fanit uskovat myös hänen valheensa: miksi näin?
  • Merkur: TV-kauhun kaksintaistelu: Trump valehtelee, Biden heikkenee
  • ZEIT: Yhdysvaltain vaalit: Biden kompastuu, Trump valehtelee
  • Pieni sanomalehti: Lehdistökommentteja tv-kaksintaistelusta: El Universal: “Biden kompastuu, Trump valehtelee”
Kuva: CNN
Kuva: CNN
Kuva: CNN
Kuva: CNN

Lähde