Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Advertiser Alliancen jäsenet kutsutaan todistamaan sen jälkeen, kun on esitetty väitteitä pyrkimyksistä “demonisoida ja sensuroida epäsuotuisia näkemyksiä”.

2 min read
Advertiser Alliancen jäsenet kutsutaan todistamaan sen jälkeen, kun on esitetty väitteitä pyrkimyksistä “demonisoida ja sensuroida epäsuotuisia näkemyksiä”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/czrk

25 lukukertaa

Global Alliance for Responsible Media (GARM) on jälleen otsikoissa, kun X päätti hiljattain liittyä uudelleen ryhmään, ja nyt Yhdysvaltain kongressi on odotetusti tehostanut pyrkimyksiään valottaa tarkemmin, mitä GARM oikeastaan tekee sensuurin alalla.

Jälleen kerran edustajainhuoneen oikeuskomitean puheenjohtaja Jim Jordan yrittää saada Big Techin – ja tässä tapauksessa “mainostusteollisuuden” – vastuuseen.

GARM on Maailman talousfoorumin (WEF) aloite, jonka on käynnistänyt mainostajien maailmanliitto (WFA), joka omien sanojensa mukaan edustaa yli 150 suurinta tuotemerkkiä ja yli 60 mainostajien järjestöä ympäri maailmaa.

Ryhmä sanoo tarjoavansa näille asiakkaille “bränditurvallisuutta”. Jordanilla ja monilla konservatiiveilla sekä heidän kanssaan liittoutuneilla tai liittolaisiksi mielletyillä tiedotusvälineillä ja yrityksillä on kuitenkin vahva epäilys siitä, että GARM:ia voidaan käyttää ja käytetään jälleen yhtenä sensuurin ja tukahduttamisen väylänä – tällä kertaa sellaisten toimien kautta, jotka johtavat “epäsuotuisia näkemyksiä” edustavien henkilöiden demonisointiin tai boikottiin.

GARM:n osalta Jordan aloitti viime vuonna taistelun, jota kannattajien on pidettävä “hyvänä taisteluna” (ensin pyytämällä tietoja ja sitten antamalla haastehakemuksen, kun se jätettiin huomiotta).

Tänä maaliskuussa komitea lähetti kirjeet viidelle GARM-ohjausryhmän jäsenelle, mukaan lukien Unilever ja GroupM (mediasijoituskonserni), ja pyysi saada tutustua asiakirjoihin ja yhteydenottoihin, jotka saattaisivat todistaa, että imitatiivinen ryhmä on yleisesti ottaen ollut konservatiivien vastainen.

Saimme kopion kirjeestä teille tästä.

Jordan ei halunnut kaunistella asiaa, kuten hän asian näkee: “Tämä yhteensovittaminen ei aina pyöri “brändin turvallisuuden” ja “haitallisen” sisällön ympärillä, kuten GARM julkisesti väittää, vaan sen sijaan halussa sensuroida konservatiivisia ja muita näkemyksiä, joita GARM:n jäsenet eivät pidä hyvänä”, hän kirjoitti ja lisäsi, että tämä johtaa sisällöntuottajien tulojen menetykseen tavalla, joka voi olla laitonta ja salainen yhteistyö Shermanin (kilpailuoikeudellisen) lain nojalla.

Jordan kirjoitti kesäkuun lopulla Unileverille uudelleen, ja GroupM:n sisällyttäminen kirjeeseen on aiheellista, koska maaliskuun kirjeessä mainittiin useita johtavia konservatiivisia tiedotusvälineitä tämän toiminnan väitetyiksi kohteiksi.

Kirjeessä pyydetään molempien yhtiöiden johtavia edustajia todistamaan julkisesti komitean epäilyistä, jotka koskevat niiden toimintaa.

Valiokunnan tiedottajan maaliskuussa antamien kommenttien mukaan “kaikki on mahdollista”, jos pyyntöjä ei noudateta – mukaan luettuina uudet haasteet ja kongressin kuulemiset.

Lähde